tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ebként 4700ft-ról beszélünk, szal nem egy eget rengető összeg.Majd még beszélünk róla.De ha macera, akkor hagyd.Megoldom máshogy. :) Segíteni akarok, ezért írtam le pár lehetőséget, hogy hamarabb itt legyen. Soha nem mondtam nemet senkinek, soha nem mondtam, hogy macera! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Segíteni akarok, ezért írtam le pár lehetőséget, hogy hamarabb itt legyen. Soha nem mondtam nemet senkinek, soha nem mondtam, hogy macera! Csak az előző hsz.ből icipicit ez jött le.Max. félre értettem.A segítős dologban egyet értünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Khmmm és nem lehet,hogy azóta tettek valamit a kutasok az ügy érdekében? :D Vagy akkor is az én kurv@anyámat? ;) :) HáttehüjevadjolJános! ;) Az a baj, hogy Tomasz (a kis kék mozdony... helyett a bálna) is rébuszokban beszél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 HáttehüjevadjolJános! ;) Az a baj, hogy Tomasz (a kis kék mozdony... helyett a bálna) is rébuszokban beszél. Olyan leszek mint Henning és elpicsázok mindenkit! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Olyan leszek mint Henning és elpicsázok mindenkit! :) :D ;) Picsi-pacsi? Csak semmi buzulás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Olyan leszek mint Hening és elpicsázok mindenkit! :) :D ;) Khmmm. ;) A többihez pedig...azt csinálsz Tomikám...amit akarsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Olyan leszek mint Henning és elpicsázok mindenkit! :D ;) ;) Kopasz? Bocs Hening :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Kopasz? Bocs Hening :) ;) Ez is B+. Legalább olvassátok el, mielőtt leírjátok B+. :D Amúgy ezen nem sértődök meg. Én így szeretem, és... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ez is B+. Legalább olvassátok el, mielőtt leírjátok B+. :) Amúgy ezen nem sértődök meg. Én így szeretem, és... ;) ... és lehet 1 kézzel is tapsolni. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ez is B+. Legalább olvassátok el, mielőtt leírjátok B+. :D Amúgy ezen nem sértődök meg. Én így szeretem, és... ;) mi a baj a heningemmel? hogy nagy H... ok hening ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Csak az előző hsz.ből icipicit ez jött le.Max. félre értettem.A segítős dologban egyet értünk. :) Udi megy a cuccért, mert arra lesz dolga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 mi a baj a heningemmel? hogy nagy H... ok hening :D :) Nem. Az, hogy 2 n-nel írtad. Pirossal már én javítottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nem. Az, hogy 2 n-nel írtad. Pirossal már én javítottam. ;) Bocsi és látod az eredetit? Látsz te ott szerkesztve feliratot?... :) :D A hiba a rendszerben van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Bocsi és látod az eredetit? látsz te ott szerkesztve feliratot?... :) :D A hiba a rendszerben van ;) Hagyjuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hagyjuk. :) Ok HeNiNg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 De kis gonosz vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 De kis gonosz vagy Ki ? Én? Igen.. és? Ha meg nem én akkor meg .. igen és? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ok HeNiNg :) Nahogynyaldmegabalacskóm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ki ? Én? Igen.. és? Ha meg nem én akkor meg .. igen és? :D ;) Igen te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nahogynyaldmegabalacskóm. ;) Én Nem javítók bele, de az nem zacskó akart lenni?... :D Hátha majd kijavítod HeNiNg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Igen te ;) Oszt mé? Ha szabd kérdeznem? :) ;) Ha nem szabad akkor is kérdezem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Én Nem javítók bele, de az nem zacskó akart lenni?... :D Hátha majd kijavítod HeNiNg :) Nem véletlenül írtam így. ...és nem, nem javítok bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nem véletlenül írtam így. ...és nem, nem javítok bele. :D Tudod, volt anno egy mondás... "Nekem csak egy fogmosás, de Te utána ülve fogsz pisilni :) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Tudod, volt anno egy mondás... "Nekem csak egy fogmosás, de Te utána ülve fogsz pisilni :D " Mondani sok mindent lehet. De én ezt, itt, most befejeztem. Azt ajánlom tedd Te is ezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nah szépen szétOFFoltátok a témát! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts