Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Királyság! :wink:

Gepárd gépét sikerült már szemrevételezned?Csak nem valami hasonló turpisságon töröd a bucid? :roll:

Ja-ja, ma összefutottunk.

Már készül a maszkom. Félig kész van. Elvileg holnap elkészül. A morcosítást még nem tudom... lehet, hogy nem rakok szemöldököt..., hanem a motorháztető morcosítom le...

Hm. Meglátjuk...

Elküldve

Ja-ja, ma összefutottunk.

Már készül a maszkom. Félig kész van. Elvileg holnap elkészül. A morcosítást még nem tudom... lehet, hogy nem rakok szemöldököt..., hanem a motorháztető morcosítom le...

Hm. Meglátjuk...

Az sztem konkrétabb, mint a pilla!Kíváncsian várom a fejleményeket! :wink:

Elküldve
Az sztem konkrétabb, mint a pilla!Kíváncsian várom a fejleményeket! :wink:

Hát... elindult az autóm tuning projectje! :D

Sajnos még csak a tervezés fázisában tart! :D

Na jó... talán a héten meglesz a maszkom... és folyik a morcosítás tervezése is...

Böngészem a külföldi tuner oldalakat... keresem az ötleteket...

Ha valamit csinálok... szép legyen... és egyedi! :wink:

Aztán lehet, hogy nem az lesz... de kis pénzből kis tuning! :P

Elküldve

Speed !

A kecskemét lappal ezek szerint megelőztél, én már két hete elküldtem nekik az infót, de még nem kaptam rá választ, a lényeg, hogy ott vagyunk.

Vízimaci üdv a fórumon!!

Fótra nem jössz?

Tatárszentgyörgyön nekem is van rokonságom :wink:

A 20000 Ft nem sok olajcserére, ma beszéltem egy kollegával ö 11 körül vette az olajat+ szűrőket és további 10 körül rakták a kocsiba, ha mindent a Tormási adott volna akkor kb: 30-at kellett volna fizetnie.

Elküldve
Wolfi! Mire véljük az új aláírásodat? :D

Az a baja, hogy a pincében van a garázsa és emiatt fájón érinti, hogy nem lehet leültetni a gépet.

Elküldve
ha mindent a Tormási adott volna akkor kb: 30-at kellett volna fizetnie.

nem értek a G meg F astrákhoz de szerintem 15 percnél tovább ők se tudják elhúzni az olajcserét, csak mondjuk, ha olyan extrákat kér hozzá az ember, mint adalékos motorbelsőmosás, meg ilyenek

egy telefonhívás és megmodják mit mennyiért

szerintem a 30 sok

Elküldve

Igen, csak az a baj, hogy a szervízek normák szerint melóznak. Ha pl. 1 óra van előírva az olaj leeresztésére, akkor anyival számítják, nem pedig 15 prccel amennyi idő alatt a valóságban lecserélik! Ezért is olyan drágák a márkaszervízek! :D :shock:

Elküldve
Ha kollega hazudott akkor én is, ő mesélte, én meg leírtam.

7500+ÁFA.Nincs ebben semmi különös.Lakitelken u.e. 2500, és legalább tutira értenek is hozzá! :wink: Nem valami tejfölösszájú újgyerek jön oda hozzád ügyetlenkedni, mert ugye az olajat ő is leengedi, de pl. a megrepedt vákumcsövet már nem veszi észre!

Elküldve
jó, oké

nem az hogy hazudott volna bárki is, csak próbáljunk tárgyilagosak lenni a szervizeinkkel,

igyekszünk egy csapatba maradni velük

Én ezt teljesen tárgyilagosan írtam le.

De holnap megkérdem pontosan a dolgot.

Elküldve

a télen nekem egy óra 6 bruttó volt

de szerintem zároljuk az ügyet a biztos infóig, most így vélemények és egykori tapasztalatok ütköznek

(az én infóm is régi)

Elküldve

Szeretnék eljutni Fótra mert ha jól értem ott lehet legegyszerűbben klubtaggá válni.Csak még nem tudom pontosan van-e előadásom vagy vizsgám.

Apropó Merivás van már Kecskemétiek között?

Elküldve
Szeretnék eljutni Fótra mert ha jól értem ott lehet legegyszerűbben klubtaggá válni.Csak még nem tudom pontosan van-e előadásom vagy vizsgám.

Tudtunkkal még nincs!Miért?

Elküldve

Képed nincs a vasról?

Elküldve

Mint ha valaki említette volna, hogy lesz.......

Vivaros-ról én meséltem lehet arra emlékszel?

péntek reggel megyek Tormási futómű szervíz.

Nem úgy viselkedik a vas az úton mint kellene.

Tervezzek merivára is dekort.?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.