spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Tomi!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Köszi! ezt találtam. és még megvan a gumi 2db csak meg kellene nézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Köszi! ezt találtam. és még megvan a gumi 2db csak meg kellene nézni... mit mond az ember? hány mm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 mit mond az ember? hány mm? 5-6mm esetleg elmész hozzá megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 5-6mm esetleg elmész hozzá megnézni? ma biztos nem tudok elmenni. merre van amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ma biztos nem tudok elmenni. merre van amúgy? nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ma biztos nem tudok elmenni. merre van amúgy? De a jövő héten két helyre kellene menned nem csak azért mert olcsóbb 2000Ftal hanem azért is mert a másik csókának 3 defektes nyári gumija van eladó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 De a jövő héten két helyre kellene menned nem csak azért mert olcsóbb 2000Ftal hanem azért is mert a másik csókának 3 defektes nyári gumija van eladó! :rolleyes: egyszer legyen nagy autód! te füvönparkoló! azé mert fehér és nem zöld, az attól még fű vazze, Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 De a jövő héten két helyre kellene menned nem csak azért mert olcsóbb 2000Ftal hanem azért is mert a másik csókának 3 defektes nyári gumija van eladó! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 egyszer legyen nagy autód! te füvönparkoló! azé mert fehér és nem zöld, az attól még fű vazze, Én így óvom a környezetet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 árnyékolod a füvet, nehogy kiégesse a nap :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 De hiányzott már 1 kis hó.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 este legyen minimeet csúszkaparty? csak ütközik a squash időponttal ami 19-21 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 este legyen minimeet csúszkaparty? csak ütközik a squash időponttal ami 19-21 Felőlem...én ráérek... de squash-olni nem megyek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 estére kinek van kedve bulizni? squash után én arra gondoltam vagy csúszka vagy 22h-s mozira beülök pihenni utána valami topogó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Csuszingálásba benne vagyok én is!Topogni viszont nem sok kedvem van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Csuszingálásba benne vagyok én is!Topogni viszont nem sok kedvem van! Szintén... Igaz, most voltam autókázni, de nem igazán csúszik.. +1 fok van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Szintén... Igaz, most voltam autókázni, de nem igazán csúszik.. +1 fok van... :rolleyes: Most voltam Kocséron siklóernyős közgyűlésen.Na azaz út határozottan csúszott.1-2 kanyar előtti visszakapcsolás közben óvatos fékezésnél is hallottam az ABS-t működni.Szóval ott rájöttem, hogy hiába vagyok bátor (vagytökhülje) , ha túlvállalva magam porrá töröm a vektrát.Így inkább lassítottam..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Szintén... Igaz, most voltam autókázni, de nem igazán csúszik.. +1 fok van... :rolleyes: Most jöttünk Tescoból. Kipróbáltam....csúszik éppen....de elég gumigyilkos. Kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Most jöttünk Tescoból. Kipróbáltam....csúszik éppen....de elég gumigyilkos. Kihagyom. PUDING :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ezt a kvasok havat másfél órás lapátolás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ezt a kvasok havat másfél órás lapátolás... Nem szokta a paraszt a szántást?Kicsit dolgozni kell és már ki van! :rolleyes: Habár hasmenés közben havat lapátolni elég izgi lehet! :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Habár hasmenés közben havat lapátolni elég izgi lehet! :rolleyes: :D :P Legalább hazatalál! :lol: :D "mindig a sárga úton" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem szokta a paraszt a szántást?Kicsit dolgozni kell és már ki van! :rolleyes: Habár hasmenés közben havat lapátolni elég izgi lehet! :D :P :lol: Neked nem kell lapátolni,csak rátekered a szétb&szott felnire a krumpliszsákot és már nem is csúszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ha túlvállalva magam porrá töröm a vektrát.Így inkább lassítottam..... :rolleyes: Nekem sikerült túlvállalni magamat, kanyarban kishijján beelőzött a hátulja, még szerencse hogy a szemközt érkező taxis képben volt, csinált helyet én meg összeszedtem a gépet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts