Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ma voltam kint Fürinél, kicseréztük a jobb oldali kormány összekötőt... köszönöm a segítséget Fürinek! :lol: Viszont, az a zaj amit eddig is hallottam, sajnos nem múlt el... valami más geb@sz is lehet ott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 GEPÁRD! Füri üzeni, hogy holnap esti meetre, fénymásold le a forgalmidat, és a másolatot hozd be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Ma voltam kint Fürinél, kicseréztük a jobb oldali kormány összekötőt... köszönöm a segítséget Fürinek! :lol: Viszont, az a zaj amit eddig is hallottam, sajnos nem múlt el... valami más geb@sz is lehet ott... ;) Akkor majd ha lesz 1 kis idő jobban belenézünk. Lengéscsillapító nem lehet? Szívesen a szerelést Te is a véred adtad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gepárd jövő7en csütörtökön kéne kihozni a gépet. Forgalmi másolat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Lengéscsillapító nem lehet? Szívesen a szerelést Te is a véred adtad! :) Hát, nem tudom, azt nemrég cseréltük, mármint az elsőket... :lol: Majd holnap ha bejössz, meghallgatod, ha megyünk 1 kört... ;) Jaja, még most is sajog az ujjam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Jaja, még most is sajog az ujjam :) Mit müveltetek ti? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Keresek férfi Mountain Bike bringát, használtat.Származás nem érdekel, de ne helyből származzon.Meg ne legyen kínai mer' azt gyorsan a halálba küldöm! :lol: A max. limit 10-12e.ft. Tudom. kicsit több, mint a limit, de most akcióban a tescoban 17990 az új 26-os canga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Tudom. kicsit több, mint a limit, de most akcióban a tescoban 17990 az új 26-os canga. Szted kb. mennyi idő alatt küldeném a halálba? :lol: Max. 1-2 nap.Aztán széthullana.Az a gáz, hogy amit igazán facának ítélek és megvenném, potom 40e.ft-ba kerül! :) Na annyim nincs bringára.Ezért jó a használt is.Nézegettem a webet is.Van minden, de a lepukkantakért is komoly pénzeket kérnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Szted kb. mennyi idő alatt küldeném a halálba? :lol: Max. 1-2 nap.Aztán széthullana.Az a gáz, hogy amit igazán facának ítélek és megvenném, potom 40e.ft-ba kerül! ;) Na annyim nincs bringára.Ezért jó a használt is.Nézegettem a webet is.Van minden, de a lepukkantakért is komoly pénzeket kérnek. Hát, ha nem jótékonkodtam volna el, most lenne egy eladó bringám :DD egyébként ezek az olcsó kerékpárok is meglepően tartósak, persze, ha nem triálozásra használod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Én már évtizedek óta nem bicikliztem... Lehet, hogy simán eldőlnék vele..... :) Utoljára egy orosz zöld versenybiciklim volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Mit müveltetek ti? :lol: :) Kíváncsi vagy mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Mit müveltetek ti? :lol: :) Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... :lol: :) Veszélyes is az a gumi húzás ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... :lol: :) Ilyenek ezek a gumik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Fürivel meg amúgy is vigyázni kell! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Gepárd jövő7en csütörtökön kéne kihozni a gépet. Forgalmi másolat! Oksa, rendben. Holnap másolok. Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! : Délután már sötét volt, és nem találtam a lámpát. Majd reggel még felmászok, és világosban is keresgélek egy sort. De az is lehet, hogy kint van öcséméknél Hetényben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Délután már sötét volt, és nem találtam a lámpát... Hm...lámpa- asszony észrevette, hogy el van repedve keresztbe a balos fényszóróüveg- nincs véletlenül +ba még egy? :lol: (Persze nem inygyenbe!) Gondolom lehet csak a búrát cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 egyébként ezek az olcsó kerékpárok is meglepően tartósak, persze, ha nem triálozásra használod :) Átlag használat közben is képes vagyok gyorsan elhasználni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Átlag használat közben is képes vagyok gyorsan elhasználni! :lol: Gyalog nincs elég felszállósebesség mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 :lol: :) ;) Losi! Majd szétnézek én is nagybátyám boltjában vannak szép új bringák. Valami kifutott model extra kedvezménnyel talán megfelelne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Gyalog nincs elég felszállósebesség mi? :lol: Röhögni fox, de az oktatóm eszel hátimotoros bringán!A robogóból készült telepített csörlővel már megbirkózott.Engem is fel akar húzni vele.Amolyan Crash Test Dummies feelingem van..... :) ;) Losi! Majd szétnézek én is nagybátyám boltjában vannak szép új bringák. Valami kifutott model extra kedvezménnyel talán megfelelne. :P Nagyon köszönöm!Amúgy legutóbb asszonynak vettünk teszkóba bringát, amit 2 nap alatt kicsináltam.Letört a pedál, kifeküdt a középső agy.Pedig csak melóba mentem vele meg haza........szóval.... ;) Értek én hozzá na! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Fürivel meg amúgy is vigyázni kell! :lol: :) TE miről firkálsz? Mire kell vigyázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Így, hogy Turci beírt, már nem kell újra HSZ.t szerkesztenem, szóval a jó előbb 2 Gripen egy férfi nemiszerv karikatúrát rajzolt az égre kondenzcsíkkal.Telóval lefotóztam, majd feltolom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ez hatalmas! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 TE miről firkálsz? Mire kell vigyázni? Veszélyes melletted körtelevet hagyni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts