Joee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Csak nem kéne pestre rohangálni,van itt helyben is elég. :) Végül is egyenlőre csak egy fontos kérdés van, amiben úgy néz ki Udi tud segíteni, aztán ha több is lesz akkor akkor úgy is keresnem kell egy ügyvédet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik. WD40re és kötegelőre most nem volt szükség! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik. WD40re és kötegelőre most nem volt szükség! :) :) Most kezdi visszahozni az árát a Corsa? :D Amúgy bennem is annyira bennem van a "kórzásreflex", hogy amikor bejutunk valami teszkóba vagy egyéb vegyesboltba, valahogy mindig reflexből belekerül a kosárba egy csomag kábelkötegelő is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tűz az Univer sütőipari telepén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Amúgy bennem is annyira bennem van a "kórzásreflex", hogy amikor bejutunk valami teszkóba vagy egyéb vegyesboltba, valahogy mindig reflexből belekerül a kosárba egy csomag kábelkötegelő is :) Én is mindig végig bújom ilyenkor a dolgokat (inkább mint a bugyi részleg) de mindig rá kell jönnöm, hogy tul.képpen nem akarok venni semmit! Max. nyári szélvédő mosót! :D Tűz az Univer sütőipari telepén :) Tegnap este mentünk ki az egyik kollégával bagózni.Láttuk a füstöt, de v.miért a rendőrségi lőteret azonosítottuk be. Gondolom a mai kifli/kuglóf mennyiséget nem érintette a dolog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik. WD40re és kötegelőre most nem volt szükség! :) :) Gratula, tiszteletbeli háztartásigép-szerelővé avatlak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Gratula, tiszteletbeli háztartásigép-szerelővé avatlak. :D Köszönöm mester! :) :) Jövendőbeli melóhely fronton van fejlemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent, de talán sírásónak jó leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent. :) Sztem egyszerűbb máshogy megközelíteni a dolgot, végig hallgatod a kedves delikvenst, aztán 2 mozdulattal megcsinálod azt amin mások órákig szenvednek! :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Angol nyelv és "jó kommunikáció" hiánya (beszédhiba) hatalmas hátrányt jelent, de talán sírásónak jó leszek. :) Inkább nyitunk egy E85 beszerelő műhelyt itt a Jókain!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Inkább nyitunk egy E85 beszerelő műhelyt itt a Jókain!!! Erről jut eszembe... most voltam a jókain tankolni, és megint emelték az árat... :) most 235 Ft a szesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 53km-re Inárcson 219 Ft 200 litert felett olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 53km-re Inárcson 219 Ft 200 litert felett olcsóbb! Akkor körbe kell szigetelni a hiacet, és teletölteni a tetőn keresztül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Akkor körbe kell szigetelni a hiacet, és teletölteni a tetőn keresztül. :) Ez még nem akkor mennyiség! Ezt kannában elhozzuk simán a baj csak az, hogy egyszerre kell kifizetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ez még nem akkor mennyiség! Ezt kannában elhozzuk simán a baj csak az, hogy egyszerre kell kifizetni! Számolj már utána,ha egy IBC-t telenyomunk megéri-e!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Halódott a mosógépünk.Anyuka már szerelőt akart hívni.Mondom, adjon egy esélyt, megpróbálok v.mit eszelni a technikával.A bekapcsolás körül voltak mizériák.A gomb nem mindig maradt a helyén.Szóval szépen lebontottam, majd jóó Corsás módjára először adtam neki féktisztítót, ami nemkevés környékbeli vízköves trutymót szedett le, aztán szépen befújtam kontakt spray-vel.Kicsit megjárattam, és lőőn világosság, azóta is hiba nélkül működik. WD40re és kötegelőre most nem volt szükség! :) :) Corsással a mosógép is tovább él! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Cikk.... Emlékeim szerint nem 100km/h-val verte oldalba a rendőrautót az E36 M3-mal......Volt az 200 is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Cikk.... Emlékeim szerint nem 100km/h-val verte oldalba a rendőrautót az E36 M3-mal......Volt az 200 is.... :) Kár ezen rágódni,mindenki hibázik néha,sokkal nagyobb ügyeket is etusolnak eme országban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Végre egy jóhír ma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Végre egy jóhír ma! :D Ha ezt tudom bakker! :) :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tomi!Ilyen kell szexciós autónak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tomi!Ilyen kell szexciós autónak! :) Sztem ez menőbb lenne... :) Amit te linkeltél, az nagyon egyben van. :D Ez is durva jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hát nem tom! A kereklámpás zsigcsinek van egy olyan TSZ elnökös feelingje! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ha már Lada inkább EZ.. :) :) Vagy valami hasonló.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Egyébként tényleg agyalok egy ilyen kereklámpáson,annyira szép és tényleg mindeki utánafordul,ha szép gyári állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts