Stefan Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Még madártoll is volt hozzá!Kellett a tökéletes hőszigeteléshez biztos! :huh: :lol: Ja, meg ilyen slagdarab, hogy mi célt szolgált nem tudom, meg előkerült a gyári aluhoz jobb előre a kupak rögzítőcsavarja is! :angry: De közben eltűnt a belsőlevegő keringtető kapcsolója, szal azt még elő kell kerítenem, mert tuti a verdában van! :blink: Ha volt az autóban valaha NE motor, akkor van egy tippem a slagdarabra :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Féktisztító rendelés: kinek mennyi kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Féktisztító rendelés: kinek mennyi kell? Turci 1db Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Féktisztító rendelés: kinek mennyi kell? Paja : 5-10 db, ha jut... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ha volt az autóban valaha NE motor, akkor van egy tippem a slagdarabra :huh: :lol: :lol: Ez max. csak benyacsőnek lenne jó! :D Féktisztító rendelés: kinek mennyi kell? 2db! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Féktisztító: Losi 2db Paja 10db Turci 1db Tomi 10db Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Féktisztító: Losi 2db Paja 10db Turci 1db Tomi 10db Többiek? A sziget túloldaláról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Azért ez nemsemmi :huh: .Kár az autóért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Azért ez nemsemmi :huh: .Kár az autóért. :lol: ez nem ágas előtt van jobbra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 ez nem ágas előtt van jobbra? Debizony. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Azért ez nemsemmi :huh: .Kár az autóért. :lol: "Balla Antal éppen kinnt állt az utcán és beszélgetett, amikor..." Ez nem Mélykék Pista rokona? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 neked kell féktisztító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 neked kell féktisztító? Most nem, köszi! Még csak 2 flakont használtam el. Én még nem vagyok függő, nálam nem fogy ekkora intenzitással :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hmmmm.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hmmmm.... :lol: Tehetségesek! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Tehetségesek! :D :lol: Meg hátt! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Reggelre a melóhely előtt gyönyörűen le volt fagyva az autó szélvédője... :lol: Közben találtam egy érdekességet.Mor16V beújított egy családit: Szhépp! :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Le vagy maradva! :lol: Már vagy 1 hónapja kérdeztem tőle,mikor lesz phase 3! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Le vagy maradva! :lol: Már vagy 1 hónapja kérdeztem tőle,mikor lesz phase 3! :huh: Le, mivel nem olvasok GSi témát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Sziasztok! A mai napon leadtam életem legelső szakdolgozatát. Igaz, a kereskedés közben sajnos bezárt, de ez nem gátolt meg abban hogy befejezzem. Köszönöm ezúton is még egyszer Sanyinak a közreműködést, a segítsége nélkül talán nem valósult volna meg hogy arról írjak amit nagyon szeretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Sziasztok! A mai napon leadtam életem legelső szakdolgozatát. Igaz, a kereskedés közben sajnos bezárt, de ez nem gátolt meg abban hogy befejezzem. Köszönöm ezúton is még egyszer Sanyinak a közreműködést, a segítsége nélkül talán nem valósult volna meg hogy arról írjak amit nagyon szeretek. grat. már csak a nyelvvizsgák hiányoznak asszem francia és angol a választott nyelv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Resident Evil kicsit másképpen! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Losi! Itt van a fél autód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Losi! Itt van a fél autód! Akkor azért nézett ki olyan hüljén mikor jöttem melóba..... :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Akkor azért nézett ki olyan hüljén mikor jöttem melóba..... :huh: :lol: :lol: :D ;) :angry: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts