Kacsero Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Ma voltam kint Fürinél, kicseréztük a jobb oldali kormány összekötőt... köszönöm a segítséget Fürinek! :lol: Viszont, az a zaj amit eddig is hallottam, sajnos nem múlt el... valami más geb@sz is lehet ott... :)
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 GEPÁRD! Füri üzeni, hogy holnap esti meetre, fénymásold le a forgalmidat, és a másolatot hozd be!
Füri Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Ma voltam kint Fürinél, kicseréztük a jobb oldali kormány összekötőt... köszönöm a segítséget Fürinek! :lol: Viszont, az a zaj amit eddig is hallottam, sajnos nem múlt el... valami más geb@sz is lehet ott... ;) Akkor majd ha lesz 1 kis idő jobban belenézünk. Lengéscsillapító nem lehet? Szívesen a szerelést Te is a véred adtad! :)
Füri Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Gepárd jövő7en csütörtökön kéne kihozni a gépet. Forgalmi másolat!
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Lengéscsillapító nem lehet? Szívesen a szerelést Te is a véred adtad! :) Hát, nem tudom, azt nemrég cseréltük, mármint az elsőket... :lol: Majd holnap ha bejössz, meghallgatod, ha megyünk 1 kört... ;) Jaja, még most is sajog az ujjam ;)
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Jaja, még most is sajog az ujjam :) Mit müveltetek ti? :lol: ;)
aXXon Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Keresek férfi Mountain Bike bringát, használtat.Származás nem érdekel, de ne helyből származzon.Meg ne legyen kínai mer' azt gyorsan a halálba küldöm! :lol: A max. limit 10-12e.ft. Tudom. kicsit több, mint a limit, de most akcióban a tescoban 17990 az új 26-os canga.
warwolf Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Tudom. kicsit több, mint a limit, de most akcióban a tescoban 17990 az új 26-os canga. Szted kb. mennyi idő alatt küldeném a halálba? :lol: Max. 1-2 nap.Aztán széthullana.Az a gáz, hogy amit igazán facának ítélek és megvenném, potom 40e.ft-ba kerül! :) Na annyim nincs bringára.Ezért jó a használt is.Nézegettem a webet is.Van minden, de a lepukkantakért is komoly pénzeket kérnek.
aXXon Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Szted kb. mennyi idő alatt küldeném a halálba? :lol: Max. 1-2 nap.Aztán széthullana.Az a gáz, hogy amit igazán facának ítélek és megvenném, potom 40e.ft-ba kerül! ;) Na annyim nincs bringára.Ezért jó a használt is.Nézegettem a webet is.Van minden, de a lepukkantakért is komoly pénzeket kérnek. Hát, ha nem jótékonkodtam volna el, most lenne egy eladó bringám :DD egyébként ezek az olcsó kerékpárok is meglepően tartósak, persze, ha nem triálozásra használod :)
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Én már évtizedek óta nem bicikliztem... Lehet, hogy simán eldőlnék vele..... :) Utoljára egy orosz zöld versenybiciklim volt. :lol:
Füri Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Mit müveltetek ti? :lol: :) Kíváncsi vagy mi? ;)
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Mit müveltetek ti? :lol: :) Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... ;) ;)
Joee Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... :lol: :) Veszélyes is az a gumi húzás ;) ;) :P
Turci Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Füri nem bírta lehúzni a gumit alulról, én felülről húztam, le is jött, de odacsípődött az ujjam... :lol: :) Ilyenek ezek a gumik! ;)
Gepard Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Gepárd jövő7en csütörtökön kéne kihozni a gépet. Forgalmi másolat! Oksa, rendben. Holnap másolok. Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! : Délután már sötét volt, és nem találtam a lámpát. Majd reggel még felmászok, és világosban is keresgélek egy sort. De az is lehet, hogy kint van öcséméknél Hetényben.
zozor Elküldve Március4, 2010 Elküldve Március4, 2010 Délután már sötét volt, és nem találtam a lámpát... Hm...lámpa- asszony észrevette, hogy el van repedve keresztbe a balos fényszóróüveg- nincs véletlenül +ba még egy? :lol: (Persze nem inygyenbe!) Gondolom lehet csak a búrát cserélni.
warwolf Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 egyébként ezek az olcsó kerékpárok is meglepően tartósak, persze, ha nem triálozásra használod :) Átlag használat közben is képes vagyok gyorsan elhasználni! :lol:
Stefan Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Átlag használat közben is képes vagyok gyorsan elhasználni! :lol: Gyalog nincs elég felszállósebesség mi? :)
Udi Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 :lol: :) ;) Losi! Majd szétnézek én is nagybátyám boltjában vannak szép új bringák. Valami kifutott model extra kedvezménnyel talán megfelelne. ;)
warwolf Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Gyalog nincs elég felszállósebesség mi? :lol: Röhögni fox, de az oktatóm eszel hátimotoros bringán!A robogóból készült telepített csörlővel már megbirkózott.Engem is fel akar húzni vele.Amolyan Crash Test Dummies feelingem van..... :) ;) Losi! Majd szétnézek én is nagybátyám boltjában vannak szép új bringák. Valami kifutott model extra kedvezménnyel talán megfelelne. :P Nagyon köszönöm!Amúgy legutóbb asszonynak vettünk teszkóba bringát, amit 2 nap alatt kicsináltam.Letört a pedál, kifeküdt a középső agy.Pedig csak melóba mentem vele meg haza........szóval.... ;) Értek én hozzá na! :P
Füri Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Fürivel meg amúgy is vigyázni kell! :lol: :) TE miről firkálsz? Mire kell vigyázni?
warwolf Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Így, hogy Turci beírt, már nem kell újra HSZ.t szerkesztenem, szóval a jó előbb 2 Gripen egy férfi nemiszerv karikatúrát rajzolt az égre kondenzcsíkkal.Telóval lefotóztam, majd feltolom! :lol:
Stefan Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 TE miről firkálsz? Mire kell vigyázni? Veszélyes melletted körtelevet hagyni :lol: :)
Recommended Posts