Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Még madártoll is volt hozzá!Kellett a tökéletes hőszigeteléshez biztos! :huh: :lol: Ja, meg ilyen slagdarab, hogy mi célt szolgált nem tudom, meg előkerült a gyári aluhoz jobb előre a kupak rögzítőcsavarja is! :angry:

De közben eltűnt a belsőlevegő keringtető kapcsolója, szal azt még elő kell kerítenem, mert tuti a verdában van! :blink:

Ha volt az autóban valaha NE motor, akkor van egy tippem a slagdarabra :lol: :D ;)

Elküldve
Ha volt az autóban valaha NE motor, akkor van egy tippem a slagdarabra :huh: :lol: :lol:

Ez max. csak benyacsőnek lenne jó! :D

Féktisztító rendelés:

kinek mennyi kell?

2db!

Elküldve
neked kell féktisztító?

Most nem, köszi! Még csak 2 flakont használtam el.

Én még nem vagyok függő, nálam nem fogy ekkora intenzitással :huh:

Elküldve

Reggelre a melóhely előtt gyönyörűen le volt fagyva az autó szélvédője... :lol:

Közben találtam egy érdekességet.Mor16V beújított egy családit:

car_64460.jpg

Szhépp! :D :huh: :lol:

Elküldve

Sziasztok!

A mai napon leadtam életem legelső szakdolgozatát. Igaz, a kereskedés közben sajnos bezárt, de ez nem gátolt meg abban hogy befejezzem.

Köszönöm ezúton is még egyszer Sanyinak a közreműködést, a segítsége nélkül talán nem valósult volna meg hogy arról írjak amit nagyon szeretek.

Elküldve
Sziasztok!

A mai napon leadtam életem legelső szakdolgozatát. Igaz, a kereskedés közben sajnos bezárt, de ez nem gátolt meg abban hogy befejezzem.

Köszönöm ezúton is még egyszer Sanyinak a közreműködést, a segítsége nélkül talán nem valósult volna meg hogy arról írjak amit nagyon szeretek.

grat. már csak a nyelvvizsgák hiányoznak

asszem francia és angol a választott nyelv?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.