Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát olyan ezt is láttuk kategória :lol:

Sztem k. jó volt, én nagyon jól éreztem magam. Pista, én írtam a zene topicban, hogy nem e gyön vki, te meg nem szóltál :devlish:

Elküldve
Sztem k. jó volt, én nagyon jól éreztem magam. Pista, én írtam a zene topicban, hogy nem e gyön vki, te meg nem szóltál :devlish:

Én inkább Megadeth-re megyek majd! :lol:

Elküldve
Johnny sokat kiabált de a saját lábán hazajött az autó!

A Te akksid van benne, a Johnny ékszíja, és így minden ok!

Már csak egy szakember kell aki megszereli!

Má hogyne kiabáltam volna.Eszméletlen hülye módon van az a generátorfelfogatás megoldva.

Erős a gyanum,hogy az nem a saját generátora és azért nem fut egy síkban.

Ezt orvosolni kell majd,mint ahogy a gyujtásgondokat is és lambdát is kell benne cserélni.

Komolyan mondom Tasnak lesz igaza,ha beköltözik hozzánk,azonnal megyek hozzá dolgozni. :devlish:

Egyelőre elment Turci így,bár mondtam neki,hogy vigyen magával szerszámost és két pótszíjjat.

Azt mondja nem fér be a szerszámos már a kocsiba.

Annak mindig be kell férnie,ha régi autóval jársz! :lol:

Elküldve
...

Egyelőre elment Turci így,bár mondtam neki,hogy vigyen magával szerszámost és két pótszíjjat.

Azt mondja nem fér be a szerszámos már a kocsiba.

Annak mindig be kell férnie,ha régi autóval jársz! :devlish:

Most találkoztam vele. Elkezdte neki forralni a vizet, és Lébénytől visszajött Győrig. Ám mire ideért lement neki 85-re. Mondtam neki, hogy ha már kinyitott, menjen vele haza egyseggel, és otthon nézzen utána. Nem akartam megbontani, mert ki tudja, mit találunk.

Elküldve

Joe, és Sziszi holnap mennek érte, Adok még egy rádiót, hogy tudjanak beszélni útközben.

Turci kiment a Golfos sráccal.

Szerencsétlenre rájár a rúd. Vagy a kocsi nem szereti a sebességet.

De mintha Udi-é is ilyen moci (1.4 60 ló) lett volna még anno, vagy nem?

Elküldve
Szerencsétlenre rájár a rúd. Vagy a kocsi nem szereti a sebességet.

De mintha Udi-é is ilyen moci (1.4 60 ló) lett volna még anno, vagy nem?

Érdekes ez a vízforralósdi.Gatya termosztát, esetleg vízpumpa, hűtő nem lehet mert azt Füriék kiganyézták, vagy kezdődő hengerfejesség..? :devlish:

Elküldve
Érdekes ez a vízforralósdi.Gatya termosztát, esetleg vízpumpa, hűtő nem lehet mert azt Füriék kiganyézták, vagy kezdődő hengerfejesség..? :devlish:

Érdekes az egész,mert 250km t elment gond nélkül.Az egész rendszert átmostam trisós vízzel!

Új a termosztát a hűtő olyan mint az új.Szerintem ha hengerfejes lenne 1böl forrna a víz.

Elküldve
Érdekes az egész,mert 250km t elment gond nélkül.Az egész rendszert átmostam trisós vízzel!

Új a termosztát a hűtő olyan mint az új.Szerintem ha hengerfejes lenne 1böl forrna a víz.

Akkor miért hideg a hűtő jobb oldala a bal meg meleg? :devlish:

Elküldve
Akkor miért hideg a hűtő jobb oldala a bal meg meleg? :devlish:

Mind a 2 oldal meleg volt amikor kicseréltem a termosztátot!

Ha hengerfejes lenne nem hűlne vissza 90 fok alá,és nem250 km megtétele után jönne elő!

Elküldve

Ha hengerfejes lenne nem hűlne vissza 90 fok alá,és nem250 km megtétele után jönne elő!

Akkor lehet, azt a hűtőt még1X ki kell majd venni, mert nem 100as.Egyáltalán bele való? :devlish:

Elküldve

Nekem Turci ezt mondta.

Ha itthon lesz a sas átnézzük.

Gyujtás komplett csere első körben.

Remélem nem a vízpumpa haldoklik leszakadt lapátokkal... :devlish:

Elküldve

Nekem volt C14NZ-m 60 pacis... tapostam neki pályán rendesen és bírta a 195-öt is, igaz szinte minden új volt benne.

Én egyszer jártam így amikor igen gyorsan felfort a víz és minden új volt benne még a HF is fel volt újítva 2 hónapja, a katalizátor esett szét és szépen lassan eltömödött. :devlish:

Elküldve

Nem hiszem, hogy hf-es lenne a gép, mert a vízcső tök puha volt. Mi is először arra gondoltunk, hogy fordítva van benne a termosztát. Ám az is gyanús volt, hogy azt mondta, hogy az egyik oldalon hideg a hűtő, a másikon meg forró. Amikor megnéztem akkor is így volt, de addigra már direktbe volt kötve a venti, így ezen nem akadtam fenn.

Elküldve

Ha kalandosan is, de hazahoztuk a Turci gépét tegnap.

Oda fele menet 2 útlezárás volt az árvíz miatt, meg egyszer félreállítottak az útról 15 percre, mert jött egy túl méretes szállítmány.

Viszont hazafele semmi gond nem volt az autóval. 90-100-110 -es tempó és a vízhőfok a 70-80 között mozgott a mutató szerint.

Mondjuk a venti direktbe volt már kötve. Mind1, majd rájönnek az okosok mi a baja.

Elküldve

Nyugoccság van..... :devlish:

Ma kimejek Bazsihoz, Hunflexen állítani TECH2 segítségével.Kicsit állítani kell még a hidegindítás funkción+a normálon vissza, mert igenigen jó étvágya van a gépnek. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.