tomi023 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Tegnap volt egy baleset az M0 régi 5 felüljárón. GLS futár srác a melóból hazafelé a Daewoo-val ment pest felé a német meg kikanyarodott elé. A futár kifejelte a szélvédőt, én láttam el hirtelen meg egy orvos corsás csaj segített, a németeknek semmi bajuk. A srác nem volt bekötve. az egyik szemére nem látott, de ahogyan tudom, sikerült megmenteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A futár kifejelte a szélvédőt, én láttam el hirtelen meg egy orvos corsás csaj segített, a németeknek semmi bajuk. A srác nem volt bekötve. az egyik szemére nem látott, de ahogyan tudom, sikerült megmenteni! Mázli, hogy csak ennyi lett belőle.Gratula a közreműködéshez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Értelek papa,de majd rájösz,hogy a látótérbe nem kell bepakolni a fél életed! ;) Sajna troger elet ez amit elek!Igy muszäly pakolni ahova tudok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Modellek.A kisebbik 170cm, a nagyobbik 223cm magas.....hm.... :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ezt hol találtad :rolleyes: ;) :D Azért 223 kicsit sok.....!!! Legalább 45-ös lába van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Aki ért a bringákhoz: érdemes Gepida márkájút venni? A Peti nagyon gondolkodik egy "agydinamóson". De nézeget Csepelt is. Kicsit több infó kellene pontos típus megjelöléssel, felszereltséggel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ezt hol találtad :rolleyes: ;) :D Azért 223 kicsit sok.....!!! Legalább 45-ös lába van! :D Jaja, milyen szar már, hogy a zsiráf elhordja a cipőidet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Azért 223 kicsit sok.....!!! Legalább 45-ös lába van! :rolleyes: Ezt úgy hívják, hogy kihívás! ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ezt úgy hívják, hogy kihívás! :rolleyes: ;) :D Milyen már, mondjuk nem akar csokit adni és csak felemeli a kezében, hogy "Nem!", te meg ugrálsz, hogy elérd. Még csak tökön sem tudod rúgni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Kicsit több infó kellene pontos típus megjelöléssel, felszereltséggel. :rolleyes: de csak klímásat vegyen! Térkép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Milyen már, mondjuk nem akar csokit adni és csak felemeli a kezében, hogy "Nem!", te meg ugrálsz, hogy elérd. Még csak tökön sem tudod rúgni :rolleyes: Oda kell nyúlni az elgyengítő kapcsolóhoz, és meg is van oldva a kérdés! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 de csak klímásat vegyen! Térkép? Bicaj?Klímás? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Bicaj?Klímás? :rolleyes: ;) :D :D Igen,ezt a hsz-t én is néztem... így jár az aki nem olvas vissza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Térképet szerintem pénteken az EB-ben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Térképet szerintem pénteken az EB-ben. ;) Ha nem felejtem akkor én is viszem. Azért mekkora kihívás egy ekkora csaj. Mire végignyalod a lábát kiszáradsz.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ha nem felejtem akkor én is viszem. Azért mekkora kihívás egy ekkora csaj. Mire végignyalod a lábát kiszáradsz.... :rolleyes: Baszkiii... ;) :D :D Nem látok a könnyektől.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Azért mekkora kihívás egy ekkora csaj. Mire végignyalod a lábát kiszáradsz.... :rolleyes: A megoldás: ÁS-VÁNY-VÍÍZ! ;) :D :D és nem, nem rálocsolni kell! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 a tegnapi napon felbuzdulva ma kértem a Gábortól egy kütyüt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 :rolleyes: ;) URAL 4320 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 de csak klímásat vegyen! Térkép? Kicsit meglepődtem.....! ;) :D Gepida Alboin 200 -ast vesz végül is. Én meg elkezdtem spinning órára járni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Én meg elkezdtem spinning órára járni. ;) Fogyózol? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 :rolleyes: ;)Ezek nem sz@rral föznek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Győrött fotózták, a jelenség neve szupercella.Egy zivatarfelhő.Igen komoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts