Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Csak nem kéne pestre rohangálni,van itt helyben is elég. :)

Végül is egyenlőre csak egy fontos kérdés van, amiben úgy néz ki Udi tud segíteni, aztán ha több is lesz akkor akkor úgy is keresnem kell egy ügyvédet.

Elküldve

Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik.

WD40re és kötegelőre most nem volt szükség! :) :)

Elküldve
Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik.

Most kezdi visszahozni az árát a Corsa? :D

Amúgy bennem is annyira bennem van a "kórzásreflex", hogy amikor bejutunk valami teszkóba vagy egyéb vegyesboltba, valahogy mindig reflexből belekerül a kosárba egy csomag kábelkötegelő is :D

Elküldve
Amúgy bennem is annyira bennem van a "kórzásreflex", hogy amikor bejutunk valami teszkóba vagy egyéb vegyesboltba, valahogy mindig reflexből belekerül a kosárba egy csomag kábelkötegelő is :)

Én is mindig végig bújom ilyenkor a dolgokat (inkább mint a bugyi részleg) de mindig rá kell jönnöm, hogy tul.képpen nem akarok venni semmit!

Max. nyári szélvédő mosót! :D

Tegnap este mentünk ki az egyik kollégával bagózni.Láttuk a füstöt, de v.miért a rendőrségi lőteret azonosítottuk be.

Gondolom a mai kifli/kuglóf mennyiséget nem érintette a dolog! :D

Elküldve

Gratula, tiszteletbeli háztartásigép-szerelővé avatlak. :D

Elküldve

Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent, de talán sírásónak jó leszek. :)

Elküldve
Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent. :)

Sztem egyszerűbb máshogy megközelíteni a dolgot, végig hallgatod a kedves delikvenst, aztán 2 mozdulattal megcsinálod azt amin mások órákig szenvednek! :D :) :D :D

Elküldve
Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent, de talán sírásónak jó leszek. :)

Inkább nyitunk egy E85 beszerelő műhelyt itt a Jókain!!!

Elküldve
Inkább nyitunk egy E85 beszerelő műhelyt itt a Jókain!!!

Erről jut eszembe... most voltam a jókain tankolni, és megint emelték az árat... :) most 235 Ft a szesz... :)

Elküldve
Akkor körbe kell szigetelni a hiacet, és teletölteni a tetőn keresztül. :)

Ez még nem akkor mennyiség!

Ezt kannában elhozzuk simán a baj csak az, hogy egyszerre kell kifizetni!

Elküldve
Ez még nem akkor mennyiség!

Ezt kannában elhozzuk simán a baj csak az, hogy egyszerre kell kifizetni!

Számolj már utána,ha egy IBC-t telenyomunk megéri-e!? :)

Elküldve

Corsással a mosógép is tovább él! :D

Elküldve
Cikk....

Emlékeim szerint nem 100km/h-val verte oldalba a rendőrautót az E36 M3-mal......Volt az 200 is.... :)

Kár ezen rágódni,mindenki hibázik néha,sokkal nagyobb ügyeket is etusolnak eme országban.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.