Joee Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Mag megkergettem a Turci gépét. Katonatelep oda vissza elég pörgősen, ötödikbe fel sem váltottam, de 130-al ment a gép azért. Utánna egyből kimenten Gabihoz és mire odaértem akkor kapcsolt be a venti elsőnek. Gabi véleménye szerint a hűtőt kellene kicserélni egy újra, de persze nem 100% hogy ez meg is oldja a problémát. A fő gond, ha ki is cserélik, hogy hogy probálom ki. Turcinak is 200 km után jött elő, én meg nem sűrűn utazok mostanság annyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Mag megkergettem a Turci gépét. Katonatelep oda vissza elég pörgősen, ötödikbe fel sem váltottam, de 130-al ment a gép azért. Utánna egyből kimenten Gabihoz és mire odaértem akkor kapcsolt be a venti elsőnek. Gabi véleménye szerint a hűtőt kellene kicserélni egy újra, de persze nem 100% hogy ez meg is oldja a problémát. A fő gond, ha ki is cserélik, hogy hogy probálom ki. Turcinak is 200 km után jött elő, én meg nem sűrűn utazok mostanság annyit. Add oda Tominak, Ő elég sokat szokott járkálni... szerintem... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Nyugoccság van..... :devlish: Ma kimejek Bazsihoz, Hunflexen állítani TECH2 segítségével.Kicsit állítani kell még a hidegindítás funkción+a normálon vissza, mert igenigen jó étvágya van a gépnek. :lol: Ezt a dolgot, nekem is lehet meg kellene ejtenem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Folyik a nyálam ne mán: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Öööjjjj csak corsásan: :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Folyik a nyálam ne mán: http://i194.photobucket.com/albums/z219/br...nversion002.jpg :devlish: Ez nekem is tetszik!Valamiért.... :lol: Öööjjjj csak corsásan: http://img.photobucket.com/albums/v321/ben.../Aprilbits9.jpg :lol: :lol: :lol: Ha nem akad el semmiben, akkor miért ne? ;) Így egy esetleges csuklócserénél nem kell xarozni az eredeti megoldással! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Most volt itt Gubacsi és megvitattuk Turci kocsiját. Szerinte 99% hogy a vizpumpa fosta össze magát. Azt mondja, hogy a lapát úgy van rápréselve a tengelyre és a hő hatására fel lazulhat és így nem bírja megforgatni a vizet normálisan. Legalábbis ő már találkozott ilyen hibával és így orvoslta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Most volt itt Gubacsi és megvitattuk Turci kocsiját. Szerinte 99% hogy a vizpumpa fosta össze magát. Azt mondja, hogy a lapát úgy van rápréselve a tengelyre és a hő hatására fel lazulhat és így nem bírja megforgatni a vizet normálisan. Legalábbis ő már találkozott ilyen hibával és így orvoslta. Visszakeressem és károgjam azt,hogy megmondtam? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Visszakeressem és károgjam azt,hogy megmondtam? :devlish: Persze ez sem 100%. Megírtam neki, hogy ki mit javasolt alkatrész árakkal együtt és majd Ő eldönti hogy mi legyen. Mégiscsak az ő gépe (most már) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Losi! Nézd csak! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Losi! Nézd csak! http://i42.tinypic.com/wi56yb.jpg :devlish: :lol: Milyé' linkelgetsz nekem ilyeneket? :lol: A Vectrában gyárilag van benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Milyé' linkelgetsz nekem ilyeneket? :lol: A Vectrában gyárilag van benne! :lol: Hát csak úgy morfondírozom...tudod! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ne biztasd gányolásra! ;) Most miért, azt mondod a féltengely gumiharangjához nem jó egy sima csőbilincs? Öööjjjj csak corsásan: http://img.photobucket.com/albums/v321/ben.../Aprilbits9.jpg :lol: :lol: :lol: Khmmm... :devlish: Ki érti ezt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Khmmm... :devlish: Ki érti ezt? :lol: ...és ebből ugye ráérős,okoska barátom ebből azt vontad le,hogy mi is így csináljuk? :lol: Beszarok rajtad néha,komolyan mondom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nem is olyan rossz ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nem is olyan rossz ez: de túl zajos a kép ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 de túl zajos a kép ;) :rolleyes: Fórummotort nem tűrő káromkodás! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nem is olyan rossz ez: http://img641.imageshack.us/img641/5350/dsc00039mc.th.jpg Jól áll neki.Nem tudom, mondjuk vezetni milyen volt, mennyire rángatta el az elejét pl. most mikor jöttünk/mentünk Nyárlőrinc felé/vissza. Jól megy E85-tel a Veki, nagyon tetszett.Hirtelenebb, mint benzinnel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ...és ebből ugye ráérős,okoska barátom ebből azt vontad le,hogy mi is így csináljuk? :rolleyes: Beszarok rajtad néha,komolyan mondom. ;) Esküszöm nem kerestem az ellentmondást, csak éppen belebotlottam! De komolyan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Esküszöm nem kerestem az ellentmondást, csak éppen belebotlottam! De komolyan! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Jól áll neki.Nem tudom, mondjuk vezetni milyen volt, mennyire rángatta el az elejét pl. most mikor jöttünk/mentünk Nyárlőrinc felé/vissza. Jól megy E85-tel a Veki, nagyon tetszett.Hirtelenebb, mint benzinnel. :rolleyes: Majd a hideg potival játszani kell még. Ez olyan felni,mint amit veszek elvileg,jól áll neki. A 16-os se rossz,nem tépte a kezem,bár én szeretem ha közvetlen a kormányzás,nem csípem annyira a túlszervósított gépeket.Majd én fogom a kormányt! ;) Másfelöl a 16-osra aranyárban vannak a gumik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 De ugye azért nem bántasz a Blizt-en? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 De ugye azért nem bántasz a Blizt-en? :rolleyes: ;) Kénytelen leszel leülni velem sörözni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Kénytelen leszel leülni velem sörözni! :rolleyes: Hűha, egy pofonnak jobban örülnék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Másfelöl a 16-osra aranyárban vannak a gumik... Ez igaz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts