corsarulez Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Egyébként csinált ilyet már valaha valaki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Egyébként csinált ilyet már valaha valaki? <_< Én már hagytam el tükörlapot.Johnnyval hackeltük be az újat, ami ilyen pattintós megoldású volt.Bár osztottnak látszott, még sem volt a külső része domború. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Akkor te vagy a szerencsés nyertes, aki berakhatja a lapot! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Akkor te vagy a szerencsés nyertes, aki berakhatja a lapot! <_< -_- Oks.meglátjuk, bírunk-e vele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Edit! Itt nézz körül! :rolleyes: Max valaki lehozza pestről,ha megy fel közülünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Nagyon szépen köszi! :rolleyes: Peti ma megkérdezi itt egy helyen, ahol 1600-ért mondtak. ha nem jön össze, akkor jövök vissza. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Turci! Füled érjen bokáig! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 jajaj, jön a JOhnny és ideges lesz, hogy itt köszöngetünk,.... ...de... ...BOLDOG szülinapot Turci! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Köszi szepen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Köszi szepen! :rolleyes: Füled érjen bokáig! <_< más: Újabb 7db sikeres startot és leszállást sikerült végre hajtani Szt.király Airporton.Volt félernyő, fülcsukás, és kivételesen v.mi csoda folytán sikerült az összes leszállást 360 fokos forduló után szembe szélben (már ami volt) végre hajtani.Most nagykirályság van! -_- Ha így haladok, hamarosan a kalocsai magascsőrlőn találom magam, ami nem 100-150m-re húz fel, hanem alsó hangon 400m-re...... Az "A" vizsga gyakorlati anyagát ma végre hajtottam, még hozzá kis magasságban.Szal.......a végén még siklóernyős lesz belőlem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Turci! Füled érjen bokáig! :rolleyes: Csatlakozom. Most értem a géphez. Joe-val lent voltunk szeliden, elkészült az itiner. Rettegjetek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Turci! Füled érjen bokáig! <_< Csatlakozom!!! Mi meg az Fx-ről ledobtuk a lemezkartelt ami gondoskodott a drága alvázvédelemről (olajfolyás). Helyette alu kartelt kapott amin egy kicsit alakítani kellett csodáltam volna ha simán felmegy. Szerdán viszem karosszériáshoz, utána Bazsinál alvázvédelem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Vasárnap jártam Kecsón, figyeltem, de nem láttam senkit... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Vasárnap jártam Kecsón, figyeltem, de nem láttam senkit... :rolleyes: Ha csörögtél volna, gyűltünk volna egyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Vasárnap jártam Kecsón, figyeltem, de nem láttam senkit... :rolleyes: Mikor? Meg Wolfi kartás jól írja, telefon. Balázska is mindig megcsörgetett régebben amikor erre járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Mikor? Meg Wolfi kartás jól írja, telefon. Balázska is mindig megcsörgetett régebben amikor erre járt. Ballószögön jártunk, ahonnan hoztuk a kutyust, ott jártunk lent vendégségben... délután 2 körül mentünk át a városon, és 6 körül vissza... igazából siettünk, úgyhogy ezért is nem volt teló, meg meeting, meg kv... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 ... Max valaki lehozza pestről,ha megy fel közülünk! Szombaton megyek Szelidre, ha kell vinni valamit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Holnapra itt a tükör, most már csak beszerelni kell. Azért köszönöm a kedves felajánlásokat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kösz mindenkinek meg egyszer! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Csabesz neked pedig Boldog Nevnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Csabesz neked pedig Boldog Nevnapot! Köszönöm szépen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Isten éltessen minden Csabit !!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Isten éltessen minden Csabit !!!!!!!!! Köszi! Sajnos Morgó nem fórumozik, így őt telón köszöntöttem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kicsit megkésve, de én is csatlakozom. <_< Amúgy meg még annyi birkát mi ma volt az úton.Egyszerűen félelmetes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Isten éltessen sokáig Turci és Csabi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts