hening Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nana. Csak megjegyezném, hogy amikor még sportember voltam, 3milis hajam volt. Amikor 0.7cmről kellett visszanyírni, a gép akkor sem bírta a tempót. Persze azóta már öregedtem, és biztos kihullott egy csomó. :D Te vénember, Te... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nana. Csak megjegyezném, hogy amikor még sportember voltam, 3milis hajam volt. Amikor 0.7cmről kellett visszanyírni, a gép akkor sem bírta a tempót. Persze azóta már öregedtem, és biztos kihullott egy csomó. :D Fűnyíró rulz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Te vénember, Te... :) Hát igen. :D ;) :P Fűnyíró rulz ;) Akkor már plafonventillátor. Vidámpark, az Ön otthonában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Fűnyíró rulz :) Azt csak tologatni szereti... pénzé persze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Azt csak tologatni szereti... pénzé persze :D Nemnem. A pénzt szereti, ezért néha tologat fűnyírót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Este megyek, csak előtte megszakértünk egy Astra G-t amiből fura füst jön elő ha bemelegszik. :D Valami ráfolyik a valahová? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Hogy mik nem vannak... :) Jótett helyébe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Losi! Nálam van a cucc... :D Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget.Jól viselkedik az új kábelszettel a gépsas.Bár haza felé volt v.mi ciripelés gázadásnál, de reggelre ez elmúlt.Szépen húz, alacsony haladási sebességnél, magasabb sebességi fokozatban erőteljes gázadásra sem torpan meg.Szóval működik facán! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nincs mit.... :) Szerintem kicsit erős a szél csörlés elmarad, talán estefelé lenyugszik vagy holnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Szerintem kicsit erős a szél csörlés elmarad, talán estefelé lenyugszik vagy holnap. :) Igen, én is így látom.Ilyen szélben igazi öngyilok lenne a buli! D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Aham ja! :) :D ;) Magyarország én így szeretlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Mondtam már,hoyg imádom a gitár hírót? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Nem rég mikor haza értem Gepárdtól a parkolóba állt egy fehér Sedan Astra és be álltam mellé!Ez magába nem érdekes csak utána láttam a rendszámát FGU-327! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Mentem egy kisebb távot a bringával.Kitekertem Katonatelep végéig meg vissza.Sokkal jobb a váltó kiosztása mint a korábbi bringámon volt.Teljesen kényelmesen nézelődve mentem, élveztem a dolgot.Köszi még1x! Az első váltó dolgot kilegóztam, lehet picit játszani a váltóval, így nem ér bele a láncba és nem kerreg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Mentem egy kisebb távot a bringával.Kitekertem Katonatelep végéig meg vissza.Sokkal jobb a váltó kiosztása mint a korábbi bringámon volt.Teljesen kényelmesen nézelődve mentem, élveztem a dolgot.Köszi még1x! Az első váltó dolgot kilegóztam, lehet picit játszani a váltóval, így nem ér bele a láncba és nem kerreg. :) Nincs mit!Szívesen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ezt megint összehoztam! :) Moderátor akarok lenni!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ezt megint összehoztam! :) Moderátor akarok lenni!!!!!!!!! Kutyából nem lesz zalai! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Kutyából nem lesz zalai! :) Nem baj 2018ra fog ez menni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Felétek lehet etanolt kapni? Itt Feketehalomnál már elfogyott és nem is ígértek.... :) Kéne a Skodába..... Kecskeméten melyik kúton van? Ha legközelebb megyek, viszek egy kannát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Felétek lehet etanolt kapni? Itt Feketehalomnál már elfogyott és nem is ígértek.... :) Kéne a Skodába..... Kecskeméten melyik kúton van? Ha legközelebb megyek, viszek egy kannát. Kecskeméten ha jól tudom 3 helyen is árulják. Kettő tuti. Egyik a budai kapunál lévő AGIP a másik a szőlőfürtel majdnem szemben lévő kút (nevére nem emlékszem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 a másik a szőlőfürtel majdnem szemben lévő kút (nevére nem emlékszem). Az a Honda Csernákkal van szemben, és Törekvés kút a neve....asszem... De ha jól v. rosszul rémlik, akkor kint a LUKOiL-nál is árulnak..... Felétek lehet etanolt kapni? Itt Feketehalomnál már elfogyott és nem is ígértek.... :) Kéne a Skodába..... Kecskeméten melyik kúton van? Ha legközelebb megyek, viszek egy kannát. Kiskunhalason az AVIA kúton is árulnak E85-öt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez se a luxusadó miatt adja el, mi? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._2.5_v6-3696689 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez se a luxusadó miatt adja el, mi? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr..._2.5_v6-3696689 Hanem mert nem szép, sedan, meg mert automata :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Hanem mert nem szép, sedan, meg mert automata :) Inkább mert NEM sedan, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez még határeset mivel 175le fölött van luxusadó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts