Gepard Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Zsír. Kb: 12 autó megy majd egyszerre. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Az igen. Jó látni ezt a nagy lelkesedést :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Remélem, hogy addigra meglesz az új hűtőmaszkom és a szemöldökeim is... :D A Nagykőrösi - Könyves Kálmán - Hungária - M3-as útvonal teljesen jónak tűnik... Szerintem nem lesz vele gáz. És ha másfelé megyünk kisebb utakon, könnyen széthullik a csapat... nem? :? Reggel 8ra én is ott vagyok a Penny-nél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 És ha másfelé megyünk kisebb utakon, könnyen széthullik a csapat... nem? Meg az autók is! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Szóval akkor nekem luf@asz a seggembe Fótig?? :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Szóval akkor nekem luf@asz a seggembe Fótig?? :D :roll: Már megint ki nem érti? :shock: :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Mi az amit ki nem ért?? :roll: :roll: Arról volt szó, hogy nem lesz matricragasztás az ótómra, csak Fóton!! ..vagy nem értelmeztem valamit?? Akkor csak a karaván közepin vaok hajlandó ótózni Fótra menet! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Haga! Te amúgy is caravan vagy, nem? Akkor te mindig a közepén mész! :P Hacsak nem ülsz ki a motorháztető elejére. :D (csak hogy én is szőrszálhasogassak!!!!!) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ige, a karaván közepin vok hajlandó menni, és csak utánnad, hogy néha meg tudjalak lökni, ha nem jó mész!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Zsír. Kb: 12 autó megy majd egyszerre. :D :P Régen azt játszottuk,hogy ha három egyforma márkájú autó ment egymás után,az szerencsét hozott.. :D Akkor ez már négyszeresen!!! Remélem,jóóóóóóóóóóóóó időnk lesz!!!Ha meg esni fog,akkor majd römizünk.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Mi az amit ki nem ért?? :roll: :roll: Arról volt szó, hogy nem lesz matricragasztás az ótómra, csak Fóton!! ..vagy nem értelmeztem valamit?? Akkor csak a karaván közepin vaok hajlandó ótózni Fótra menet! 8) Miért nem hívod fel Tomit és kérsz tőle matricát? Szerintem megoldja hamarabb is akkor te is fel leszel matricázva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 :oops: :roll: :roll: ..mer ez csak ennyi?? Mer van lezsírozva garmadával?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Arról volt szó, hogy nem lesz matricragasztás az ótómra, csak Fóton!! Nekem sincs még felmatricázva az autóm... bár én nem is vagyok még club tag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Akiknek van azokat szétdobjuk a sorban és minnyá láccik, hogy mi is ugyanannak a kutyának a kölyke vagyunk!! :D :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Miért nem hívod fel Tomit és kérsz tőle matricát? Szerintem megoldja hamarabb is akkor te is fel leszel matricázva :D Sanyi! Tomi ma hívott is és kérdezte, hogy mi a számod, de mivel nem tudom így nem is adtam meg. Pedig biztos lenne matrica (is :wink: )hamarabb mint szombat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 BIbi!!Én tudom a számát!!!! :oops: :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 BIbi!!Én tudom a számát!!!! :oops: :wink: :D Akkor küldd el Tominak és esetleg nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Akkor küldd el Tominak és esetleg nekem is. Oké!!Küldöm.Az ÜGY érdekében mindent!!Velem lehet beszélni.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ige, a karaván közepin vok hajlandó menni, és csak utánnad, hogy néha meg tudjalak lökni, ha nem jó mész!! :D Nem félek tőled!!!! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Pedig félhetnél!!Néha én is szoktam!! :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Tudom, hogy te is ott fogsz ülni és megvédesz engem!! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Gepárd írta:Sanyi! Tomi ma hívott is és kérdezte, hogy mi a számod, de mivel nem tudom így nem is adtam meg. Nem adtad meg???? Nahát?? :D :P :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Tudom, hogy te is ott fogsz ülni és megvédesz engem!! :D :P Jah!!Legalább mi NŐK tartsunk össze!! :wink: Te egyedül jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Jah!!Legalább mi NŐK tartsunk össze!! :wink: Te egyedül jössz? Azt írta,hogy hozza a vőlegényét is :D (figyelek ám :smt039 ) :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Igen, én is hozom, az oldalbordám! :D :P Már nagyon kívácsi mindenkire, főleg Opeltomi gépére! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts