Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Helló Kecskemétiek !!!!

Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral.

Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni.

A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat...

Én is figyeltem a klubos autókat, de sajna eggyel sem találkoztam....

Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni.

Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak.

Megosztás:

Helló Kecskemétiek !!!!

Hogy kielégítsem a 3 oldallal előrébb írtakat, elmondom, hogy igen én voltam nálatok a nagy zöld Senátorral.

Egész nap ott és a környéken vadásztam autókra.., minek egy két autós nem örült, mivel a nap végére 6 ember sajnálta azt hogy volt kedvem dolgozni.

A malom melett lévő Shell kút volt a kinevezett bázisunk, ott táróltuk le a lefoglalt autókat...

Szerintem fogok még felétek járni, és ha valaki meglát és opdajön hozzám egy két percre, dumcsizni nem fogok megharagudni.

Ja már nem fogtok megismerni, mert vettem egy TD.Omega Karavánt, kékeszöldest. Matricák viszont már rajta vannak.

Reméljük is,hogy fogsz felénk járni,hisz Kmét gyönyörű hely,tele szebbnél szebb opellel.. :(

Jah,és gratula az új opelhez!! :wink:

Megosztás:

Helló Kecskemétiek !!!!

Sanyi'bá!Hidd el, hogy rögtön kiszúrunk, ha valaki meglát, aztán már indul is a minimeat! :( :wink:

Megosztás:

Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető....

Megosztás:

Oksa cartárs, jövő 7főre megpróbálom kiszedni, csak azé zürős, mert nem nálam áll a vas, hanem egy műhelyben ahol csak 7végén tudunk dolgozni. De akkor ezexerint nem para, ennek örülök, csak azt hittem mára kell nagyon és ezért basztattam a többieket, hogy siető....

Semmi lyesmi.Az idő nem téma, mert valszeg első telókat is cserézni fog egyszerre a rugókkal.Amik benne vannak, elég furcsák már.Mondhatni. :(

Szal ha azt mondod, hogy május első hete, az is tökéletes. :wink:

Megosztás:

Addigra csak kinn lesz :wink:

Amint megvan hívlak szólok és 1eztetünk...

Okés.Sajnos közbe jött egy általam elbagatelizált problem, hogy ha a robogón törött az első sárvédő, mondhatni nincs, az miatt esőben csökken a látótávolság a lekoszolódó plexin.Szal ezt kell most pótolnom. :oops: :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.