Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

De mivel Stefan minden pénzt eltankol, szal csak akkor add oda neki, mikor már ő kifizette, és elhozta... :) persze min 10% al kevesebbért, hisz használt! :D :)

Ha megy akkor küldenék vele egy kis pénzt (Plasti Dip árát) Mélykék Pistának. :D
Elküldve
De mivel Stefan minden pénzt eltankol, szal csak akkor add oda neki, mikor már ő kifizette, és elhozta... :D persze min 10% al kevesebbért, hisz használt! :D :)

Alap. :)

Elküldve
Nem tudtok valakit aki jól, gyorsan, és olcsón políroz felnit?

Meg kéne kérdezned Totó-t, nyárlőrinci fényező srácot... :)

Ha kell a száma, szólj...

Elküldve
Meg kén kérdezned Totó-t, nyárlőrinci fényező srácot... :)

Ha kell a száma, szólj...

Nekem is dobd át pls.

Csütörtöki lurdy csak csütörtök délután válik biztossá mindig! :)

Elküldve
De mivel Stefan minden pénzt eltankol, szal csak akkor add oda neki, mikor már ő kifizette, és elhozta... :D persze min 10% al kevesebbért, hisz használt! :D :)

Látszik,hogy fingod nincs miről kódolunk itt! :)

Elküldve
Mi ez a buzulás itt? :)

:) :D

Hallod Papa!

Vittem ma a nagypofájú calis kollegám egy kört a corsával.Voltunk bent a városban,rendőrség előtti körforgóban a kollega kapaszkodott az életéért! :D

Elküldve
Hallod Papa!

Vittem ma a nagypofájú calis kollegám egy kört a corsával.Voltunk bent a városban,rendőrség előtti körforgóban a kollega kapaszkodott az életéért! :)

Ekkora felelőtlenséget, ejnye :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.