Gepard Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Megvan a 40-es csücs dobozban,majd ha a garázsfeljáró kész lesz,megkapja. Akkor nem szóltam. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Akkor nem szóltam. ;) :D Megfaragjuk a feljáró tetejét,mert még gyári 14-es kerékkel is beleér a középdobom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na így fest a 16-os irmscher falufelni: Szerintem jól mutat rajta... ;) Holnap mész pestre? Zolinak elviszed a lámpákat, amiről beszéltünk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én is kicsit körbe törölgettem a gépet. Hátuljáról leszedtem a Truci által felrakott "11 parancsolat" matricát. Az oldalán lévő clubbos matricával vegyesek az érzéseim. Jah és végre működik a kp zár is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az oldalán lévő clubbos matricával vegyesek az érzéseim. Sztem nem kell az rá....sztem... :rolleyes: más: Némi feszűccség hatására elmentem kicsit bringázni.A Ceglédi úton kitekertem a Mátyás Királyig, azon a Szőlőfürtig, onnan a reptérig, onnan a Csepegiig, majd át a 44-esen körbe a reptér kerítése mellett ki a Hunyadiig a rutinpályánál bukkantam ki, onnan egyenesen a Konzervgyárig, majd onnan a Kurucz krt-on vissza a ceglédi útig.Jó kör volt, elpárolgott a dolog belőlem. Érdekes viszont, hogy a reptéren is szemmel láthatólag készülnek a rep.napra, ugyan is az összes roncsot kivitték a reptér Észak Keleti sarkába.Oda, ahol nem látja senki.Van ott minden.Uazok, Merci G osztályok, Zil 131, KraZ, Mig-15 ill. 17 ami eddig az Albások hangárja környékén leledzett, ill. a célgépként szolgáló IL-28 is oda került. ;) valamint a lezuhant MIG-29 is.Az, amiben meghalt a pilóta. Amelyikből katapultált, majd a gép kizúgott a reptérről és a 44-es mellett állt a földbe, az az EMA területén van bent.Mind2 érdekes mementó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szerintem jól mutat rajta... :D Holnap mész pestre? Zolinak elviszed a lámpákat, amiről beszéltünk? :rolleyes: Nem megyek,postán jön a felnim! :D Direkt írtam imasert! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem megyek,postán jön a felnim! :D Direkt írtam imasert! :rolleyes: ;) Ok, akkor majd legközelebb, ha mész, szólj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az oldalán lévő clubbos matricával vegyesek az érzéseim. Nem búcsus kocsi,lefelé róla. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem búcsus kocsi,lefelé róla. ;) Jól mondod... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem búcsus kocsi,lefelé róla. ;) Én is így gondolom, de a családnak tetszik, így adtam magamnak egy kis gondolkodási időt. Úgy érzem nem sokáig fogok rajta gondolkodni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 ;) Ok, akkor majd legközelebb, ha mész, szólj... :D Oká! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 http://www.shopmania.hu/shopping~online-ki...b~p-802063.html 23.000-et megér 3 év garival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 http://www.shopmania.hu/shopping~online-ki...b~p-802063.html 23.000-et megér 3 év garival? Ilyenen agyaltam már én is,de a 21'-os iiyama CRT képét nem tudta überelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Hazaértem. 1700 km napsütés, tenger, bikicsunáj, megvolt minden! Omega full e85 11,7 átlag, kifelé 140-150 hazafelé 150-170 és két trafi satufékes! Ez egy egészen más kategória. én voltam Amszterdamban a Vectra-val, ez sokkal jobb! Omegát kell venni! Se egy sárga lámba, sem egy mellé váltás, minden klasszul működött, csak egy bécsi paraszt leütötte a tükröm olyan 70 körül persze megfogtam, de a tükrömnek semmi baja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 http://www.shopmania.hu/shopping~online-ki...b~p-802063.html 23.000-et megér 3 év garival?Ha adhatok tanácsot, akkor 21-es alatt nem veszel, és legyen FullHD, meg legalább 1 DVI csati. Ja, és esetleg LED háttérvilágítású, hogy még barátibb legyen a fogyasztása. Vagyis én ezt nem venném meg, még annyiért sem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ha adhatok tanácsot, akkor 21-es alatt nem veszel, és legyen FullHD, meg legalább 1 DVI csati. Ja, és esetleg LED háttérvilágítású, hogy még barátibb legyen a fogyasztása. Vagyis én ezt nem venném meg, még annyiért sem. :rolleyes: Az ilyenek miatt nem mondtam még rá semmit, inkább kérdeztem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Aki ért a bringákhoz: érdemes Gepida márkájút venni? A Peti nagyon gondolkodik egy "agydinamóson". De nézeget Csepelt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az időkép radarja szerint a fővárostól nyugatra is Budapest déli része igen komoly kis vihart kapott be.Hamarosan nálunk is kezdődik a tánc, valamilyen formában.Ugyan is erre felé helyezkedik a dolog.Kérdés, mennyire lesz intenzív, mire ideér. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az időkép radarja szerint a fővárostól nyugatra is Budapest déli része igen komoly kis vihart kapott be.Hamarosan nálunk is kezdődik a tánc, valamilyen formában.Ugyan is erre felé helyezkedik a dolog.Kérdés, mennyire lesz intenzív, mire ideér. :rolleyes: Keleti rész is kapott rendesen, pár szem jég is volt. Hirtelen leszabadult sztem vagy 30mm víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az időkép radarja szerint a fővárostól nyugatra is Budapest déli része igen komoly kis vihart kapott be.Hamarosan nálunk is kezdődik a tánc, valamilyen formában.Ugyan is erre felé helyezkedik a dolog.Kérdés, mennyire lesz intenzív, mire ideér. ;) Ahogy most kinézve látom & és hallom, eléggé intenzív lesz...a szél most ért ide :rolleyes: Viharjelzés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Elhiszem papa,nem vitatom,de ha van rá lehetőséged,hogy "jobb" gépsassal menj,akkor csak azzal mész nem? :rolleyes: Nincs annak a kocsinak baja,csak kell még neki egy kis "szeretet",pár fontos dolog és jó kis gép lesz az. Jah és ki kell belőle baszni a bucsús cuccokat és megkell tanítani Turcinak,hogy nem az az ideális üléspozició,amit anno az oktatók belevertek. ;) Nekem kenyelmes igy!Irni tudok csak a billentyüzeten nincs ekezet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Nekem kenyelmes igy! Értelek papa,de majd rájösz,hogy a látótérbe nem kell bepakolni a fél életed! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ahogy most kinézve látom & és hallom, eléggé intenzív lesz...a szél most ért ide :rolleyes: Viharjelzés.... Úgy tűnik, a mag elkerül bennünket, kb. 10-12km-re ment tovább Kelet felé.Mondjuk az előbb itt a környéken becsápolt v.hova, mert a villanással egyetemben igen nagyot csattant. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Úgy tűnik, a mag elkerül bennünket, kb. 10-12km-re ment tovább Kelet felé.Mondjuk az előbb itt a környéken becsápolt v.hova, mert a villanással egyetemben igen nagyot csattant. ;) Remélem igazad lesz...de ahogy a villanásokat elnézem, még nincs vége... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Remélem igazad lesz...de ahogy a villanásokat elnézem, még nincs vége... :rolleyes: A radar jelenlegi állása szerint lassan végig ér a sűreje az országon.Ezt nevezem én durvának.Kmét és környéke nem kapott szvsz.Ennyi volt. ;) De ugyanakkor előre félek a nyártól.Ha már tavasszal ilyen az időjárás, mi lesz később? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts