warwolf Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Sziasztok kecsós gsi-sek!Lehet tudnátok nekem segíteni,egy Corsa B Gsi ködlámpás első lökös kéne (a föld alól is):lol: Ha tudtok segíteni légyszi jelezzetek: 30/658-8119 Köszönöm! 0620/918-15-85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 NA aki éhes egy friss Retro mixre az tőőcse le! 90's évek! :lol: teso ez nekem nem megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Ebben szereplő leányzó is megmoshatná a hátam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 teso ez nekem nem megy... Nekem sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Most értem haza a melóból.Gyerekek, murvaállat idő van kint!Szakad a hó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Most értem haza a melóból.Gyerekek, murvaállat idő van kint!Szakad a hó! :P jah látom az ablakból :lol: a fabrikett nagyon jó tüzelő :lol: 3.300 Ft/máza és ma vettem 50 kilót ebből kb az 1/5-e ment el ma...kicsit gazdaságos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Tomi023! Kész a GPS, holnap megyek át Kecskemétre de még nem tudom mikor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ebben szereplő leányzó is megmoshatná a hátam :P Reni mit szólna hozzá? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Most értem haza a melóból.Gyerekek, murvaállat idő van kint!Szakad a hó! :P Én meg most értem haza... egész éjjel, 5-ig a hó esett, most meg az ónos eső... :lol: Nem egyszerű az utakon közlekedni... durva, hogy nem takarítják, még itt a szécsényiben sem, ahol a mentők járnak...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Tomi023! Kész a GPS, holnap megyek át Kecskemétre de még nem tudom mikor. :lol: oké THX én pesten leszek, de add be az irodámba légyszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Én meg most értem haza... egész éjjel, 5-ig a hó esett, most meg az ónos eső... :lol: Nem egyszerű az utakon közlekedni... durva, hogy nem takarítják, még itt a szécsényiben sem, ahol a mentők járnak...:lol: Akkor a jelek szerint műszakcsúszásban leszünk idén.Hát igen.Este sem láttam egyetlen sószóró autót sem, mindenki egyensúlyozott az utakon. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ebben szereplő leányzó is megmoshatná a hátam :lol: Hát én mást is megengednék neki ha erőszakoskodna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Most értem haza a melóból.Gyerekek, murvaállat idő van kint!Szakad a hó! :lol: A Farkas bírja a hideget nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Nekem sem. :lol: Na mindjárt javítom! Tököm a fileboxba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Lazy Pirates aka Blitz78 - Retro Feeling 90's Mix_2010.zip Na de ennek mennie kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 A Farkas bírja a hideget nem? :lol: Muszáj neki! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Lazy Pirates aka Blitz78 - Retro Feeling 90's Mix_2010.zip Na de ennek mennie kell! na má szól is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Muszáj neki! :lol: :lol: Csak ne vonyítana közben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Csak ne vonyítana közben :lol: El tud szaladni ha akar! :lol: :P :lol: Amúgy meglepően jól irányítható a vektrakocsi ilyen trutymós időben is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 El tud szaladni ha akar! :lol: :lol: :P Amúgy meglepően jól irányítható a vektrakocsi ilyen trutymós időben is. :lol: Hát még eg GSI gondolj bele! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Amúgy meglepően jól irányítható a vektrakocsi ilyen trutymós időben is. :lol: Jaja, ezt én is tapasztaltam. Jégen is kipróbáltam múltkor és a hossza miatt több idő van reagálni, ha megindul a segge, ellentétben a Corsával, valamint a szervó is igen hasznos, amikor tekergetni kell a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Hát még eg GSI gondolj bele! :lol: :lol: Ne rontsd már el az örömünket. Nem lehet mindenkinek egyből teherautója :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ne rontsd már el az örömünket. Nem lehet mindenkinek egyből teherautója :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Na de ennek mennie kell! Ó yeah, már jön is lefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Üdv püspökladányból! Holnap megyünk haza,most lopom a hotel wifit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts