warwolf Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nem Aztec kocsija? Ez a srác eszméletlen pénzeket locsolt bele korábban ebbe az autóba. :) Amúgy nem.Aztecé szürke/fekete volt. Meg kell venni! V.ki biztos meg fogja.Amúgy emlékeim szerint C20NE volt, és később XE lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ez a srác eszméletlen pénzeket locsolt bele korábban ebbe az autóba. :) Te nem ismersz ilyen arcokat? :) Ma voltam Ferinél,kaptam cuccot tőle és beszélgettünk a projectjéről...jó móka lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Te nem ismersz ilyen arcokat? :) Sosem találkoztam velük.Bár van az a pénz amiért hajlandó vagyok emlékezni! :) Ma voltam Ferinél,kaptam cuccot tőle és beszélgettünk a projectjéről...jó móka lesz. :D Versenyautó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ez a srác eszméletlen pénzeket locsolt bele korábban ebbe az autóba. :) Amúgy nem.Aztecé szürke/fekete volt. V.ki biztos meg fogja.Amúgy emlékeim szerint C20NE volt, és később XE lett. Még mindig c20ne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Még mindig c20ne... :) Annál jobb.Egy örök életű darab! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Még mindig c20ne... :) Annál jobb.Egy örök életű darab! :) Jaja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Sosem találkoztam velük.Bár van az a pénz amiért hajlandó vagyok emlékezni! :) Versenyautó? :D Valami olyasmi lesz,de jóféle,utcára is való! :) Told fel az arcod msn-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Annál jobb.Egy örök életű darab! :) Pláne, h nem csak "gyorsan lakatoljuk ki" munkával készült. No meg a tulaj is nagyon rendes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Valami olyasmi lesz,de jóféle,utcára is való! :) Told fel az arcod msn-re. Ez egy régen dédelgetett álom néki.Amúgy meg melóhelyen vagyok.Szal nuku emesen.. :) De gondolom nem a Sharan lesz macerálva. Pláne, h nem csak "gyorsan lakatoljuk ki" munkával készült. No meg a tulaj is nagyon rendes. :D Korábban több kép volt fent a lakatolásról.Nagyon komolyan meg lett csinálva.Kb. Soniquoe kategóriájával..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 nem nagy szám :) Melyikre gondolsz, a 2 GSi-re, vagy a csajra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Melyikre gondolsz, a 2 GSi-re, vagy a csajra? :) Most, hogy belekérdezel. Igazából a csajra mondtam, de a korza se tetszik, az astra meg pláne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Most, hogy belekérdezel. Igazából a csajra mondtam, de a korza se tetszik, az astra meg pláne. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Cikk az indexről. A hozzászólásokat érdemes elolvasni, nagyon facák! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Retro Funk House Mix Aki érez rá egy kis ingert , a letöltések legalján megtalálja szedje és vigye! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Retro Funk House Mix Aki érez rá egy kis ingert , a letöltések legalján megtalálja szedje és vigye! :D Elég jó lett :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Valami olyasmi lesz,de jóféle,utcára is való! :) Told fel az arcod msn-re. Nos ha minden a tervek szerint megy akkor teljesen legality lesz a darab annyit elárulhatok hogy limo kivitel színe valamilyen full gyöngyház és pirosas bordós, a motor az 1.3 ..........ból felhizlalt 2.4 sor 4hengeres hengerenkénti karbis ami suzuki 1200 banditról ugrik rá valami kis tengelyke , egy kis lenditőkerék esztergálás aztán majd meglátjuk mennyi lovat sikerül összehozni bele... Előreláthatólag kb nyár közepére lesz kész . Addig is ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nos ha minden a tervek szerint megy akkor teljesen legality lesz a darab annyit elárulhatok hogy limo kivitel színe valamilyen full gyöngyház és pirosas bordós, a motor az 1.3 ..........ból felhizlalt 2.4 sor 4hengeres hengerenkénti karbis ami suzuki 1200 banditról ugrik rá valami kis tengelyke , egy kis lenditőkerék esztergálás aztán majd meglátjuk mennyi lovat sikerül összehozni bele... Előreláthatólag kb nyár közepére lesz kész . Addig is ennyi :) Már csak a bódé a kérdés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 :) Losi...felni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Losi...felni... :) Ilyet én sosem láttam.... :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ilyet én sosem láttam.... :D :) :) :D Ittócsákiscsávó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ittócsákiscsávó! :) Sügérül állna a békorzádon! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Sügérül állna a békorzádon! :) :) Na jah, 12 coll.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Sügérül állna a békorzádon! :) :) Van az a 8 centis csücs,amivel jól nézne ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Gepárd. Holnap este, plz, várj meg meeten, fizetném a vadkerti bulit... :) De csak 22.10 után érek be, délutánosság rlz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Benzinkutas felfigyel egy sírdogáló szőke nőre. -Kérdezi tőle, hogy mi a baj?? - A gyújtáskapcsolóban hagytam a kocsikulcsot és az ajtót véletlenül lezártam a zárgombbal. Nem tudom, hogy nyissam ki. - Sajnos én nem tudok a pult mögül kimenni, hogy segítsek, de itt van egy darab drót, ezzel az ablaknál próbáljon meg benyúlni és a zárgombot felhúzni. Szőke boldogan kisiet a töltőállomás épületéből. Néhány perc múlva hangosan röhögve, a nevetéstől kicsordult könnyeit törölgetve belép egy férfi... - Hát ez nem igaz! ... Hát ilyen nincs! - Mi történt uram? - kérdezi udvariasan kutas. - Képzelje el... kint van egy szőke nő aki egy darab dróttal próbálja a kocsiját kinyitni..... mondja a röhögéstől fuldokló ember. -Uram! - csattan fel a kutas ... - Ön igen modortalan. Miért kell nevetni másnak a baján. Ön is kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor Önnek is jó lesz, ha egy darab dróttal ki tudja nyitni a kocsiját! - Nem azon nevetek én! - mondja a férfi- Hanem azt röhögöm,hogy az a szerencsétlen küszködik a dróttal,de bent ül egy másik szőke aki irányítja,hogy: kicsit balra,kicsit jobbra..... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts