Stefan Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Na nem kell kimosolyogni, hideg volt és gyorsan kikaptam a csomagolásból és ment is a helyére. Mivel gyanús volt pár nap után, hogy sehol semmi illat, megnéztem közelebbről és lám. ott egy kupak. Lekaptam és már jött is az illatfelhő. Legalább nem fogyott ki olyan hamar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Turci! Nálam van a spary, amit kértél... csörögj rám, holnap délelőtt, ha erre jársz, és átadom :rolleyes: Ok csabesz holnap átlépek érte!Csak írd meg mikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Ok Csabesz holnap átlépek érte!Csak írd meg mikor! Valamikor délelőtt, 10-11 körül, ha Neked jó... de előtte csörögj rám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Valamikor délelőtt, 10-11 körül, ha Neked jó... de előtte csörögj rám... :rolleyes: Megjöttek a patronok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Megjöttek a patronok! Most? :rolleyes: :D THX! Holnaptól nem leszek, elutazok, de majd jöv7en, is ráér... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 most jöttem moziból megnéztem a leap year -t voltunk 6-an a teremben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Most? :rolleyes: :P THX! Holnaptól nem leszek, elutazok, de majd jöv7en, is ráér... :lol: Nem konkrétan most, még napközben, csak természetesen elfelejtettem szólni :D Akkor majd jövőhéten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Nem konkrétan most, még napközben, csak természetesen elfelejtettem szólni :rolleyes: Ezen valahogy nem csodálkozok.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Losi! ERRŐL beszéltem a multkor... Már elég rendesen megy le az ára, mikor feltették, akkor még 750-volt.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Losi! ERRŐL beszéltem a multkor... Már elég rendesen megy le az ára, mikor feltették, akkor még 750-volt.... :D meg kell venni, tuti odaadnák 590-ért csak valaki vegye meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 meg kell venni, tuti odaadnák 590-ért csak valaki vegye meg :D Én is max. 6K-t adnék érte.Amúgy elsőre nem rossz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 meg kell venni, tuti odaadnák 590-ért csak valaki vegye meg :D Én is max. 6K-t adnék érte.Amúgy elsőre nem rossz. :rolleyes: Meg is venném, ha elmenne a Corsa.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Tomi! Klubkártyát Te csinálod, vagy Pestről kell várnom? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Meg is venném, ha elmenne a Corsa.... :D Hát igen.Rétegautó, nagyon meg kell találni a vevőt aki ilyet akar venni.nem is ilyet, hanem konkrétan a tiédet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Tomi! Klubkártyát Te csinálod, vagy Pestről kell várnom? :rolleyes: tőlem kapod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 tőlem kapod OKs, és mikor? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 OKs, és mikor? :rolleyes: amint megjön a posta de ha tankolni szeretnél, vidd el az én kártyám addig Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 megveszed az omit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 amint megjön a posta de ha tankolni szeretnél, vidd el az én kártyám addig Ok. Nem gond a tankolás, nem azért kérdeztem... :D megveszed az omit? Hááát, megvenném, de sajna csak akkor tudom, ha elkelt a Corsa.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hááát, megvenném, de sajna csak akkor tudom, ha elkelt a Corsa.... :rolleyes: Hirdesd bőszen, hamarosan úgy is jön a szezon.Mikor talira mész vele, ott is ki lehet írni rá ill. Tomi is tud ilyen eladó/tel.szám matrinyát csinálni. Így ha bárhol megállsz, bárki el tudja olvasni. S, persze Corsa Club, Duen, Racing-Bazar, hasznaltautó... Kereskedést nem javaslom, csak ha ismerős van akiben megbízol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Csabi !!! Csak fiatalabbra ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 No akinek van rá ingere: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 No akinek van rá ingere: http://kepfeltoltes.hu/100205/The_love_of_the_depth_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] na nézzük mi is ez? töltöm... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 No akinek van rá ingere: http://kepfeltoltes.hu/100205/The_love_of_the_depth_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/] tesó! Már forog a zenéd! erre ébredtem! nagyon ott van megint! Ügyes vagy! karcolom is ki cdre viszem a kocsiba! Köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Megint szakad a hó! mehetünk este csúszkálni! Turci van még felnid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts