Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Köszi a jókívánságokat! :lol: Évi kapott 1 koronát, mint Horn Gyula bá... 3 hónapig lesz rajta, utána 6 hónap rehab..csak műteni ne kelljen! Anyukája 1 gerinc rándulással és kisebb zúzódásokkal megúszta! Kutyát reggel eltemettük! esedékes lesz 1 új használt autó...nagy, biztonságos és diesel előnyben...ha valamit tudtok előre is thx! Hát nagyon sajnálom a dolgot és mihamarabbi gyógyulást mindenkinek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hát nagyon sajnálom a dolgot és mihamarabbi gyógyulást mindenkinek. :lol: Még 1x bitte danke für allesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 CSABI! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Boldog szülinapot GSI kacsero Csabi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 esedékes lesz 1 új használt autó...nagy, biztonságos és diesel előnyben...ha valamit tudtok előre is thx! Ennek legjobban ez felel meg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Csabi én már nem mondom,tudod jól...éjjé sokáig! :lol: De egy a lényeg:a céges nyeremény utat ne ez az utazási iroda támogassa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Tegnap menyasszonyomék karambolóztak a 4es számú főúton Lefordult egy autó jobbra, többen lassítottak és megálltak, Évi apukája hagyott úgy 10-15 métert az előtte álló Astrától, hátulról 1 Kia Sorento beléjük hajtott 60 és 90 km/órás sebességgel(nem volt féknyom), nem látta őket, állítása szerint elbambult és telefonált. Éviék kutyusa elpusztult a csomagtartóban, Évi és anyukája korházba került valamint az Astrás srác is....Kiásnak semmi baja se lett, rendőröket, mentőt nem hívott, azt egy tizenéves monori gimnazista lány tette meg....happy new year! :lol: Ezért rühellem a 4-est! Én félek rajta menni! Beerka barátom mindig eszembe jut! :lol: Mázlija volt a párodéknak!Jobbulást nekik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Ezért rühellem a 4-est! Én félek rajta menni! Beerka barátom mindig eszembe jut! :lol: Mázlija volt a párodéknak!Jobbulást nekik! na igen...elég sűrűn járunk mi is arra...nem szoktam félni, de ott néha rámtör :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Tomi majd elviszem neked!Netre fizess elő ne netecskére :lol: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nagyon sajnálom én is !Valamelyik reggel pont ezért ugrottam ki egy buszosra segédeszközzel a kezembe!Igaz ő nem jött belém de rühellem mikor ráállnak az autó seggére!Kétszer meg így jöttek már belém is!!Jobbulást mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Csatlakozom.....GSICsabi-nak hosszú és tartalmas életet kívánok!!! :lol: Endykáéknak meg jobbulást, erről Feri autószerelő haverom jutott az eszembe....őket beforgatta az árokba egy vadrácsos terepjárós. Szintén elbambulva telefonált és későn vette észre az álló sort. Szerencsére ők kisebb sérülésekkel megúszták, VW Vento-t egyből lecserélték egy nagyobb Audi 80-as Combira (új típusúra). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 VW Vento-t egyből lecserélték egy nagyobb Audi 80-as Combira (új típusúra). :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 :lol: :lol: :P :lol: http://www.meinekarre.de/cars/AUDI_80_Avant_Windhager.jpg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Csabi. Isten éltessen sokáig p@cs@d érjen bokádig.... :lol: :lol: :P Ehhez én is csatlakozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A KÖSZÖNTŐKET! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Beülő teszt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Jó kis motyó...feleség 1:0 is megtudod tartani benne? :lol: RS témán rajta vagyok megkérdezem a régi EJÉ-ket, nekem már csak egy benyó kellene hozzá. :lol: Szótár azoknak akik nem ejé-k: BENYÓ: Mentőernyő típus, hason hordják. BE-8 a hivatalos típusa EJE: Ejtőernyő, ejtőernyős MOTYÓ: Az ejtőernyő és tartozékai más néven RS: Körkupolás ejtőernyő típus a katonák és kezdők használják, RS-4/4 vagy RS-8/A a hivatalos típusa Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Jó kis motyó...feleség 1:0 is megtudod tartani benne? :lol: RS témán rajta vagyok megkérdezem a régi EJÉ-ket, nekem már csak egy benyó kellene hozzá. :P Hát persze, hogy meg tudom tartani! :lol: ......asszem..... :lol: Kövi 7n meglesz 2db RS, remélem nincsenek átvágva a zsinórok, mert akkor sírva fakadok.5e.t megér. Most éppen csőrlőn eszelünk Robival, mert mint kiderült, a Kunszálláson használt Níva+csőrlő kombót ellopták. :P Szóval lehet, hogy cartársi segítséget fogok kérni, a tervezést+kivitelezést illetőleg. Robi egy nagyrobogót akar beáldozni, én most javasoltam költséghatékonyabb régebbi 993ccm-es Corsa v. Swift motort, vagy ilyesmit amit rá lehet szerelni egy vázra, csőrlődobbal, erőhatárolóval együtt.Lehet, egy levágott elejű dolog vonófejjel megtoldva, komplett cuccal jobb lenne. Amúgy leginkább telepített csőrlő funkciót látna el, tehát nem húzná maga után az autó, és egyelőre nem is nagy teljesítményre kellene. Pl. kérdés, amihez én láma vagyok, hogy vill. motorral kivitelezhető-e ilyesmi, v.mi úton/módon. Szóval.....vannak tervek! :lol: Amúgy ez azért lenne jó, mert a legközelebbi csőrlőhely Kalocsán van.Viszont Szentkirály környéke is tökéletesen alkalmas az ilyesmi tevékenységre, lévén szép kis puszták vannak ott is! Semmi szélnyírás, semmi rotor, semmi turbulencia! :lol: Így a csőrlő előbb v. utóbb megkeresné a beáldozott pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Losi! Furjunk a plafonba egy nagy csavart és ha az asszonypajtást leakarod nyomni altba,akkor csak beleugrik ebbe a szerkóba és felkötöd oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 februárban átépítjük János morzsáját. ilyen lesz :lol: msn rulz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Losi! Furjunk a plafonba egy nagy csavart :lol: Mire való a hintaálvány?? :lol: :P http://i9.photobucket.com/albums/a74/kev_m...rs/corsas/4.jpg :lol: Biztos, hogy ilyenre akarjátok?Ebben még a kormányt is át tették! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Mire való a hintaálvány?? :lol: :lol: Pelenkázóasztal? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts