Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A gond az volt hogy sárga volt a lámpa még simán át tudott volna menni a csajszi de megállt én meg el bambultam és bele rongyoltam kicsit!Már csak azt láttam hogy áll a merci!Igaz a lényegen nem változtat hogy én voltam balf.sz!Csak ez most sovány vigasz!

Elküldve
A gond az volt hogy sárga volt a lámpa még simán át tudott volna menni a csajszi de megállt én meg el bambultam és bele rongyoltam kicsit!Már csak azt láttam hogy áll a merci!Igaz a lényegen nem változtat hogy én voltam balf.sz!Csak ez most sovány vigasz!

Most már nagyon oda kell figyelni az ilyen szitukra, mert nagyon sok lámer a sárgánál a gáz helyett a fékre tapos.Ez is az idiót@ rendőreink miatt van. :lol:

Elküldve
Most már nagyon oda kell figyelni az ilyen szitukra, mert nagyon sok lámer a sárgánál a gáz helyett a fékre tapos.Ez is az idiót@ rendőreink miatt van. :lol:

Pesten az ilyen vidéki fosós balf.szok miatt sokszor kell figyelni,azt hiszik a lámpáknál van kamera és büntiznek érte.

Elárulom,hogy az országban kiépített kamerahálózat inkább vicckategória,a térfigyelők képminősége...hát inkább nem mondok semmit.

Másfelöl MÉG nincs jogszabály erre.

Elküldve
Figyelj szedek le neked asszem PDF ben van kitudod nyomtatni? És Márc 27. én ha jösz vagy ha PÜ-ben küldesz 1 címet elpostázom DVDn.... de pontosan melyik részek kellenek?

Köszi, de lekaptam én is.

Már nyomtatás alatt van :lol:

Elküldve

Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :lol: Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni!

Elküldve
Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :) Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni!

nem belepofázni akarok de ennyiért kapsz egy másik mocitetőt is :lol:

Elküldve
nem belepofázni akarok de ennyiért kapsz egy másik mocitetőt is :lol:

A munkadíj a helyre hozatal nem motorháztető javítási ára!A 12 ezer a hűtő berakását a lámpák a díszléc beállítását takarja be illetve hogy a sárvédő is kapott annak a javítása!Lakatoshoz minden hogy vinni kell a híd miatt így nem nekünk kell genyózni vele!

Elküldve
Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :lol: Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni!

Zárhíd lámpatest tartó nélkül: 3800Ft -30% és még ÁFA le

KK5050270.JPG

Zárhíd komplett: 8500Ft -30% és még ÁFA le

KK5050200.JPG

Motorháztető új: 15900Ft -30% és még ÁFA le

KK5050280.JPG

Fényszoró: 6200Ft TCY manuális állítás

Van még kérdés? :)

Elküldve

Keresek férfi Mountain Bike bringát, használtat.Származás nem érdekel, de ne helyből származzon.Meg ne legyen kínai mer' azt gyorsan a halálba küldöm! :lol: A max. limit 10-12e.ft.

Elküldve

Na meg jöttek a cuccok a záróhíd meg a hűtőtartó!Kis Kaszától kaptam egy hűtőt hogy nézzünk meg jó e!Ez majd kiderül!Gepi papi ma is kitett magáért :lol: Tomival együtt!Johnnynak is köszi hogy este még a vackaimmal foglalkozott Joeenak pedig hogy holnap kihúz előre szintén köszönet!Jó arcok vagytok mindannyian! :)

Elküldve
Na meg jöttek a cuccok a záróhíd meg a hűtőtartó!Kis Kaszától kaptam egy hűtőt hogy nézzünk meg jó e!Ez majd kiderül!Gepi papi ma is kitett magáért :lol: Tomival együtt!Johnnynak is köszi hogy este még a vackaimmal foglalkozott Joeenak pedig hogy holnap kihúz előre szintén köszönet!Jó arcok vagytok mindannyian! :)

Ha kell valami segítség, szólj...itt vok a szomszédban ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.