Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Legyél te is Admin. ;)

Az még hiányozna..... :lol: :) ;)

Én így is ritkán jelentkezem be adminként, nem szeretném törölni egy rossz mozdulattal az egész fórumot.

Most képzeld el Turcinál, kép nélkül idézni sem tud.... :P

Elküldve
Gyerekek, melegszik az idő.A Dunántúlon esik a hó.Állítólag hamarosan itt is fog.Állítólag.Azért remélem, hogy nem...... ;)

Jelezném, hogy 22:00 körül elkezdődött a hószállingózás. :) :lol:

Elküldve
Az még hiányozna..... :lol: :) ;)

Én így is ritkán jelentkezem be adminként, nem szeretném törölni egy rossz mozdulattal az egész fórumot.

Most képzeld el Turcinál, kép nélkül idézni sem tud.... :P

Ismét nem csalódtam! ;)

Elküldve

Csabinak csak igaza lett a hóval kapcsolatban!Legközelebb inkább ne mondj sémmit töki! :) Falra fested az ördögöt aztán megjelenik! :lol:

Elküldve
Rettenetes az idő - gyalogolnom kellett egyik épületből a másikba és totál beázott a csizmám!!! Az esernyőt meg kifordította a szél.... :lol:

csoda hogy téged nem vitt el a szél :)

Elküldve

Vekivel kellett volna mennem, azt nem fújja el egykönnyen- de sajna nem fizetnek benzin/diesel pénzt arra, hogy napközben 4 épület közt ingázok - úgyhogy amikor lehet, gyalog megyek.

Elküldve

Srácok!

Ha járna v.ki a Csergő felé, Viktornál volna egy gyújtáskábel szett amit el kellene hozni szerény személyemnek.

Egy pizzát tudok fuvardíjért cserébe felajánlani! :lol:

Elküldve
Srácok!

Ha járna v.ki a Csergő felé, Viktornál volna egy gyújtáskábel szett amit el kellene hozni szerény személyemnek.

Ha tegnap találod ki, akkor elhoztam volna, és János levinné ma. :)

Elküldve
Srácok!

a hét elején tuti megoldjuk.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.