Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A gond az volt hogy sárga volt a lámpa még simán át tudott volna menni a csajszi de megállt én meg el bambultam és bele rongyoltam kicsit!Már csak azt láttam hogy áll a merci!Igaz a lényegen nem változtat hogy én voltam balf.sz!Csak ez most sovány vigasz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Hű, baccuss.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 A gond az volt hogy sárga volt a lámpa még simán át tudott volna menni a csajszi de megállt én meg el bambultam és bele rongyoltam kicsit!Már csak azt láttam hogy áll a merci!Igaz a lényegen nem változtat hogy én voltam balf.sz!Csak ez most sovány vigasz! Most már nagyon oda kell figyelni az ilyen szitukra, mert nagyon sok lámer a sárgánál a gáz helyett a fékre tapos.Ez is az idiót@ rendőreink miatt van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Most már nagyon oda kell figyelni az ilyen szitukra, mert nagyon sok lámer a sárgánál a gáz helyett a fékre tapos.Ez is az idiót@ rendőreink miatt van. :lol: Pesten az ilyen vidéki fosós balf.szok miatt sokszor kell figyelni,azt hiszik a lámpáknál van kamera és büntiznek érte. Elárulom,hogy az országban kiépített kamerahálózat inkább vicckategória,a térfigyelők képminősége...hát inkább nem mondok semmit. Másfelöl MÉG nincs jogszabály erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Figyelj szedek le neked asszem PDF ben van kitudod nyomtatni? És Márc 27. én ha jösz vagy ha PÜ-ben küldesz 1 címet elpostázom DVDn.... de pontosan melyik részek kellenek? Köszi, de lekaptam én is. Már nyomtatás alatt van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :lol: Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :) Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni! nem belepofázni akarok de ennyiért kapsz egy másik mocitetőt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 nem belepofázni akarok de ennyiért kapsz egy másik mocitetőt is :lol: A munkadíj a helyre hozatal nem motorháztető javítási ára!A 12 ezer a hűtő berakását a lámpák a díszléc beállítását takarja be illetve hogy a sárvédő is kapott annak a javítása!Lakatoshoz minden hogy vinni kell a híd miatt így nem nekünk kell genyózni vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Gepárdtól kapok lámpát ami jó hír nekem! :lol: Csak győzzem festéssel majd!Na meg persze megköszönni,és Tominak a húzást illetve a szaladgálást!A hűtő 15Matyi lesz a záróhíd kb.8ezer!Ha minden igaz a motorháztetőt a karosszériás helyre hozza annyira hogy le lehessen csukni!Az ő munkadíja 12ezer!Még egyszer köszi srácok csak legyen meló hogy vissza tudjam segíteni! Zárhíd lámpatest tartó nélkül: 3800Ft -30% és még ÁFA le Zárhíd komplett: 8500Ft -30% és még ÁFA le Motorháztető új: 15900Ft -30% és még ÁFA le Fényszoró: 6200Ft TCY manuális állítás Van még kérdés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Bakker hol találtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Hűtő,új... Holnap ezt tudom is hozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Bakker hol találtad? Elfelejted,hogy mikor is kezdtem opelezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 azért ezekkel az ugy. homlokcuccokkal vigyázzatok. Lanti sokat oboázott velük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 azért ezekkel az ugy. homlokcuccokkal vigyázzatok. Lanti sokat oboázott velük :lol: Szaki csinálja majd! :)Ügyes a srác megoldja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Szaki csinálja majd! :) az addig rendben van, de ha nagyobb az anyag, akkor átvakarja a fejét a szaki is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 az addig rendben van, de ha nagyobb az anyag, akkor átvakarja a fejét a szaki is :lol: Majd kiderül!Csak szaladjon már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Majd kiderül!Csak szaladjon már! úgylegyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Testkábelt majd ellenőrizd le indítás előtt.... :lol: J0hnnyt majd elmondja miért fontos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Testkábelt majd ellenőrizd le indítás előtt.... ;) J0hnnyt majd elmondja miért fontos... Ne is emlegesd öregem... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Testkábelt majd ellenőrizd le indítás előtt.... :) és felszáll a mérőfüst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 :) ;) ;) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Keresek férfi Mountain Bike bringát, használtat.Származás nem érdekel, de ne helyből származzon.Meg ne legyen kínai mer' azt gyorsan a halálba küldöm! :lol: A max. limit 10-12e.ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Na meg jöttek a cuccok a záróhíd meg a hűtőtartó!Kis Kaszától kaptam egy hűtőt hogy nézzünk meg jó e!Ez majd kiderül!Gepi papi ma is kitett magáért :lol: Tomival együtt!Johnnynak is köszi hogy este még a vackaimmal foglalkozott Joeenak pedig hogy holnap kihúz előre szintén köszönet!Jó arcok vagytok mindannyian! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Na meg jöttek a cuccok a záróhíd meg a hűtőtartó!Kis Kaszától kaptam egy hűtőt hogy nézzünk meg jó e!Ez majd kiderül!Gepi papi ma is kitett magáért :lol: Tomival együtt!Johnnynak is köszi hogy este még a vackaimmal foglalkozott Joeenak pedig hogy holnap kihúz előre szintén köszönet!Jó arcok vagytok mindannyian! :) Ha kell valami segítség, szólj...itt vok a szomszédban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts