Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Egyébként tényleg agyalok egy ilyen kereklámpáson,annyira szép és tényleg mindeki utánafordul,ha szép gyári állapotban van.

Aztán majd mondják, hogy nééézdmáá, megörökölte a nagyfatertól, aztán azt hiszi ő tsz elnök. :)

Elküldve
Egyébként tényleg agyalok egy ilyen kereklámpáson,annyira szép és tényleg mindeki utánafordul,ha szép gyári állapotban van.

Csak akkor támogatom, ha engem is viszel vele! :)

Amúgy tőlünk keletebbre még mindig gyártják ezt is meg a 2107-t is.

Elküldve
:)

ESP nem tom mennyit segített volna rajta,bár az is furcsa,hogy a citronál jóval agresszívabb az ellenkormányzás,ha megnézed többször is a videt.

Elküldve
ESP nem tom mennyit segített volna rajta,bár az is furcsa,hogy a citronál jóval agresszívabb az ellenkormányzás,ha megnézed többször is a videt.

Pont az a lényeg, hogy a citromban nem volt esp, a piros tesóban meg igen.

Vagyis ott az beavatkozott, azért nem borult. A citrom meg ezt nem tudta elkerülni esp nélkül. :)

Elküldve
:)

Esp ide vagy oda, szerintem a Cickát akarták felborítani, és nem a Fityót.

Nekem úgy tünt sokkal durvábban tekerte a kormányt a mandró már az első mozdulatnál is.... :)

Elküldve
De mekkora genya már...rólad bezzeg a traktoros képet nem teszed közzé! :)

Egész normálisan nézel ki, a szöveged alapján agresszívabb fejet képzeltem el. :D :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.