corsarulez Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Ezt lehetne használni egy hálivúdi filmben is..... :rolleyes:
warwolf Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Ezt lehetne használni egy hálivúdi filmben is..... ;) Állítólag ezek nem voltak sűrű jelenségek ezidáig.Legalább is ilyen nagy mennyiségben és főleg terjedelemben. :rolleyes:
warwolf Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 A videó ma 19:00 körül készült Szentkirályon.Az oktatóm készítette. LINK A múltkor ballagáson voltam Kiskőrösön.A falon lógtak tablók.Találtam egy érdekes képet is, egy ismerősről :rolleyes: ;) :D :
Turci Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Fogyózol? :D :rolleyes: Pedig egy pär kilo elferne meg! ;)
warwolf Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 Megjött az időjárás.A radart elnézve nem ez az uccsó ma. :rolleyes: Kép:
corsarulez Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 A múltkor ballagáson voltam Kiskőrösön.A falon lógtak tablók.Találtam egy érdekes képet is, egy ismerősről :rolleyes: ;) :D : ]http://img0.tar.hu/warwolf/size2/76408655.jpg[] Ez orvtámadás!!!! :D Sosem voltam fotogén....! :D A gimis tablómon meg úgy nézek ki óriási hosszú göndör hajjal,mint CC Catch. :D :D
warwolf Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Ez orvtámadás!!!! :rolleyes: Sosem voltam fotogén....! :D Te már akkor is helyes nőci voltál. ;) :D Én emlékszem rád.Akár csak a tablón melletted lévő Nánai Krisztiánra, akivel ha nem is napi szinten, de kapcsolatban vagyunk.Jelenleg motoros rendőr, itt a kmétieknél.
Udi Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Aki tud az tud...de erős moci nélkül esélytelen lett volna. :rolleyes: ;) http://www.youtube.com/watch?v=dz5RJ3prUHk
Stefan Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Aki tud az tud...de erős moci nélkül esélytelen lett volna. :rolleyes: ;) http://www.youtube.com/watch?v=dz5RJ3prUHk Ez már elég régi és tuti, hogy kamu :D
warwolf Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Ez már elég régi és tuti, hogy kamu :rolleyes: Közben én találtam egy Megható volt olvasni a hozzászólásokat.Főleg az egyiket, amiben az egyik pilóta fia beszél. ;)
Udi Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Repülős körökben ismert a video és szerintük nem kamu, sőt érthetően elmagyarázták, hogy tulajdonképen mit is csinált a pilóta. Ha alaposan megnézed a videot akkor észreveszed, hogy először háton megfogta persze gyorsan vesztett a magasságból, onnan sikerült neki "késbe rakni"ilyenkor az oldalkormány helyetesíti a szárnyat amit teljesen kilépett és odanyomta neki a full gázt, hogy megtudja tartani (felemelje az orrát). Szerencsére elég erős a moci bőven volt benne tartalék és kihozta a leszállópályáig ott csűrővel "átfordította".
spzoli Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Repülős körökben ismert a video és szerintük nem kamu, sőt érthetően elmagyarázták, hogy tulajdonképen mit is csinált a pilóta. Ha alaposan megnézed a videot akkor észreveszed, hogy először háton megfogta persze gyorsan vesztett a magasságból, onnan sikerült neki "késbe rakni"ilyenkor az oldalkormány helyetesíti a szárnyat amit teljesen kilépett és odanyomta neki a full gázt, hogy megtudja tartani (felemelje az orrát). Szerencsére elég erős a moci bőven volt benne tartalék és kihozta a leszállópályáig ott csűrővel "átfordította". És a leszállás? Ha jön a kisgép az biztos hogy nem áll meg olyan hamar...illetve meglehetősen természetlenes a landolás. Érdekesen pattan majd vágódik vissza a repülő. Ha valamit odaverek a talajhoz, az nem így viselkedik. Valamint miért van úgy vége a videónak, hogy kilóg a jobb szárny.
warwolf Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Szerencsére elég erős a moci bőven volt benne tartalék és kihozta a leszállópályáig ott csűrővel "átfordította". Ki volt könnyítve, hiszen az egyik szárnya már hiányzott! :rolleyes: Így nem nehéz ezt összehozni! ;) Próbálja meg úgy, hogy mindkét szárny a helyén van! :D :D
Stefan Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 És a leszállás? Ha jön a kisgép az biztos hogy nem áll meg olyan hamar...illetve meglehetősen természetlenes a landolás. Érdekesen pattan majd vágódik vissza a repülő. Ha valamit odaverek a talajhoz, az nem így viselkedik. Valamint miért van úgy vége a videónak, hogy kilóg a jobb szárny. Engem is a vége zavar a videónak, ahol az az ijedségnek tűnő vágás történt. Teljesen más a kép minősége, és természetellenesen mozog a gép is utána (már amennyire beszélhetünk természetes mozgásról egy ilyen szituban), illetve amit Zoli is írt, hogy nem 10 méteren fog kigurulni. Annyira azért nem erős az a motor, hogy helikopterként működjön a gép. Tudom, hogy durva manővereket lehet csinálni egy ilyen könnyű és erős géppel, de ennyi akkor sincs benne, ez is elfogy. A másik, hogy a leszállásnál pont, hogy nem tudja használni a motorerőt, mert a kilebegtetésnél el kell koptatni a sebességet, hogy le tudja tenni. Ilyenkor a felhajtóerő drasztikusan elkezd csökkenni, ami nagyon durván felerősíti az asszimetriát. A minimum, hogy a hiányzó szárny irányába dugózik a gép. Ha meg nagy sebességgel jön, hogy megmaradjon a felhajtóerő, akkor megint ott tartunk, hogy hosszabb lesz a guruló út, meg minimum egyszer elpattan.
warwolf Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Engem is a vége zavar a videónak, ahol az az ijedségnek tűnő vágás történt. Teljesen más a kép minősége, és természetellenesen mozog a gép is utána (már amennyire beszélhetünk természetes mozgásról egy ilyen szituban), illetve amit Zoli is írt, hogy nem 10 méteren fog kigurulni. Annyira azért nem erős az a motor, hogy helikopterként működjön a gép. Tudom, hogy durva manővereket lehet csinálni egy ilyen könnyű és erős géppel, de ennyi akkor sincs benne, ez is elfogy. A másik, hogy a leszállásnál pont, hogy nem tudja használni a motorerőt, mert a kilebegtetésnél el kell koptatni a sebességet, hogy le tudja tenni. Ilyenkor a felhajtóerő drasztikusan elkezd csökkenni, ami nagyon durván felerősíti az asszimetriát. A minimum, hogy a hiányzó szárny irányába dugózik a gép. Ha meg nagy sebességgel jön, hogy megmaradjon a felhajtóerő, akkor megint ott tartunk, hogy hosszabb lesz a guruló út, meg minimum egyszer elpattan. Amúgy szerintem is FAKE a leszállás része.Hamarabb fog ebből a buliból rondán lekukázva kijönni, mint kettőt pattanva 2 méter gurulás után megállni.
Udi Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Igazából teszteltelek benneteket, igazából egy RC repülőmodell landolt ami nagyon hasonlít a valódi géphez. :rolleyes:
kiskasza Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Üdv! Ha valakit érdekel H astra tempomatos index kapcsoló akkor szoljon mert kaptam eladásra. Köszi
Stefan Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Igazából teszteltelek benneteket, igazából egy RC repülőmodell landolt ami nagyon hasonlít a valódi géphez. :rolleyes: Megesküdtem volna rá, hogy számítógépes animáció. Viszont az RC-k mondjuk tényleg ilyen röviden landolnak. Igazából a másik dolog, amiből gondoltam, hogy nem lehet igazi, hogy ez akkora szenzáció lett volna, hogy tuti nem csak itt találnánk meg.
Kacsero Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Nem jár valaki holnap Szentes környékén?? :rolleyes: Van ott 1 bontó, és ott találtam omegához kiegyenlítő tartályt, amit el kellene hozni... ;)
warwolf Elküldve Június3, 2010 Elküldve Június3, 2010 Nem jár valaki holnap Szentes környékén?? :rolleyes: Van ott 1 bontó, és ott találtam omegához kiegyenlítő tartályt, amit el kellene hozni... ;) Veszelszkinél nézted? Ill. itt kellene picit bögölni.....
corsarulez Elküldve Június4, 2010 Elküldve Június4, 2010 Nálatok hogy áll a vízhelyzet? Nálunk az udvarba költözött az Atlanti óceán.... :rolleyes: Két napja nem álltam ki a Vectrával, mert 20 centi víz van a garázs előtt, talán még nincs benn, mert magasabban van a betonozás miatt, de bennt már mindent felpakoltunk.
tomi023 Elküldve Június4, 2010 Elküldve Június4, 2010 Udi vasárnap délután tudsz nekem segíteni beállítani a kütyüt Bazsinál? Johnny?
Recommended Posts