Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
már várom mikor törtök valami alacsony kategóriát

Én azért nem szeretném, ha valamelyikünk is törné a gépsast... :lol:

Ha ennyire várod, lehet Te leszel a következő... :)

Elküldve
Az Őz melyikbe tartozik? :lol:

Tegnap oldalról megtalált első lökös ,sárvédő,ajtó,műanyagok :)

Mikor főzöd?

Megyünk enni!

Személyi sérülés ugye nem volt?

Elküldve
héééé!

Hova lett az előző hsz-em? :lol:

Áttettem az adok-veszekbe. Amit Te is nyugodtan megtehettél volna. Ugyanis az a topic azért van. :)

Elküldve
Áttettem az adok-veszekbe. Amit Te is nyugodtan megtehettél volna. Ugyanis az a topic azért van. ;)

Ment pü... :lol:

Amúgy meg nem értem, miért kell a modiknak mindent áthelyezni, mivel ez 1 chat topik, és jobb szerettem volna kecskeméti Cartársaknak a figyelmét felhívni...az adok-veszek topikot, nem mindenki olvassa... :)

Elküldve
Ment pü... :)

Amúgy meg nem értem, miért kell a modiknak mindent áthelyezni, mivel ez 1 chat topik, és jobb szerettem volna kecskeméti Cartársaknak a figyelmét felhívni...az adok-veszek topikot, nem mindenki olvassa... ;)

Vissza PÜ... :lol:

Sztem meg az ilyennek ott a hely. ;)

Elküldve
Vissza PÜ... :lol:

Sztem meg az ilyennek ott a hely. :P

Szintén ment... ;)

Sztem, meg ahogy írtam, az adok-veszek topikot, nem MINDEN KECSKEMÉTI SZEKCÓS olvassa... ;) ezt meg biztos... :P

jah, és főleg, hogy eddig nem is volt ilyen topik.... :)

Elküldve
Szintén ment... ;)

Sztem, meg ahogy írtam, az adok-veszek topikot, nem MINDEN KECSKEMÉTI SZEKCÓS olvassa... :) ezt meg biztos... :P

jah, és főleg, hogy eddig nem is volt ilyen topik.... :lol:

PÜ re. ;)

Főként mert lusták nyitni ilyet az emberek. :P Ezt most megtettem. Ám a véleményem ettől még nem változik. Az ilyen hsz-nek ott a helye. ;)

Elküldve
most püben vagy nyíltan nyomjátok? :) ;) ;) Csabi linkeld ide azt kész!

IS-IS :P

Majd a KEDVES MODI berakja a linket... hamár kitörölte innen a hsz-em :lol:

Elküldve
No erre inkább nem írok semmit. :lol:

jah, ok, nem törölte, csak áthelyezte... sorry... nekem a lényeg akkor is az, hogy nem ott van, ahova szántam, és beírtam... :)

Elküldve
jah, ok, nem törölte, csak áthelyezte... sorry... nekem a lényeg akkor is az, hogy nem ott van, ahova szántam, és beírtam... :lol:

Akkor linkeld be ide. Azért nem én teszem, mert azt nekem mutatná a fórum, és félreértéshez vezetne.

Elküldve
Mikor főzöd?

Megyünk enni!

Személyi sérülés ugye nem volt?

Csak az Őz részéről volt sérülés,nekünk semmi bajunk.

Abból a kutyák ettek.

Elküldve

Nem régen értünk haza nagyobbikkal egy görkoritúráról.Petőfiből indultunk, de a Széchenyi város annyira xarul van kialakítva a magunkfajta kezdőnek, hogy az Univer előtti parkban feladtuk.Mondjuk addigra kellőképpen el is fáradtunk.Ennek ékes bizonyítéka volt az a pár piruett amit a vége előtt nyomtam én is meg Flóra is.

Összességében viszont jó volt.Jóól elfáradtunk. :lol:

Elküldve
Modibácsi, ejnye-bejnye ... :)

Miért is???

Nem ide való volt.

Ebként meg már megdumáltuk a Csabival, úgy hogy innentől kezdve senkinek semmi beleszólása. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.