warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 No akinek van rá ingere: [url=http://kepfeltoltes.hu/100205/The_love_of_the_depth_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Letöltve, már pörög ish!Thx Mester! :P :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Letöltve, már pörög ish!Thx Mester! :lol: :rolleyes: :D Kedves egészségetekre! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szépen olvad a helyzet.... :P Barátaim bizony megdobban még mindig a kicsi szívem, mikor ilyesmit látok.... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 No akinek van rá ingere: http://kepfeltoltes.hu/100205/The_love_of_...ltoltes.hu_.jpg Ez (is) nagyon ott van! Megint nagyot alkottál! :D szerk.: akarom mondani nem rossz :lol: :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Megint szakad a hó! mehetünk este csúszkálni! Turci van még felnid? Most akkor mi a helyzet a hóval? :D Megyünk este csúszkatalira? Esik vagy nem? én nem tudom, mert pesten vok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 este csúszkaparty nagy tesco Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Losinak: Két ejtőernyős kiugrik egy repülőgépből. Esnek egy ideje, amikor az egyik megszólal: - Te nézd, innen föntről úgy néznek ki az emberek, mintha hangyák lennének... - Nyissunk b*zd meg! Ezek tényleg hangyááááák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 :lol: :P Szépen összehajtogatta :D Na ezért maradnék inkább a merevszárnyúnál... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Alkoholistáknak: Etanol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szépen összehajtogatta :D Na ezért maradnék inkább a merevszárnyúnál... :rolleyes: Ez egy DHV 2-3 szárny, nem kezdőknek.A srác tépte rendesen, nem tudom mi volt vele a célja, mert magassága nem volt hozzá. Amúgy meg kinyílt a mentőernyő nem? :D Stefán!Csak nem öregszel?Hol van a Corsás kalandvágy?? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ez egy DHV 2-3 szárny, nem kezdőknek.A srác tépte rendesen, nem tudom mi volt vele a célja, mert magassága nem volt hozzá. Amúgy meg kinyílt a mentőernyő nem? :P Stefán!Csak nem öregszel?Hol van a Corsás kalandvágy?? :rolleyes: :D :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Stefán!Csak nem öregszel?Hol van a Corsás kalandvágy?? :rolleyes: :D Vectrás lett = öreg bepunnyadós :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 este csúszkaparty nagy tesco Mostmár tuti megyek... most értem haza pestről... Egész úton esett elég light-osan, de itt lajosmizse után már keményebben nyomta a havzást... :D SZVL, 21.00-kor TESCO parkolóba? :rolleyes: Ki jön??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Vectrás lett = öreg bepunnyadós :D Beszotttáá?? :lol: :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Beszotttáá?? :lol: :rolleyes: :D :P Naná! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ez (is) nagyon ott van! Megint nagyot alkottál! :P szerk.: akarom mondani nem rossz :D :lol: :D 100% hogy ezt 2* is meggondoltad még leírtad! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 mekkore buli volt vazze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 mekkore buli volt vazze... Kezdek száradni, de kell a fejemnek a fájdalom csillapító :rolleyes: Kösz a reggeli fuvart, jó volt a raktérben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Naná! :rolleyes: kisblokkos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 kisblokkos... :lol: A számból vetted ki a szóót! :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 6-ra értem haza,kidobtak az Amstelből minket 4-kor,mert tulaj már haza akart menni...full tele volt a hely,jó hangulatú buli volt stb A kidobok oltári paraszt módon tessékelték ki a tömeget. Egy fiatal srác csak annyit szólt vissza a tulajnak,hogy ha most pesten lennél valszeg a helyből egy szék sem maradna egyben és ott nem zárnak be ilyenkor...jót röhögtem,de a srácnak igaza volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Kezdek száradni, de kell a fejemnek a fájdalom csillapító :D Szintén... :P Én nemrég értem haza... :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Szintén... :D Én nemrég értem haza... :rolleyes: :D Akkor ti nem csak símán csúszkálni voltatok.... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Akkor ti nem csak símán csúszkálni voltatok.... :rolleyes: :D Nem biza... mentünk utánna topogni is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts