Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szia Gepard!

Jo hogy itt vagy ujra.

Akkor most már minden rendben? Nem fáj már semmid?

Délután lehet autot takaritani!! :(

Elküldve

Helló Kecskemétiek !!!!

Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral.

Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni.

A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat...

Én is figyeltem a klubos autókat, de sajna eggyel sem találkoztam....

Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni.

Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak.

Elküldve
Helló Kecskemétiek !!!!

Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral.

Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni.

A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat...

Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni.

Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak.

Reméljük is,hogy fogsz felénk járni,hisz Kmét gyönyörű hely,tele szebbnél szebb opellel.. :(

Jah,és gratula az új opelhez!! :wink:

Elküldve

Szia Reni!

Mit árulgatsz Tomnak??!! Új darabok?! :(

Többiek:

várjuk a jelentést az Opel-próbával kapcsolatban! Fényképezzetek sokat, ha lehet! :wink:

u.i.

Tegnap lett lemosva a kocsi, csillogott-villogott, erre ma szemezgetős eső+nyáladzó rügyező fák+szirmok......

Elküldve

Ne tessék ily pesszimistának lenni!!

Az erős,sugárzó napfény meg kiszívná a festék színét..

A fák gyönyörűen rügyeznek,a madarak csicserésznek,és a fijjuknak is szebben csillog a szemük.. :wink:

Elküldve

Ha feljöttök Pestre, akkor benézhettek hozzám egy kis autónézőbe, meg egy frissítőre. KB.500m-re vagyok az ACCH találkozó helyszínétől.

Elküldve
Helló Kecskemétiek !!!!

Sanyi'bá!Hidd el, hogy rögtön kiszúrunk, ha valaki meglát, aztán már indul is a minimeat! :( :wink:

Elküldve
Wolfi!

nagyon fogsz utálni ha azt mondom,h még nem szedtük ki mind a 4 rugót?

jövő 7végéig várnod kellene ha nem baaaaj :(

Addig legalább nem koppan az alja a pincében. :twisted: :twisted:
Elküldve
Wolfi!

nagyon fogsz utálni ha azt mondom,h még nem szedtük ki mind a 4 rugót?

jövő 7végéig várnod kellene ha nem baaaaj :(

No problem, addig könyebb összevadászni rá a $-t! :( :wink:

Elküldve

Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető....

Elküldve
Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető....

Semmi lyesmi.Az idő nem téma, mert valszeg első telókat is cserézni fog egyszerre a rugókkal.Amik benne vannak, elég furcsák már.Mondhatni. :(

Szal ha azt mondod, hogy május első hete, az is tökéletes. :wink:

Elküldve
Joee!

Küld már el nekem e-mailbe a fényképet, amit tegnap néztünk. :(

Elküdltem.

Így ki lehet birni a melót, hogy a gép elött ülsz :lol: :( :D

Elküldve
Szal ha azt mondod, hogy május első hete, az is tökéletes. :wink:

Addigra csak kinn lesz :wink:

Amint megvan hívlak szólok és 1eztetünk...

Elküldve

Addigra csak kinn lesz :wink:

Amint megvan hívlak szólok és 1eztetünk...

Okés.Sajnos közbe jött egy általam elbagatelizált problem, hogy ha a robogón törött az első sárvédő, mondhatni nincs, az miatt esőben csökken a látótávolság a lekoszolódó plexin.Szal ezt kell most pótolnom. :oops: :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.