corsarulez Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Peti kibírta sírás nélkül? :lol: :lol: :( :D Nem a Rapidot nyúztam, hanem a 105-öst és csak a havon, aszfalton neeemmmm.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Tandemrepülés.... Nem a Rapidot nyúztam, hanem a 105-öst és csak a havon, aszfalton neeemmmm.... :lol: Értem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Pisti...erről beszéltem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Pisti...erről beszéltem! A'sszem nyugodtan mondhatom, hogy tejóatyaÚrIsten.... :lol: :( :D Van élet az agyhalál után, megint csak.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 A'sszem nyugodtan mondhatom, hogy tejóatyaÚrIsten.... :lol: :( :D Van élet az agyhalál után, megint csak.... :lol: :D Én miután megnéztem 40-el csökkent az IQ-m! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Én miután megnéztem 40-el csökkent az IQ-m! :lol: Akkor mostmár mínuszban vagy? :( :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Pisti...erről beszéltem! Tényleg IQ bajnok a csajszi :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Tényleg IQ bajnok a csajszi :lol: . Esze semmi, dugd meg jól! :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nálam pedig Pajáéktól, és Editéktől van két csomi. Ma majd meló után átrakom hozzád az addigra beszerzett cuccokat. Amúgy jó az avatarod! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Pisti...erről beszéltem! Húúú, bazz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Húúú, bazz. :lol: :lol: 2-3 százat naponta az jó nem? :( :D :D kicsi még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Játszottunk mi is!Első körbe 2 acélfelni és egy koptató volt az állás! :lol: Persze,annak aki balf@sz volt, és nem tud vezetni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Amúgy jó az avatarod! :lol: :lol: :( Tiszta MAFFIÓZÓ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 :lol: Tiszta MAFFIÓZÓ! :lol: Amolyan Üvegtigris feeling! :( :D :D Amúgy most (11:50) voltunk TESCO-ban kisebbikkel.Vissza felé láttam, hogy a szürke Yarisból mérték a sünbálók a befelé jövőket a Budai úton.Van ott egy amolyan büfészerű megálló.Szépen el voltak bújva.Ehhez értenek bázz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na, befizettem a zsét, szóval megint tag vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na, befizettem a zsét, szóval megint tag vagyok. :( Üdv a klubban! :lol: :lol: Rendszámkeretet kérjél ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Valahol megvan még a régi. :lol: Matricát is szeretném felrakni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Matricát is szeretném felrakni. :lol: Asszem Tomi a matrinyás ember! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ez egy kicsit pörgetősebb mint a 2 előző.... :lol: techouse/house/deep mix.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na, befizettem a zsét, szóval megint tag vagyok. :lol: Akkor üdv újra itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Szia Melinda! Köszi! :lol: Rég találkoztunk. Lacházára mindenképp megyek, akkor remélem, felmatricázódik a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ma majd meló után átrakom hozzád az addigra beszerzett cuccokat. Amúgy jó az avatarod! :lol: :lol: Cucc átvéve, már a toyotában van. Avatar a Balcsin készült a múltkor. Timi azt mondta, olyan mintha most jöttem volna Afganisztánból. :( :D Rendszámkeret csak új belépőnek jár, hosszabbítónak nem..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem baj ha igaz Joeenál van még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem vagyok telhetetlen, tényleg megvan még a régi. (valahol.....de nem az autón) Bár a Peti a háttérből bíztat, hogy kérjem csak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ez egy kicsit pörgetősebb mint a 2 előző.... :( techouse/house/deep mix.... http://kepfeltoltes.hu/100222/cd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg már naponta 2 mixet kapunk :lol: micsoda tempó! ... jeeeh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts