warwolf Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Mi is jól éreztük magunkat, most kezdünk feléledni. A dj, hmmm, hát, izé, a fiatal lányoknak mindent berakott..... :rolleyes: :blink: Annyira nem volt gáz a zene, de Xray muzsikája hiányzott azért (főleg az Aranyesős szakasz környékén). :lol: :D Losiéknak köszi a hajnali hazafuvart. hát igen, látnivaló volt rendesen! ;) Az a hastáncos lány......hm..... :D Jövőre CD-vel mejünk majd a buliba! ;) A fuvarért nincs mit.Költséghatékonyabb volt így! :D
warwolf Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Sajnos nem sok kép készült tegnap, íme néhány gyöngyszem:
Joee Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom, hogy Zsolti nem nagyon adta át magát a buli hangulatának, de majd legközelebb .... Wolfi ha lehetne elkérném az összes képet. Jöhet mailben is vagy msn-en, előre is köszi.
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink:
warwolf Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Sajnálom, hogy Zsolti nem nagyon adta át magát a buli hangulatának, de majd legközelebb .... Wolfi ha lehetne elkérném az összes képet. Jöhet mailben is vagy msn-en, előre is köszi. Sajnos elég kevés készült, de ami van azt átdobom majd. :rolleyes:
zozor Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :blink: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :lol: Azaz, ott a pont! :D ;) :D Ilyesmi ugrott be nekem is elsőre... :rolleyes: ;)
warwolf Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink: Voltak nála komolyabb fejek ish! :lol: :D ;)
Turci Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Na ha már így magamhoz tértem és a sebeim nyalogatásával is végeztem! :rolleyes: Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Gepard Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Jó képek! :rolleyes: Főleg az elnök úr nagyon szexi,Kékosztrigában is megállná a helyét! :blink: Aki ott volt az láthatott még ilyen fejeket a mi társaságunkból is. :D :lol: Joe, hogy kell letölteni? A free userig eljutottam, de utána?
Turci Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Srácok mint tudjátok Iwiwen is fenn van a klub!Nos mivel az autóinkról nincs fenn kép csak az ismerősökéről (Calibra Klub,Astra Klub stb.)szeretném meg kérni a kecskeméti cartársakat hogy küldjetek nekem képet az autóitokról emailben az alábbi címre turci|kukac|pr|pont|hu!Hogy ne legyen kép nélkül az oldal!Segítségeteket előre is köszönöm! Ne írjátok ki az emailcímeteket teljes egészében!
warwolf Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Srácok mint tudjátok Iwiwen is fenn van a klub!Nos mivel az autóinkról nincs fenn kép csak az ismerősökéről (Calibra Klub,Astra Klub stb.)szeretném meg kérni a kecskeméti cartársakat hogy küldjetek nekem képet az autóitokról emailben az alábbi címre turci|kukac|pr|pont|hu!Hogy ne legyen kép nélkül az oldal!Segítségeteket előre is köszönöm! Elküldve!
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Ez az acc kihez tartozik? :blink: jelen :rolleyes: mié?
warwolf Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Akinek az ösmerőse jóókocsit keres, annak tudnám ajánlani doktorszomszédom 1.9D Golf III Variantját, garantált 240e.km-rel első tulajtól, sérülésmentesen.Beújított egy 4 éves Avensist, így a Golf fölössé vált.Asszem 550-600e.ft körüli összegért válna meg tőle.Az extralista rövid, kp.zár, riasztó, szervókormány....talán metálfény?...és ennyi. :rolleyes: Eszik vagy 5L-t 100on.
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Turci! Az előző hsz-edben lécci javítsd ki az email címedben a ->kukac jelet= kukac_pr_pont -ra :rolleyes:
J0hnny Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 jelen :rolleyes: mié? Kicsit updatelni kéne nem? :blink:
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Kicsit updatelni kéne nem? :blink: Hát, ez csak klub oldal, nem olyan amilyet Turci csinál... :rolleyes: de már azon is agyaltam, hogy törlöm...
tomi023 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 japperek szakad a hó, egy csúszkaparti??? itthon vagyok
Kacsero Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 ..... egy csúszkaparti??? most??? :blink: :rolleyes:
Gepard Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Turci! Az előző hsz-edben lécci javítsd ki az email címedben a ->kukac jelet= kukac_pr_pont -ra :rolleyes: Én javítottam.
Turci Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Én javítottam. Köszi elnök úr!Többé ez sem fordul elő :rolleyes: !
Recommended Posts