Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Losi! ERRE is azt mondanád, hogy inkább kisebbet? :lol: Az ára elég baráti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Losi! ERRE is azt mondanád, hogy inkább kisebbet? :lol: Az ára elég baráti... Szép.Csak külön útvonal engedély kell hozzá meg terv, hogy merre nincsen magas padka meg fekvőrendőr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szép.Csak külön útvonal engedély kell hozzá meg terv, hogy merre nincsen magas padka meg fekvőrendőr! :) Szerintem, nincs lejjebb az eleje, mint a corsámnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Szerintem, nincs lejjebb az eleje, mint a corsámnak... :lol: De ez hosszabb.Én személy szerint nem szeretem ezeket a hótolókat.Szépek meg minden, de nagy mértékben korlátozzák az autó használatát. Tehát egy jó állapotban lévő gyári autót többre tartok mint egy ilyen építettet. Ha Omegát vennék, v.mi ilyen lenne....Csak X20SE-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 :lol: :) Július 6 ? azt nem adom, az az enyíím... Július 5 pedig az enyém! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Július 5 pedig az enyém! ;) :lol: EMESE? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 :) EMESE? ;) ;) :P Akkor van a szülinapom tee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 :) Akkor van a szülinapom tee! :lol: Turcinap? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 nem olvasok vissza, az én névnapom márc 7. de ajándékot bármikor elfogadok :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 megvannak az új kártyák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 megvannak az új kártyák :lol: Remélhetőleg múkodnek ish! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 ... az én névnapom márc 7. Akkor csak jól emlékeztem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog NŐNAPOT minden kedves hölgy ismerősnek és annak is akit még nem ismerek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog NŐNAPOT minden kedves hölgy ismerősnek és annak is akit még nem ismerek! :) Köszönöm szépen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog névnapot kívánok berlina Zolinak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Minden csajszinak Boldog Nőnapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Most voltam Profiba és 129Ft a mandarinlé!2l!Ha valakit érdekel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Most voltam Profiba és 129Ft a mandarinlé!2l!Ha valakit érdekel! :) És azt is lehet átalakítás nélkül tankolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 És azt is lehet átalakítás nélkül tankolni? :lol: inkább kárba mint pocsékba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a Hölgyeket és a Zoltánokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Isten éltesse a Hölgyeket és a Zoltánokat! :) Csatlakozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Köszönöm a nőnapi köszöntést. :lol: A Zoltánoknak meg boldog névnapot!!!! :) Nőnap alkalmából vettem a Vekibe olajat, mert pénteken olajcsere lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Feltettem a kérdést a Vectra fórumon, de nem kaptam választ, bemásolom, hátha itt igen: Van szivargyújtóra csatlakoztatható transzmitterem - az összes autómban jól szól/t, de a Vekiben zúg, búg, kivéve, ha fogom a cuccot kézzel. Nem lehet ezen valahogy segíteni?? Please!!! smile.gif Most kössek rá antennát és testeljem le vele a karosszériát , vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 szerintem hallgass rendes rádiót vagy cd-t. A Vectra is a fűtőszálat használja antennának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Hogy mit használ - passzz.... :lol: De ajándékba kaptam a transzmittert, még a Fabiaba, ahol tökéletes volt. Benne a nagy kártya, tele zenével.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts