Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Jó képek, jó szöveggel! :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem ez a számú kellene: XU GM 90 539 311 24494 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Fecót nem érted el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Fecó,Pipó,Sipi bá,de én is izzítom a pesti kapcsokat. No para! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 http://gallery.site.hu/d/13558782-2/P1000999.JPG Nekem ez a számú kellene: XU GM 90 539 311 24494 Vaterás holnap megnézi, egyébként ha jól tudom Tatán van a cucc. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snowman Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Egy árat mondj nekem légyszives :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Mire? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Mire? :devlish: Szvsz. a klímatöltésre. Amúgy az árfolyam 8e.ft körül mozog jelenleg ha minden a helyén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ma ahogy jöttünk haza Kiskőrösről, nagyon szép idő volt este felé.Belőttem a tempomatot 80-90km/h közé, és nézelődtem. Izsák és Páhi között a kanyargós részen volt régebben egy öreg ház.Előtte orgonabokrok.Mára a ház eltűnt, csak a bokrok maradtak meg.Anyuka kérésére megálltam, és szedtem belőle.Ahogy leállítottam az autót, v.mi hihetetlen csodás hang ütötte meg a fülemet.Méghozzá, a csönd amibe bele fért a tücskök ciripelése, némi madárhang, és a távolban lévő szürke marha gulya hangja.Közben élveztem az orgona csodás illatát, és egy pillanatra úgy éreztem, ez a tökéletes béke és nyugalom.Szívem szerint leültem volna a fűbe, és csak néztem volna a puszta felett lenyugvó félben lévő napot.Minden a helyén volt. Aztán indultunk tovább.A sebesség ugyanott volt, de érdekes módon senki nem osztozott velem ami a sebességet illeti.Úgy mentek el mellettem az autók, mint ha csak álltam volna.Csak tudnám, hogy hová a búbánatos pi....ba rohan mindenki.Vajon feltűnik nekik v.mi is abból a tájból amin éppen átszáguldanak?Meglátják-e bármi apró részletben a szépségét?Mert szerintem ku.rvára nem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ma ahogy jöttünk haza Kiskőrösről, nagyon szép idő volt este felé.Belőttem a tempomatot 80-90km/h közé, és nézelődtem. Izsák és Páhi között a kanyargós részen volt régebben egy öreg ház.Előtte orgonabokrok.Mára a ház eltűnt, csak a bokrok maradtak meg.Anyuka kérésére megálltam, és szedtem belőle.Ahogy leállítottam az autót, v.mi hihetetlen csodás hang ütötte meg a fülemet.Méghozzá, a csönd amibe bele fért a tücskök ciripelése, némi madárhang, és a távolban lévő szürke marha gulya hangja.Közben élveztem az orgona csodás illatát, és egy pillanatra úgy éreztem, ez a tökéletes béke és nyugalom.Szívem szerint leültem volna a fűbe, és csak néztem volna a puszta felett lenyugvó félben lévő napot.Minden a helyén volt. Aztán indultunk tovább.A sebesség ugyanott volt, de érdekes módon senki nem osztozott velem ami a sebességet illeti.Úgy mentek el mellettem az autók, mint ha csak álltam volna.Csak tudnám, hogy hová a búbánatos pi....ba rohan mindenki.Vajon feltűnik nekik v.mi is abból a tájból amin éppen átszáguldanak?Meglátják-e bármi apró részletben a szépségét?Mert szerintem ku.rvára nem. :devlish: Mit ittál,hogy ilyen szentimentális lettél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Jó képek, jó szöveggel! :devlish: :lol: :lol: Jól áll az álszakáll... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Mit ittál,hogy ilyen szentimentális lettél? :devlish: Az utóbbi időben nekem is szoktak ilyen hangulataim lenni (főleg amikor Balcsin vagyunk), Losi le is írja. Ferinél nem volt, Pipo kb elküldött a fenébe (f astrához már egy éve nem kerestek ilyet) Sipit nem ismerem. Holnap még Weszelszki, Osza, esetleg csepeli bontó telefonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Mit ittál,hogy ilyen szentimentális lettél? :lol: Biztos az új hobbim teszi. :devlish: Az utóbbi időben nekem is szoktak ilyen hangulataim lenni (főleg amikor Balcsin vagyunk), Losi le is írja. Kezdünk öregedni bakter! :lol: Vagy pedig az a világ és a sajátosságai áll messze tőlünk, amiben kénytelenek vagyunk élni és helytállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 A mai nap el kellett altatni Dinát..... :devlish: :lol: :lol: 10 és fél éves volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 A mai nap el kellett altatni Dinát..... :lol: :lol: :lol: 10 és fél éves volt... :devlish: :lol: Pali!Vegyél egy ilyet pls: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A mai nap el kellett altatni Dinát..... :devlish: :lol: :lol: 10 és fél éves volt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Az utóbbi időben nekem is szoktak ilyen hangulataim lenni (főleg amikor Balcsin vagyunk), Losi le is írja. Csatlakozom. Kegyetlen jókat aludtam most hétvégén Szelíden kint a szabadban a kempingágyon, csak a madárcsicsergés és ahogy a szél fújja a fákat. Néha jó az efféle nyugalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A mai nap el kellett altatni Dinát..... :devlish: :lol: :lol: 10 és fél éves volt... Cézár is már az örök vadászmezőkön jár. 15 éves lenne augusztusban. A héten eltemettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 :devlish: :lol: Pali!Vegyél egy ilyet pls: http://www.helloinfo.hu/img/upload/200608/...smeretlen-3.jpg Jópofa dög.... :lol: Pár évig nem tervezzük, Dóri még pici.....eléggé leköt minket. Egy kiskutya pedig szintén igényel foglalkozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 http://www.helloinfo.hu/img/upload/200608/...smeretlen-3.jpg Milyen vizsla? :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 8 ezer a töltés a klímába,ha nincs semmi baj a rendszerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Ez egy igazán jó hely. :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Vadkert az Kecskemét környéke igaz? :lol: Szombati pörire indítunk listát? ... 3. hening 2+2 fél=3 :devlish: ... Miért nem esznek rendesen a kölkök!? Zárd el a csokit! :lol: ;) :lol: Nem zárom, mert nincs is itthon most. Amúgy meg mit vársz egy 35 kilós gyerektől? Annyit egyen mint egy 90 kilós felnőtt??? De ez már nem kicsit off itt. :lol: Fejlődésben lévő szervezet(ek) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 A mai nap el kellett altatni Dinát..... :lol: :lol: :lol: 10 és fél éves volt... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Vadkert az Kecskemét környéke igaz? :lol: Mihez képest... :devlish: Győrhöz nézve IGEN! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts