Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

:( :wink:

Gratulálunk!

tessék írni megfelé a bemutatkozót! Elküldöd Gepárdnak mélbe! Nekem meg telószám/polgári név

A talin csinált képekről már nem is beszélek!

Üdv!

Elküldve
Hi!

Figyelitek a feliratot a nick-em és a kisautóm képe között??? 8)

Megtörtént az "upgrade" :wink:

:(

Márk!Grat!Üdv köztünk így klubbilag.Aki pedig nem tudott eljönni tegnap a Domus parkolóba, sajnálhatja.Sokat röhögtünk harcostársaink storyjain! :( :lol: :D :D

Elküldve
Hi!

Figyelitek a feliratot a nick-em és a kisautóm képe között??? 8)

Megtörtént az "upgrade" :wink:

:(

úúúúúúúúúúúú neked van a kék asztrád, csinált hűtőráccsal?????????

az tök széééépppppppppp!!!!!!!!!!!

csináltam is róla egy csomó képet.....

Elküldve

Gratulálok Speednek, és persze Vizimacinak is, mivel ő is tag lett (a fehér merivával) mindketten a mi szekciónkat erősítik ezek után :(

Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem.

Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel.

A fotókat tényleg várjuk.

Elküldve
Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem.

Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel.

:D :D :roll:

Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll:

Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :(

Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket.....

Csak olyat hívjunk közénk akit elfogadunk! :wink:

Vizimaci gratula!! :smt041 Bocs, hogy Fóton úgy elhanyagoltunk Turnerrel, de nem is tudtuk, hogy mi szeksönünkbe fogol tartozni!

De ami késik nem múlik! :lol:

Elküldve
Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll:

Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :(

Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket.....

A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak?

Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is.

Elküldve
A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak?

Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is.

Világos beszéd! Nincs itt semmi gond, ezutóbbi infóm nem volt meg!

Theme closed! :(

Elküldve

Dv

Átlagban dvd-t szoktam csinaálni belőle, de azt bajos lenne akarhova feltolteni stb.

Max irok mindenkinek akinek kell, és személyesen átadom valamikor.

Vagy van egyéb ötlet?

Aviban is lenne 300 mega biztos

Elküldve

Ahogy tudod írjad lemezre, lehetőleg minél jobb minőségben, hogy legyen miből rontani, és majd csinálunk belőle divX -et, meg svcd -t! Kinek igénye szerint!

Dvd formátum nekem megfelel! :roll:

Elküldve

Nem mer' béna is vok, de ha megerőltetném magam lehet betunnám állítni, de lusta vok! ...majd mosmá' sort kerítek rá, mert ahogy nézem sokan MSN -eznek itten! :( :roll: :oops:

Elküldve
Sziasztok.

Regisztráltam magam én is. Ezentul néha benézek ide.(ha nem baj.)

Ehhehehheh... :shock: :( :( :lol: :D

..már miért volna baj! :D ..csakbátran, sűrűn! 8) :wink:

Elküldve

Kiírom valamire...oszt odaadom valamelyik nap! Csütörtökön estefelé megyünk vásárolni be a városba...ha akkorra jó lesz a kocsi!

Akkor odaadhatom a lemezt!

Apropó! Hova menjek a városba alkatrészt nézni a fűtéshez?

Elküldve

Nekem jo a csütörtök este.

Csörögj rám amikor bent vagy és talizunk.

Alkatreszügyileg meg en a Kis és Társánál szoktam vásárolni.

Elég olcsóak és ott van kedvezményem.

Úgyhogy ha drága alkatrész kell szólj bátran.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.