J0hnny Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Hát csak ki fogok lesni, ha már ilyen közel lesz :( Én is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nyilván megyünk Mind! Nem? :( Hamár a mi szép városunkban lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Pontosan! :( Csoportosan megszálljuk a terepet! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Figyelem!!! Aki még nem küldte el nekem PÜ -ben a telefonszámátaz legyen szíves mihamarabb pótolni!!! Addig nem tudom továbbítani! ...hogy érthető legyek! Mindenki megküldi nekem egyenként...én összesítem...és mindenkinek elküldöm az összesítettet! Így mindenkinek megleszen mindenkié!! .....ha valakinek valami még mindígnem rémlik megkeres PÜ -ben!! Okay? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Én is elküldjem? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Én is elküldjem? :wink: :( Még szép, mert a végén kimarad az összesített listából. :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Haga, bocs hogy hozzádszólok, de miért nem lehet hozzád szólni? :roll: Én már elküldtem a telenummerem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Haga, bocs hogy hozzádszólok, de miért nem lehet hozzád szólni? :roll: Én már elküldtem a telenummerem. :( Mer' mostantól oan :shock: 8) :( Kuka vaok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Kuka?? Te nem szoktál csak úgy megkukulni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 "Né meg a www.opel-magazin.hu -t Illetve a http://kecskemet.opelclub.hu" Köszi! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Szombaton úgy délelőtt közepén kimegyek Andráshoz Ballószögre Mantát nézni, ha vkinek van kedve tartson velem. A piros Manta a Seni motorral a Februári taliról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Szombaton úgy délelőtt közepén kimegyek Andráshoz Ballószögre Mantát nézni, ha vkinek van kedve tartson velem. A piros Manta a Seni motorral a Februári taliról. Hogy áll vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Aki tuggya Wolfi számát kűggye már PÜ -ben nekem!! (monnyuk Wolfi!) Én ezt a csávót meggyilkolászom! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Én mán 1X még a gumivásárlós projektedkor elküldtem, de biztos ami biztos, P.Ü.ment! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Én mán 1X még a gumivásárlós projektedkor elküldtem, Hol van az má' ides ecsém! :oops: :oops: :roll: Vén szenilis állat vok én má'!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Én már mondtam Neked soxor,hogy :-Papír,ceruza -vagy toll -vagy cavington.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Mi a helyzet a nagy Opel próbával? Mikor és mit fogunk próbálni? Mondjuk vasárnap du mini talin Speed Vectra C 2 hét múlva Astra H? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Mi a helyzet a nagy Opel próbával? Mikor és mit fogunk próbálni? Mondjuk vasárnap du mini talin Speed Vectra C 2 hét múlva Astra H? Ígért valaki gázolajat! :roll: :( :( :lol: (megújgumikat :twisted: :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 nnna az nem én vótam! 8) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Üdv Lányok! Nem vagyok két nap és micsoda események. Amúgy szarul voltam és azért nem jelentkeztem. Mi lesz vasárnap du.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Üdv Lányok! Nem vagyok két nap és micsoda események. Amúgy szarul voltam és azért nem jelentkeztem. Mi lesz vasárnap du.? Szia Gepárd! Mi bajod volt? Jobban vagy?Már hiányoltunk... :( De mint látod megpróbáltuk fenntartani a színvonalat,és a jókedvet... :wink: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Kis hőemelkedés, torokfálás, na az nagyon, meg általános rosszulérzemmagammertmindenemfáj. Viszont mostmár vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Hogy áll vele? Még egyben van, fölbakolva, csak kicsit van szétszedve, (telefonon mondta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 szóval azt próbáltam fejtegetni, megyünk e testvezetni. Úgy emlékszem Speed mondta, hogy a hétvégén nála van a vectra. Akkor arról beszéltünk, hogy egy pl vasárnap délutáni autózás jó lenne. Nem gumiledurrantás, nem üa pocsékolás hanem probaút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Csak a szó hiányzik, ahogy Wolfi mondaná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts