Stefan Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 A vetésnek.... :lol: Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol:
spzoli Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol: há nem járhatnak mindig a malomba :lol:
warwolf Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Mert folyton csak a magszóráson jár az eszetek! :lol: Most hogy mondod, tényleg nemsokára itt a tavasz! :P Bár kinézve az ablakon, ez eléggé távolinak tűnik.... :lol:
Stefan Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Most hogy mondod, tényleg nemsokára itt a tavasz! :P Bár kinézve az ablakon, ez eléggé távolinak tűnik.... :lol: Nem érdekes. Hóban is lehet dugni :lol:
Gepard Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Nem érdekes. Hóban is lehet dugni :rolleyes: Hébe hóba......
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 LOsi! Nagyon köszönöm a mai segítséged... :D Holnap kiderül,hogy mit sikerült alkotni... Ha nem változott, akkor Neked esetleg, jó lenne a szombat délután?? kb 3-tól? De majd holnap beszélünk erről? Lécci pü-ben küld már el nekem az email címedet, mert ami nekem megvan, onnan sorozatba visszajön a levél, hogy kézbesíthetetlen... :rolleyes:
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Hébe hóba...... Neked már csak így? :rolleyes: Sz@r ügy... :lol: :D :P
Gepard Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Neked már csak így? :rolleyes: Sz@r ügy... :D :D :P Inkább csak hébe, mert a hóba a múltkor is megfáztam.... :lol: :P
Gepard Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 J0hnny, ma este 21:30-kor a Discovery-n Halálos fogás. :D :rolleyes:
Kacsero Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Inkább csak hébe, mert a hóba a múltkor is megfáztam.... :rolleyes: :lol: :D :P
Joee Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Joe, dokit kérdezted? Bakki természetesen elfelejtettem, mint mindent. Holnap igyekszem szerezni valami emberi dátumot.
J0hnny Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Nagyon kellett már egy kis hó! Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes:
pjoc Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 Üdv mindenkinek, lassan visszarázódok az eredeti kerékvágásba, a hétvégén költözés, és februártól benevezek egy klub kártyára ismét. Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes: Nem gatyába hanem zsebbe teee :D Gepárd: reggel megyek a cuccért, ha sikerül fuvart találnod szólj!
warwolf Elküldve Január21, 2010 Elküldve Január21, 2010 LOsi! Nagyon köszönöm a mai segítséged... :lol: NM.Szvsz. nem lesz jó, de egynek jó volt.Olykor illik azt a részt kiganyézni.A kövi az AGR lesz ill. cserézzük a tranyót.Ha az sem jön be, muszáj lesz Bazsival beszélni! :D :P Mint gatyába a sz&r,annyira hiányzott! :rolleyes: :Bólogatós smile:
tomi023 Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Üdv mindenkinek, lassan visszarázódok az eredeti kerékvágásba, a hétvégén költözés, és februártól benevezek egy klub kártyára ismét. Nem gatyába hanem zsebbe teee :rolleyes: Gepárd: reggel megyek a cuccért, ha sikerül fuvart találnod szólj! Kadi jön 17-re fogorvoshoz! Szolnokról Kecskemétre a száma nálam!
Kacsero Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 NM.Szvsz. nem lesz jó, de egynek jó volt.Olykor illik azt a részt kiganyézni.A kövi az AGR lesz ill. cserézzük a tranyót.Ha az sem jön be, muszáj lesz Bazsival beszélni! :rolleyes: :D Rendben. kösz a email címet, ment is mail... :P
warwolf Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Timinek van egy kollégája, aki Corsa B-t hajt, aztán pár tuning 5letet kért tőlem.Javasoltam neki a C14SE átalakítást, lévén X14SZ a jelenlegi motorkódja, meg próbálom rávenni, hogy ugorjon be egy klubtalira, aztán majd ott jóól megszakértjük a témát! :rolleyes: Az úriember nagyon lelkes! :D
Stefan Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Timinek van egy kollégája, aki Corsa B-t hajt, aztán pár tuning 5letet kért tőlem.Javasoltam neki a C14SE átalakítást, lévén X14SZ a jelenlegi motorkódja, meg próbálom rávenni, hogy ugorjon be egy klubtalira, aztán majd ott jóól megszakértjük a témát! :rolleyes: Az úriember nagyon lelkes! :D Hehe, de akkor Demó közelébe ne engedjük szerintem :D :P :lol:
warwolf Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Hehe, de akkor Demó közelébe ne engedjük szerintem :rolleyes: :D :P A kétliteres verzióról már lebeszéltem.Ha nem akar sokat szívni.Ezt az SE átalakítást meg Ő is inkább favorizálja. :lol:
Stefan Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 A kétliteres verzióról már lebeszéltem.Ha nem akar sokat szívni.Ezt az SE átalakítást meg Ő is inkább favorizálja. :D Azért az az NE-zés már eléggé bejáratott dolog, ráadásul B-nél kevésbé macerás megoldani a hajtás kérdést is, szóval akkora szívás azért nem lenne szerintem... A lényeg: az én közelembe is óvatosan engedjétek :rolleyes:
warwolf Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Azért az az NE-zés már eléggé bejáratott dolog, ráadásul B-nél kevésbé macerás megoldani a hajtás kérdést is, szóval akkora szívás azért nem lenne szerintem... A lényeg: az én közelembe is óvatosan engedjétek :rolleyes: Milyen egyszerű is lenne egy NEsített verzióval műszakiztatni a jelen hatályos jogszabályokkal.....
Stefan Elküldve Január22, 2010 Elküldve Január22, 2010 Milyen egyszerű is lenne egy NEsített verzióval műszakiztatni a jelen hatályos jogszabályokkal..... Jó, hát a műszaki az már egy más kérdés... :rolleyes:
Recommended Posts