Kacsero Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :devlish: :lol: :lol: Ez nagyon coooooool! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ez nagyon coooooool! :lol: :lol: :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Heti vicc: Mitől kell óvakodni az utakon? :lol: Az autoStohl! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: :lol: Ez már régi... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Gátlástalan (hülje?) gyorshajtók... Miért gondolom úgy, hogy a Corvette tulaját nem fogja odaverni a bírság amit kapni fog, vagy már megkapott. Az igazi csúcsot amúgy egy citromsárga EVO VIII tartja, ami a Kőröshegyi völgyhíd előtt mértek be 260-270km/h-val, csak a tulaj rafkós volt, ugyanis úgy ment bele a trafiba, hogy nem volt rajta rendszám...... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Jó a szöveg... :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Jó a szöveg... :devlish: :lol: :lol: Szoktam bögölni a hirdetéseiket, mindig ilyen nagyonmegfogalmazott szöveggel vannak ellátva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Szhépp. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 A háttér lenyűgöző. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 A háttér lenyűgöző. :devlish: Meg ugye egyelőre nekem szokatlan, hogy HD-ben vannak most már zömében ezek a videók, és minden apró részlet látszik. A produkció pedig......eszement! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Losi! Nem jötté lé tegnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Losi! Nem jötté lé tegnap... A dolog ugye úgy kezdődött, hogy éjszakás voltam.5kor eljöttem, és kivittem Flórát az uszihoz, mert mentek Szegedre versenyre. Mivel kitaláltam, hogy kicsit kitolom az alvást, így tettem/vettem itthon.Ez tartott egészen 8:30-ig, mikor rá kellett jönnöm, hogy az ébrenmaradósdi nem fog menni, ezért lefeküdtem aludni.Sikerült délután 3ig aludni, majd mennem kellett Flóráért. Mikor haza értem, kicsit ledőltem még, és kb. este 22:00-ig húztam.Akkor már tudtam, hogy 1. sikerült kib@sznom magammal, és borzalmasan xar lesz vissza állni éjszakából délutánra,2. lemaradtam Vadkertről. Miután már minden mindegy volt, kicsit TVztem, majd hajnali kettőkor elálmosodtam, és sikerült ma 10:20-kor felébrednem. Tehát a tegnapi napot gyakorlatilag átaludtam. Ennyi a történetem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ezeken a tájakon szívesen tesztelném a mocit, amióta elkészült nem nagyon volt még motorosbarát idő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ezeken a tájakon szívesen tesztelném a mocit, amióta elkészült nem nagyon volt még motorosbarát idő.... http://kepfeltoltes.hu/100516/K_p0183kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Tükör mellé raktad?Hogyan lett belőle 2? :devlish: Akcijóós bégéjesi? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Sógorjelöltnek is megtetszett, vett ő is 1-et... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Sógorjelöltnek is megtetszett, vett ő is 1-et... :devlish: Így már értem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Sógorjelöltnek is megtetszett, vett ő is 1-et... :lol: Ezek milyen gépezetek ? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Ezek milyen gépezetek ? :devlish: Hallom közepes volt a metallica... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Hallom közepes volt a metallica... :lol: Hát olyan ezt is láttuk kategória :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Turci! Ne hari a felmarás miatti futóműgyepáért,nem széndékos volt. :devlish: Bármi kell szóljál bármikor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezek milyen gépezetek ? :devlish: Aprilia Sportcity Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Aprilia Sportcity Árban hasonló paraméterekkel mint a tiéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Turcival mi a helyzet? Hazaértetek épségben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Turcival mi a helyzet? Hazaértetek épségben? Johnny sokat kiabált de a saját lábán hazajött az autó! A Te akksid van benne, a Johnny ékszíja, és így minden ok! Már csak egy szakember kell aki megszereli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts