Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Boldog névnapot kívánok berlina Zolinak. :)

Csatlakozom.

Boldgog nőnapot a hölgyeknek!

Azért csak előkerülnek az elveszettnek tűnő emberek is.

Eddig merre jártál drága? Nem hiányoztunk? ;) :lol:

Elküldve
Csatlakozom.

Boldgog nőnapot a hölgyeknek!

Azért csak előkerülnek az elveszettnek tűnő emberek is.

Eddig merre jártál drága? Nem hiányoztunk? ;) :lol:

Köszönöm.

Mostanában olvasni szoktam és nem írni. ;) Csinálom a dolgaimat és kevebb az időm :)

Elküldve

Kicsit megkésve, de én is boldog Zoltán névnapot kívánok! Csak 4 napja annyira beteg vagyok, hogy nemhogy beszélni, még írni se nagyon volt kedvem. Hála Istennek , úgy fest,hogy a mai nappal már levegőt is kapok, így sokak örömére és/vagy bánatára megmaradok! :) Azért bosszantó, hogy még egy neocitránporocskát se ihatok meg, ha halálomon vagyok akkor se. Ezek a dokik , meg gyógyszertárosok tudják ,hogy kell megkínozni egy kismamát. :lol: De rájöttem, hogy akárhol tart a tudomány, kismamáknak egy náthátra való hatásos gyógyszert se találtak ki. Nekem a méz, citrom, tea kúra egyáltalán nem jött be. ;) De a csípős kinaji kaja hatott. Még pár nap és énekelek is. ;)

Elküldve

Amúgy van nálam egy eladó RS 4/4 ejtőernyő kupola.Nyárra, sátornak jó.74.4nm. 5e.ft az ára.Szép zöld! :lol: A cucc nem az enyém, de nálam átvehető.Szóval vegyék/vigyék! :)

Elküldve
Amúgy van nálam egy eladó RS 4/4 ejtőernyő kupola.Nyárra, sátornak jó.74.4nm. 5e.ft az ára.Szép zöld! :) A cucc nem az enyém, de nálam átvehető.Szóval vegyék/vigyék! ;)

Sárkányeregetésre? :lol:

Elküldve

Megjöttek a poroltók!

Pénteken viszem meet-re, ha minden jól megy.

Csabi ha neked hamarabb kellene csörgess meg, próbáltalak hívni de ki voltál kapcsolva.

Elküldve
Sárkányeregetésre? :lol:

Zsinórzat nélküli.Szóval eregetni nem jó.Meg durán érdekes, mikor még rajtad van és bele kap a szél....Vauvauvau! :) ;) ;) Ugye körkupolás, és szép nagy felület.

Elküldve
Kicsit megkésve, de én is boldog Zoltán névnapot kívánok! Csak 4 napja annyira beteg vagyok, hogy nemhogy beszélni, még írni se nagyon volt kedvem. Hála Istennek , úgy fest,hogy a mai nappal már levegőt is kapok, így sokak örömére és/vagy bánatára megmaradok! :) Azért bosszantó, hogy még egy neocitránporocskát se ihatok meg, ha halálomon vagyok akkor se. Ezek a dokik , meg gyógyszertárosok tudják ,hogy kell megkínozni egy kismamát. :lol: De rájöttem, hogy akárhol tart a tudomány, kismamáknak egy náthátra való hatásos gyógyszert se találtak ki. Nekem a méz, citrom, tea kúra egyáltalán nem jött be. ;) De a csípős kinaji kaja hatott. Még pár nap és énekelek is. ;)

Kismama??!! Lemaradtam....! Gratulálok!!!! :P

Elküldve
A kikapcsolás biztosabb... :lol: ha kerestek, így is tudom, kapok értesítést... ;)

Én meg vissza nézem a hívásokat. :) Aztán ami fontos, visszahívom.Céges alapból kizárva.Majd keressenek akkor ha bent vagyok.

Elküldve

Hát sajnos még csak szerkezet kész!A festéssel még vannak terveim de ahhoz még ki kell mennem!Ha minden igaz már csak pár napot vagyok itthon! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.