Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Vagy egynelőre kiiktatja, aztán majd kesőbb vesz ilyen ócsó csapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Wolfi: te 7-ig mondtad hogy bentvagy? Én fél 7-re megyek a karosszeriáshoz és az ott van a mükertben. Jó ha utánna arragurulok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Wolfi: te 7-ig mondtad hogy bentvagy? Én fél 7-re megyek a karosszeriáshoz és az ott van a mükertben. Jó ha utánna arragurulok? Jaja.7-ig biztos bent heggesztek, de utána nyúzok a csúzba! :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 OK! Akkor arramegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 OK! Akkor arramegyek. Rrrrrrendicsekkkk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Szia Rulez! Nagyon tetszik a kocsid. Minden álmom egy b corsa. Ha nem bánod a kalocsai gyorsuláson megnézném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Képzeljétek, épp az imént láttam a mi "SAFETY CAR"-unkat... azt a nagy zöld opel senator... amin a sárga fényhíd és a zászlók voltak szombaton... jaaa, a lényeg, itt Kecskeméten a Kada parkolójában várt valakit. Nem volt rajta a fényhíd sem a zászlók. Igaz, hogy sötét volt, de az autó állapota, a felnik és a szín alapján, ahogy elsuhantam mellette 95%-ra azt mondom, hogy az volt! De hogy kerül Kecskemétre? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Ismeri valaki a tulajt? :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( Oké, gondolom, hogy Ti vágjátok! De én most így a kecskemétiekre gondoltam... mindenesetre, ő volt itt most Kecson? (tényleg az a gép lehetett?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Képzeljétek, épp az imént láttam a mi "SAFETY CAR"-unkat... azt a nagy zöld opel... nem tudom mit... amin a sárga fényhíd és a zászlók voltak szombaton... jaaa, a lényeg, itt Kecskeméten a Kada parkolójában várt valakit. Nem volt rajta a fényhíd sem a zászlók. Igaz, hogy sötét volt, de az autó állapota, a felnik és a szín alapján, ahogy elsuhantam mellette 95%-ra azt mondom, hogy az volt! De hogy kerül Kecskemétre? Ismeri valaki a tulajt? :roll: Hu bammeg!! :shock: :shock: Ezt a hozzászólást majd gyorsan türüljed!! :( Hát akinek az a nagy, ződ ótója van az a Vincze Sanyi :king: bácsi! Ami MOTE vezírünk! A kocsi pedig egy Omega Senator! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 ..és és tessék megtanúni ezt, de izibe! :( :( minnyá keresek neked képet róla! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Képzeljétek, épp az imént láttam a mi "SAFETY CAR"-unkat... azt a nagy zöld opel... nem tudom mit... amin a sárga fényhíd és a zászlók voltak szombaton... jaaa, a lényeg, itt Kecskeméten a Kada parkolójában várt valakit. Nem volt rajta a fényhíd sem a zászlók. Igaz, hogy sötét volt, de az autó állapota, a felnik és a szín alapján, ahogy elsuhantam mellette 95%-ra azt mondom, hogy az volt! De hogy kerül Kecskemétre? Ismeri valaki a tulajt? :roll: Az az elnök kocsija volt,Sanyié! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Az az elnök kocsija volt,Sanyié! :( Oké... de nekem szerintem ezt nincs honnan tudnom... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 A kocsi pedig egy Omega Senator! Ajaj:)) Csak: "Opel Senator A2" nincs benne Omega:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Pffff...ezt elbactam télleg! :( Opel Senator a helyes megoldás természetesen, merhogy Omegasenator nem is volt! :( ...mer gyorsan akartam.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Szia Rulez! Nagyon tetszik a kocsid. Minden álmom egy b corsa. Ha nem bánod a kalocsai gyorsuláson megnézném. Köszi!!!! :( Megyek Kalocsára, de lehet, hogy én nem gyorsulok..... :( :lol: Bár jó lenne, ha menne valaki a szexcióból és lehetne szurkolni! Fiuk! Vállalkozó szellem??! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Háááát a vállalkozó szellem megvan csak kocsi kellene hozzá. Egy 1.7 TD-vel nem hiszem hogy sokra mennék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Képzeljétek, épp az imént láttam a mi "SAFETY CAR"-unkat... azt a nagy zöld opel senator... amin a sárga fényhíd és a zászlók voltak szombaton... De hogy kerül Kecskemétre? :roll: Majd személyesen mesélek róla oké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Haló! Kecskeméti városismerő guruk figyelem!!!! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Városföldi Opel Tormási szalon mellett milyen benzinkút van????? Agip? Shell??? Fontos! Please! (Az út ugyanazon oldalán!) Köki!!!!!!!!! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Haló! Kecskeméti városismerő guruk figyelem!!!! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy a Városföldi Opel Tormási szalon mellett milyen benzinkút van????? Agip? Shell??? Fontos! Please! (Az út ugyanazon oldalán!) Köki!!!!!!!!! :idea: Vele szemben van egy Shell kút és a szélmalom. Hogy mellette milyen van arra nem emlékszem potosan sajnos :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Vele szemben van egy Shell kút és a szélmalom. Hogy mellette milyen van arra nem emlékszem potosan sajnos :( . Mellette ESSO van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 "Mellette ESSO van." Nagyon szépen köszönöm!!!!! :( sokat segítettetek!!! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 @lightning Né meg a www.opel-magazin.hu -t Illetve a http://kecskemet.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Hát csak ki fogok lesni, ha már ilyen közel lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts