J0hnny Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nincs gázolajam most feles,de a gumit én sem értem! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Szia Gepard! Jo hogy itt vagy ujra. Akkor most már minden rendben? Nem fáj már semmid? Délután lehet autot takaritani!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Szia Tomi! Mikor jösz be hozzám? Hétfön egész nap bent leszek. Jöttek uj darabok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Helló Kecskemétiek !!!! Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral. Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni. A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat... Én is figyeltem a klubos autókat, de sajna eggyel sem találkoztam.... Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni. Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Helló Kecskemétiek !!!! Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral. Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni. A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat... Én is figyeltem a klubos autókat, de sajna eggyel sem találkoztam.... Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni. Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak. Reméljük is,hogy fogsz felénk járni,hisz Kmét gyönyörű hely,tele szebbnél szebb opellel.. :( Jah,és gratula az új opelhez!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Szia Reni! Mit árulgatsz Tomnak??!! Új darabok?! :( Többiek: várjuk a jelentést az Opel-próbával kapcsolatban! Fényképezzetek sokat, ha lehet! :wink: u.i. Tegnap lett lemosva a kocsi, csillogott-villogott, erre ma szemezgetős eső+nyáladzó rügyező fák+szirmok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ne tessék ily pesszimistának lenni!! Az erős,sugárzó napfény meg kiszívná a festék színét.. A fák gyönyörűen rügyeznek,a madarak csicserésznek,és a fijjuknak is szebben csillog a szemük.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Van kedvetek ACCH talira menni? Ha összeülnénk egy ótóba többen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ha feljöttök Pestre, akkor benézhettek hozzám egy kis autónézőbe, meg egy frissítőre. KB.500m-re vagyok az ACCH találkozó helyszínétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Köszönöm/köszönjük az invitálást :( A hét első napjaiban kialakul, hogyan megyek/megyünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Pontosan mi is ez az acch ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 American Car Club Hungary Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Helló Kecskemétiek !!!! Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral. Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni. A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat... Én is figyeltem a klubos autókat, de sajna eggyel sem találkoztam.... Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni. Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak. Sanyi'bá!Hidd el, hogy rögtön kiszúrunk, ha valaki meglát, aztán már indul is a minimeat! :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Wolfi! nagyon fogsz utálni ha azt mondom,h még nem szedtük ki mind a 4 rugót? jövő 7végéig várnod kellene ha nem baaaaj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Wolfi! nagyon fogsz utálni ha azt mondom,h még nem szedtük ki mind a 4 rugót? jövő 7végéig várnod kellene ha nem baaaaj :(Addig legalább nem koppan az alja a pincében. :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 evvel sem fog nyugo :wink: viszont nekem ma bepakoltuk előre a 60mm fk rugót és azt néztem jó ha a kartervédő befér majd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Wolfi! nagyon fogsz utálni ha azt mondom,h még nem szedtük ki mind a 4 rugót? jövő 7végéig várnod kellene ha nem baaaaj :( No problem, addig könyebb összevadászni rá a $-t! :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Pontosan mi is ez az acch ? De jó,hogy van egy szekcióvezérünk,aki illeneket megkérdez.. :oops: Köszi!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető.... Semmi lyesmi.Az idő nem téma, mert valszeg első telókat is cserézni fog egyszerre a rugókkal.Amik benne vannak, elég furcsák már.Mondhatni. :( Szal ha azt mondod, hogy május első hete, az is tökéletes. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Wolfi! Csak nem hogy autó nélkül vagy most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Joee! Küld már el nekem e-mailbe a fényképet, amit tegnap néztünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Joee! Küld már el nekem e-mailbe a fényképet, amit tegnap néztünk. :( Elküdltem. Így ki lehet birni a melót, hogy a gép elött ülsz :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Szal ha azt mondod, hogy május első hete, az is tökéletes. :wink: Addigra csak kinn lesz :wink: Amint megvan hívlak szólok és 1eztetünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Addigra csak kinn lesz :wink: Amint megvan hívlak szólok és 1eztetünk... Okés.Sajnos közbe jött egy általam elbagatelizált problem, hogy ha a robogón törött az első sárvédő, mondhatni nincs, az miatt esőben csökken a látótávolság a lekoszolódó plexin.Szal ezt kell most pótolnom. :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts