daykiller Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 :P Beadtad a derekad? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Számít nála is az olcsóbb zőccséglé'. :lol: Szerintem simán kizárható a klubból, mivel előre megfontolt haszonszerzés céljából elkövetett klubtagsági-vásárlás történt, nem pedig a szeretet diktálta, hogy vigye véghez eme nemes cselekedetet. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerintem simán kizárható a klubból, mivel előre megfontolt haszonszerzés céljából elkövetett klubtagsági-vásárlás történt, nem pedig a szeretet diktálta, hogy vigye véghez eme nemes cselekedetet. :lol: :lol: :P Mennyit ittál? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerintem simán kizárható a klubból, mivel előre megfontolt haszonszerzés céljából elkövetett klubtagsági-vásárlás történt, nem pedig a szeretet diktálta, hogy vigye véghez eme nemes cselekedetet. :lol: :lol: :P Ollyan üszök részeg volt, hogy ezt is más csinálta meg helyette! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerintem simán kizárható a klubból, mivel előre megfontolt haszonszerzés céljából elkövetett klubtagsági-vásárlás történt, nem pedig a szeretet diktálta, hogy vigye véghez eme nemes cselekedetet. :lol: :lol: :P Pofa lapos kiscsávó! :lol: Te még fikával etted a szíros kenyeret,amikor én már camping bicajon brummogtam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Pofa lapos kiscsávó! :lol: Te még fikával etted a szíros kenyeret,amikor én már camping bicajon brummogtam! :lol: :lol: másnéven vén faxx. abgas fixen kussolj :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Pofa lapos kiscsávó! :lol: Te még fikával etted a szíros kenyeret,amikor én már camping bicajon brummogtam! :P :lol: Brummogásról leszállni kiscsákó! Te csak szökjél a jövőből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Brummogásról leszállni kiscsákó! Te csak szökjél a jövőből Nomeg hozza a királyrákot a vendéglőbe, már nagyon megkóstolnánk.... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 no? Hol lesz??? Lehet a La Verde-ben? Már nem azért Márk, de ha úgy is újra Opeles leszel, beugorhatnál megest klubbozni....Hivatalosan.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Tőlem ok klubtárs! :lol: :lol: Árulóóóóóóóóóóóó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Árulóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Durva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Durva. :lol: Fú, erről eszembe jut egy szilveszteri örömrepkedés vitorlázóval. Egy k*va nagy hókockát láttunk, de még tök messze volt, de az oktató mondta, hogy még várunk egy kicsit a felszállással. Érdemes volt (nem véletlenül mondta -az évek meg a rutin...), mert kb. 1,5 perc múlva olyan hószakadás volt, hogy pár méterre csökkent a látótávolság. Aztán el is vonult hamar, de a levegőben eléggé rossz lett volna, ha elkap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Durva. :lol: Aki tűzzel játszik megégeti magát!Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 A viharfelhők amúgy is nagyon durvák tudnak lenni. Ha elég nagyok a feláramlások, az "üllő" teteje simán 10.000 méter körül is lehet. Belül az akár +40m/s -es emelés (mellette meg simán egy ugyanekkora lefelé irányuló). Nem véletlenül nem repülnek bele masszívabb repülőgépekkel sem. Cumulonimbus Kongestus: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 A viharfelhők amúgy is nagyon durvák tudnak lenni. Ha elég nagyok a feláramlások, az "üllő" teteje simán 10.000 méter körül is lehet. Belül az akár +40m/s -es emelés (mellette meg simán egy ugyanekkora lefelé irányuló). Nem véletlenül nem repülnek bele masszívabb repülőgépekkel sem. Cumulonimbus Kongestus: Ha a többi versenyző nem vállalta volna be, a hölgy sem repült volna bele.Akár milyen tuti is ott az emelés.A kínainak meg, kicsitsenem volt szerencséje. Amúgy ma voltuk a Tételhegyen.Elég gázos.Szűk is, és véleményem szerint kicsit senem tanulónak való.Mondhatni, számomra nyaktörőnek tűnt.Bénáztam is eleget, no meg a kedvezőtlen szélirány miatt egy igen rövid repülést követően kis híján egy olajbokorra tettem le az Ozone-t.(ernyő) Helyette bevállaltam egy erős jobb féket, és egy izmosabb földet érést.Így vissza gondolva annyira nem volt gáz, hiszen jó ha max. 1m-ről vészfékeztem, de érdekes volt.Minden esetre az oktató megdicsért a jó reflexért. De az időjárás nem fogadott ma sem a kegyeibe.A hideg egy dolog.De a rossz szélirány, és így a korlátozott repülési irány nagyon xar volt. De nem csüggedek.Kapni fogok egy ernyőt kupolázni, így amikor időm engedi, mejek gyakorolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 nem adod fel. pedig az ember nem tud repülni, ha tudna lenne szárnya csak rám ne ess :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 nem adod fel. pedig az ember nem tud repülni, ha tudna lenne szárnya csak rám ne ess :lol: Nem adom fel, mert tudom, hogy rögös út vezet a sikerhez aminek az eredménye olyan élmény, ami nagyon keveseknek adatik meg.Amúgy nem fogok rád esni, de azért jobb ha néha felnézel! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Nem adom fel, mert tudom, hogy rögös út vezet a sikerhez aminek az eredménye olyan élmény, ami nagyon keveseknek adatik meg.Amúgy nem fogok rád esni, de azért jobb ha néha felnézel! :lol: aztán sz4rsz a fejünkre :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 aztán sz4rsz a fejünkre :lol: :lol: :P Majd elé lövünk puskával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Az új MR2....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Kicsit porsés! Losi! Álomgarázs: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Életképek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Losi! Álomgarázs: http://img337.imageshack.us/img337/4165/dscf4692.jpg :lol: :lol: :lol: :P :lol: Életképek... http://kepfeltoltes.hu/100117/SN853693.JPG...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100117/SN853707.JPG...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100117/SN853725.JPG...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100117/SN853747.JPG...ltoltes.hu_.jpg Édes pofa nőci! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Jó képek! Gratula!!! Ma voltunk Pajával, és Tomival fallabdázni. Hát kissé nyikorogtak az izületek, de úgy érzem bele fogunk jönni. Ja és még a zoxigén' is kevés volt időnként.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts