warwolf Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Rendben :lol: Köszönöm szépen! :( Azóta nagyon tuti a gépsas Igazán nincs mit.Az enyém is állati jó lett, mióta benne vannak az 1.-6-os bontott kábelek! Nulla szaggatása van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Igazán nincs mit.Az enyém is állati jó lett, mióta benne vannak az 1.-6-os bontott kábelek! Nulla szaggatása van. :lol: De motor teljesítményed nem esett vissza mer ugye kábel 1.6-hoz volt szokva :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 De motor teljesítményed nem esett vissza mer ugye kábel 1.6-hoz volt szokva :( :D Úgy vadvidéki módon nem küldtem még el neki, de tetszik, hogy gyorsításkor nem áll át ECO üzemmódra, és állítja le az egyik hengert! :lol: :lol: PROGRAMOZÓI BAKLÖVÉS Objektum-orientált kód újrafelhasználása miatt érte egy kis kellemetlenség az ausztrál hadsereget. Manapság ugye már egyre jobb helikopter-szimulátorokat csinálnak, amelyek szinte teljesen ugyanazt nyújtják, mint az igazi repülés. Domborzat, időjárás, növényzet: mind teljesen élethű. Az ausztrálok úgy gondolták, hogy az állatokat is be kellene rakni, mivel azok a menekülésükkel információt szolgáltathatnak az ellenségnek a környéken repülő helikopterről. A kutatás-fejlesztés főnöke üzent a programozóknak, hogy tegyenek a programba néhány kenguru-falkát is. A programozók öreg rókaként persze nem kezdtek vadul kódot írni, hanem elővettek egy már meglévő részt: a gyalogságot. A menekülési algoritmus ugyanaz maradt, mindössze a bitmap képeket kellett lecserélni, a futás sebességét megnövelni és már készen is volt a kenguru-csapat. Történt aztán egyszer, hogy amerikai katonák jöttek látogatóba az ausztrálokhoz. A helyi nagyfiúk persze egyből vakítani kezdtek az amerikaiaknak: mélyrepülésben húztak a nagy kenguru-nyáj felé, mire azok jól szétspricceltek. Az amerikai katonák elismerően bólogattak a mutatvány láttán... aztán döbbentek egy nagyot, amikor a kenguruk visszatértek az egyik domb mögül és Stinger rakétákkal zárótűz alá vették a szerencsétlen helikoptert. A programozók ugyanis elfelejtették kivenni ezt a részt a kódból (az Összes attribútum öröklődött). A tanulság az ausztrál programozók számára az lett, hogy óvatosan kell bánni a kódok újrafelhasználásával, az amerikaiak számára pedig az, hogy az ausztrál vadvilág tényleg olyan veszélyes, mint ahogy azt beszélik. A nagyfőnökök egyébként örültek az esetnek, mert a pilóták megtanulták a leckét: azóta mindegyikük szigorúan elkerüli a kengurukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 de facca idő van! jeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Voltam kint Fürinél, megnéztük a gépsast, hogy mi is kopog elölről... A jobb oldali kormányösszekötő rúd kapott a multkor... szvl, cserés lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A jóédesbüdöskurv@&#Đát annak a rohadt parasztnak,akinek a dolga lenne,hogy a város utait rendben tartsa! Totál kátyú az összes út,komolyan,lassan rosszabb,mint pest! Értem én,hogy nincs rá kapacitás,hogy mindenhol ott legyenek,de legalább egy kurv& karót basszanak már oda,hogy ne menjen bele az ember éjjel szakadó esőben! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 akkor holnap dél körülre igyekszem visszaérni Szegedről utána leszaladunk Dunaakárhova Johnny ajtójáért és ha onnan visszaértünk megyünk Tázlárra Turcival. az kb 15h és 19 fallabda!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A jóédesbüdöskurv@&#Đát annak a rohadt parasztnak,akinek a dolga lenne,hogy a város utait rendben tartsa! Totál kátyú az összes út,komolyan,lassan rosszabb,mint pest! Értem én,hogy nincs rá kapacitás,hogy mindenhol ott legyenek,de legalább egy kurv& karót basszanak már oda,hogy ne menjen bele az ember éjjel szakadó esőben! :lol: :) ;) Kiskörút, centrum előtt, a Piár kanyarnál, Jókaira kivezető sáv.Na ott fogtam egy igenszépet, a múltkori esőben.Azt hittem, kiütöm a jobb első futóművét a Vectrának.Azóta már busztak oda egy foltot. ;) Folt hátán folt..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kiskörút, centrum előtt, a Piár kanyarnál, Jókaira kivezető sáv.Na ott fogtam egy igenszépet, a múltkori esőben.Azt hittem, kiütöm a jobb első futóművét a Vectrának.Azóta már busztak oda egy foltot. :lol: Folt hátán folt..... :) a héten azt a lyukat legalább 3x becsinálták! nem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 a héten azt a lyukat legalább 3x becsinálták! nem sikerült. 1X azért genyó voltam, mert volt egy nagyautós rendszámtáblanyalós emberke, aki bele tapadt a sejhajomba.Szóval mikor kimentem, az uccsó pillanatban megközöltem a dolgot.Ő meg koppant akkorát, hogy majd kiszállt a a tetőn.Tudom, mert figyeltem! :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kiskörút, centrum előtt, a Piár kanyarnál, Jókaira kivezető sáv.Na ott fogtam egy igenszépet, a múltkori esőben.Azt hittem, kiütöm a jobb első futóművét a Vectrának.Azóta már busztak oda egy foltot. :lol: Folt hátán folt..... :) Olyat ütött a corsa bal elejére,hogy megálltam megnézni a felnit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Olyat ütött a corsa bal elejére,hogy megálltam megnézni a felnit! :lol: Ismerős az érzés...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ismerős az érzés...... :lol: Az is,hogy az MSN-ed nem megy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Az is,hogy az MSN-ed nem megy! :P Be.xart.Evvan..... :lol: :) Na minnyá! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 a héten azt a lyukat legalább 3x becsinálták! nem sikerült. Van ilyenkor egy speckó emulzió amivel kikellene kenni ilyen időben és akkor nem kellene csak évente 1x max 2x elvégezni a melót...apósék csinálják a környékben, arra nincs panasz, persze sokba kerül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Van ilyenkor egy speckó emulzió amivel kikellene kenni ilyen időben és akkor nem kellene csak évente 1x max 2x elvégezni a melót...apósék csinálják a környékben, arra nincs panasz, persze sokba kerül... :lol: Itt biztos a mentalitással van baj. Jobban szeretnek többször kis összegű számlát látni, mint egyszer egy nagyobbat. Hogy a kettő kivitelezése között van-e minőségbeli különbség az úton is, az nem érdekel senkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Kőrösön is megszaporodtak a kátyuk, de mikor múlt héten Kecsóra vezettem, hááát, az izsáki út maga volt a gyötrelem, 60-al lehetett csak menni Ágasegyházááig.... Tisztára videojátékban éreztem magam... x( :) Ja, és kaptam egy követ a szélvédőre,két hete, a nagy olvaáskor!!! Hát olyat anyáztam.....! jelenleg keresek egy szélvédőtapasztató-javítót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Ja, és kaptam egy követ a szélvédőre,két hete, a nagy olvaáskor!!! Hát olyat anyáztam.....! jelenleg keresek egy szélvédőtapasztató-javítót... :lol: Autóüveg Kft, Kecskemét, Ceglédi út.Kb. 3500ft-os művelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Az a gáz, hogy van rajta még egy bibi (ami már akkor rajta volt, mikor megvettem) - ezek szerint kétszer 3500? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Egyébként a jakabszállási út jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 ezek szerint kétszer 3500? Igen, egyébként én is őket javasoltam. Mond nekik, hogy Univeres vagy, és a Nagy Sándor (gépjárműelőadó) küldött, akkor elvileg elengednek pár forintot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Oké, ha nem jön össze, amit a Peti szervez, akkor mindenképp elmegyünk. Köszi az ajánlást (majd teszek valami univeres cuccot a kocsiba :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A jóédesbüdöskurv@&#Đát annak a rohadt parasztnak,akinek a dolga lenne,hogy a város utait rendben tartsa! Totál kátyú az összes út,komolyan,lassan rosszabb,mint pest! Értem én,hogy nincs rá kapacitás,hogy mindenhol ott legyenek,de legalább egy kurv& karót basszanak már oda,hogy ne menjen bele az ember éjjel szakadó esőben! :lol: :) ;) Én is így jártam, valamelyik este, mikor jöttem melóból... már lassan tényleg nem lesz olyan útszakasz a városban, ahol ne lenne nagy kátyú... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Oké, ha nem jön össze, amit a Peti szervez, akkor mindenképp elmegyünk. Köszi az ajánlást (majd teszek valami univeres cuccot a kocsiba :lol: ) Van cascó az autón? Mert ha igen, akkor lehet érdemes lenne kicserélni, persze ez attól is függ, mekkora az önrészed... Nekem anno az 1.0-án, 10%-os volt, és a repedés ami volt rajta, 6000-ért csinálták volna meg... opeléknál, 8500-at fizettem, és új szélvédőm lett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts