warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Amúgy ahol a csavart írtam hogy eltört, az szépen bele is tört, még kérdés, hogy lehet kiszedni. Hely nincs, hogy odaférjünk, motort kivenni? csak egy megoldással fog kijönni a csavar, még hozzá úgy, hogy előtte kiemelődik a motor.Akkor hozzá lehet férni oldalról.Máshogy nem.Bár a képeket jobban elnézve lehet, hogy ki lehet eszelni, némi bontással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem elég a tartókonzolt leszedni és kicserélni mivel a spanoló tört le róla, ehhez nem kell kiemelni a mocit. :devlish: Vaterán már találtam, képek is vannak róla: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._169190516.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Most beszéltem Karcsival, nem tudja mikor fog ideérni, mert egy Calival szív. Ha esetleg valamelyőtök érezne magában egy kis hajlandóságot a szerelésre azt szívesen várom a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sikerült szerezni másik tartókonzolt? Ha leszedjük utána tényleg nem tudsz mozdulni vele ezért lenne jó egyből kicserélni, légkulcs is jól jönne. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem elég a tartókonzolt leszedni és kicserélni mivel a spanoló tört le róla, ehhez nem kell kiemelni a mocit. :devlish: Vaterán már találtam, képek is vannak róla: feszítő Kérdés, a tartó csavar milyen mélyen tört bele.Ha csak a feje, az nem gáz.De ha jobban.......az viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sikerült szerezni másik tartókonzolt? Ha leszedjük utána tényleg nem tudsz mozdulni vele ezért lenne jó egyből kicserélni, légkulcs is jól jönne. :lol: X14XE-n nincs még egy helye a feszítőnek, ha csak klíma van pl? A főtengely ékszíjtárcsa észak-nyugati felénél van kb. A nyolc szelepeseknél van ott is, onnan jött az ötlet. Ideiglenesnek lehet jó lenne, de akkor szíjat kell cserélni hozzá. :devlish: Itt egy kép, hogy mire gondolok: Kép. Igaz ez nyolc szelepes enyém motor, de hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 X14XE-n nincs még egy helye a feszítőnek, ha csak klíma van pl? A főtengely ékszíjtárcsa észak-nyugati felénél van kb. A nyolc szelepeseknél van ott is, onnan jött az ötlet. Ideiglenesnek lehet jó lenne, de akkor szíjat kell cserélni hozzá. :devlish: Itt egy kép, hogy mire gondolok: Kép. Igaz ez nyolc szelepes enyém motor, de hátha. Nincs.Megnéztem. Érdekes módon nekem az a fajta feszítőm van,amit linkeltél: Pistinek az a része hiányzik,be is van burkolva,rálóg a vezérlés burkolata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nincs.Megnéztem. Érdekes módon nekem az a fajta feszítőm van,amit linkeltél: Pistinek az a része hiányzik,be is van burkolva,rálóg a vezérlés burkolata. Jóvan, csak egy "hátha" ötlet volt. :devlish: Nekem meg olyan, ami Pistinek letörött. Mondjuk enyémen is ugyanott van a feszítés, ahol neki. Neki a 16 szelepesség miatt, nekem meg a klíma miatt. Ezek szerint nincs olyan lehetőség mint a 8 szelepeseknél, hogy felszereltségfüggő a feszítő helye is (3 hely van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
snowman Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sziasztok. Tudna valaki olyan helyet mondani nekem, ahova el lehetne vinni a kocsit feltölteni a klímáját? 2001-es G Astráról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sziasztok. Tudna valaki olyan helyet mondani nekem, ahova el lehetne vinni a kocsit feltölteni a klímáját? 2001-es G Astráról van szó. Érdemes lenne bekérdezni a Tormásihoz is.Mióta vissza estek az autóeladások,talán elfogadhatóbb áron is dolgoznak.Esetleg Ballószög.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Füri, és Tomi közreműködésével lejött. Már csak Kiskaszánál legyen ilyen és akkor oké. A második képen középen látható (valamennyire) a beletört csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Füri, és Tomi közreműködésével lejött. Már csak Kiskaszánál legyen ilyen és akkor oké. A második képen középen látható (valamennyire) a beletört csavar. http://gallery.site.hu/d/13553493-2/P1000991.JPG[/] http://gallery.site.hu/d/13553496-2/P1000992.JPG[/] http://gallery.site.hu/d/13553499-2/P1000993.JPG[/] Krovát vittem, na mivel Fürinél maradt a telóm, így megyek én is vissza. kell még valamilyen szerszám? Satum nincs! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Satum nincs! :devlish: Nekem van 3, igaz kölünböző méretek. Majd Ferit felhívom nemsokára. és utána majd kiderül, hogy szerelünk-e még ma. Jó lenne mert családot reggel vinni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem van 3, igaz kölünböző méretek. Majd Ferit felhívom nemsokára. és utána majd kiderül, hogy szerelünk-e még ma. Jó lenne mert családot reggel vinni kell. Ha neki nincs,még esetleg meglehet próbálni Pipót is felhívni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Daykiller! C14SE-nél is több helye van a feszítőnek pl. ha klímakompresszort ki kell szednem elég visszaraknom középre a régi feszítőt és persze rövidebb hosszbordásszíj is kell hozzá. Sajnos a 2 feszítőnek nem ugyanolyan a kialakítása ezért nem lehet csak simán átrakni a lentit. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sziasztok. Tudna valaki olyan helyet mondani nekem, ahova el lehetne vinni a kocsit feltölteni a klímáját? 2001-es G Astráról van szó. Sajnos nincs klímám, így én nem tudok. Max. a Tormásiék, de ott meg az ár lehet furcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Gepard! Ha nem sikerül szerezni és reggel mindenféleképpen menni kellene a verdával (nem tudod másképp megoldani), akkor vissza kell rakni a tartókonzolt, generátor gerjesztését kikötni, leszigetelni és 1-2 napot városban töltés nélkül is eltudsz menni, persze nem használod a rádiót, ventilátort, ablakfűtést stb. :devlish: Bízzunk benne, hogy lesz Ferinél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Bízzunk benne, hogy lesz Ferinél. Elvileg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sziasztok. Tudna valaki olyan helyet mondani nekem, ahova el lehetne vinni a kocsit feltölteni a klímáját? 2001-es G Astráról van szó. Igen! Mi feltudjuk tölteni Kerekegyházán. Ha jó neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Igen! Mi feltudjuk tölteni Kerekegyházán. Ha jó neked. Hogyért csinyázzátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 na van cucc vagy nem van cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Daykiller! C14SE-nél is több helye van a feszítőnek pl. ha klímakompresszort ki kell szednem elég visszaraknom középre a régi feszítőt és persze rövidebb hosszbordásszíj is kell hozzá. Sajnos a 2 feszítőnek nem ugyanolyan a kialakítása ezért nem lehet csak simán átrakni a lentit. :lol: Nekem is vissza kell rakni középre a vez burkolatban található lyukba, ha klíma nélkül akarok közlekedni, de ha nem plug and play a szervó melletti hely a középsővel, akkor probléma van. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Jó képek, jó szöveggel! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Daykiller! A középen a vez.burkolatnál lévő feszítőnél alul egy síkban vannak a fülei (csavarhely), a lentinél meg közepén ezért nem rakható át. Képeken jól látható az eltérés: Középre való spanoló: http://www.kep.tar.hu/udi/50150762/16836603#2 Klímás tartókonzol spanoló: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._168782177.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Daykiller! A középen a vez.burkolatnál lévő feszítőnél alul egy síkban vannak a fülei (csavarhely), a lentinél meg közepén ezért nem rakható át. Képeken jól látható az eltérés: Középre való spanoló: http://www.kep.tar.hu/udi/50150762/16836603#2 Klímás tartókonzol spanoló: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._168782177.html Ahogy látom még magasabb is a középre való, mint a klímás. :devlish: Akkor ezt is szereznem kell. Köszi az infót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts