hening Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Hát srácok a következő történt!Jöt egy régi barátom akivel régen találkoztam mióta kinn dolgozok!Mondja menjünk le sétálni közbe dumálunk meg iszunk egy sört ami szerintem nem is lett volna magába véve baj!Hanem jöttek a rendőrök megállnak mellettünk!Személyi stb. Mondja 3000Ft a bírság mert sörözök az utcán!Mondom neki nem vagyunk részegek és nem randalírozunk csak sétálunk és beszélgetünk!Mire ő ha gondom van feljelent és akkor 30-35.000Ft!Mondom nincs gond csak nem értem én éjszaka nem alszok mert az ablak alatt randalíroznak éjjel azzal nem tudnak mit kezdeni és az a legnagyobb gond hogy én iszok egy sört egy barátommal miközben sétálok!Így került fejenként 3000Ft-ba az amúgy 180Ft-os sör! Ámerikásan kőőőő csinyázni...papírzacsi. :) :)
ENDYKA Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2009/11..._a_bmw_650i-je/ :)
warwolf Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2009/11..._a_bmw_650i-je/ :) Le kell vinni a soltvadkerti arcokhoz! :D majd azok megszakértik! :lol: Amúgy tényleg nevetséges ez az egész hozzáállás ill. leginkább nemértés..... :)
tomi023 Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 van még nálam 3db kilincsrugó! Ki nem vette át?
Gabo Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Le kell vinni a soltvadkerti arcokhoz! :) majd azok megszakértik! :D Amúgy tényleg nevetséges ez az egész hozzáállás ill. leginkább nemértés..... :) Hát a magyar szervízről, üzemelésről csak annyit, hogy egy német ismerős vett 2db tök egyforma BMW-t (jópár éve, 0 km, mert megteheti) az egyik München - Berlin - Franfurt és a svájci hegyek között jár, a másik Bp - Bécs - Prága - Zágráb részen. Ugyanaz a sofőr, ugyanaz a stílus... Mégis az itthon üzembentartott verda furamód kb 10x többet tölt szervízben mint a kint élő tesója... Az itthoni szervizek se ezt, se a 3 literrel nagyobb fogyasztást nem tudják megmagyarázni. Az illető laikus az autókhoz, de nem hülye... Tudja, (már) hogy a benzinminőség itt még az OMV-nek se jelenti ugyanazt mint 200 km-el nyugatabbra, és a BMW jel a szervizen nem ugyanaz mint odakint - hozzá kell tennem, hogy már a németek is "ku r vulnak" el, egye több a panasz ott is a gyári garis autók szervizelésekor.
warwolf Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 hozzá kell tennem, hogy már a németek is "ku r vulnak" el, egye több a panasz ott is a gyári garis autók szervizelésekor. Lehet, hogy valóban az a helyzet, hogy a márkák közötti fene nagy versengés az új modellek terén a minőség rovására megy.Valamint kb. ugyanúgy állnak a márkaszervízben dolgozó emberekhez, mint itthon.Konkrétan a bagóért, minimálbérrel bejelentve, látástól mikulásig. A jó szakember tovább áll.A selejtje bent marad, és persze, hogy nem ért hozzá ergo v. elsz@bja, vagy hozzá sem tud szagolni a kérdéshez.
warwolf Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Még nem késő Wolfi! :) ebbe is locsolhatnál 1 kispézet.. :D Ismerem a tulaját és nem hinném, hogy spórolt bármin is ami a gépet illeti.Szal szvsz az átíráson kívül nem hinném, hogy kellene bármire is ami nagyobb volumenű dolog. :)
Udi Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Minél bonyolultabb azaz minél több "fölösleges" elektronikát raknak egy autóba annál nagyobb a meghibásodás lehetősége, ezért nem vennék most új autót még nincs kiforrva az új technológia. Ha azt nézzük a számítástechnika mennyit fejlődött 10 év alatt az autóelektronika még gyermekcipőben jár ahhoz képest még az épületautomatizálás is nagyobb léptekkel fejlődik.
Turci Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Lehet, hogy valóban az a helyzet, hogy a márkák közötti fene nagy versengés az új modellek terén a minőség rovására megy.Valamint kb. ugyanúgy állnak a márkaszervízben dolgozó emberekhez, mint itthon.Konkrétan a bagóért, minimálbérrel bejelentve, látástól mikulásig. A jó szakember tovább áll.A selejtje bent marad, és persze, hogy nem ért hozzá ergo v. elsz@bja, vagy hozzá sem tud szagolni a kérdéshez. Ezt egy kicsit cáfolnám!Az utóbbi időben megfordultam néhány országban többek közt Németországban is több helyen!München és környékén tudomásom szerint 18-24 eurót keres egy gyári munkás és ez nem bruttó!A minimálbér Itt 12 euró óránként ez tartományonként változik!Szervizbe be gurulsz a kocsival rá néznek úgy indítasz hogy kifizetsz 50-70 eurót hogy meg nézzék a kocsid de ez csak akkor annyi ha tudod mi a gond vagyis hol keressék!Saarlouisba ahol melóztam útóljára ott a szervizben a kezdő órabér ami szintén nettó 17 euró!Egyik volt kollegám itt javíttatta az autóját amiért 1300 eurót szurkolt le!Munkaidő a műhelyekben 8-17-ig pénteken pedig 16-ig szombat vasárnap német szerelő nem igen dolgozik!A fizetésüket pontosan nem tudom de akikkel együtt dolgoztam németekkel ők túlóra nélkül kerestek 2000-2300 eurót!Így nem gondolom hogy bagóért dolgoztatnák őket!De mondom ez csak amit én tudok és hallottam!Ja és azon kívül hogy drága még a feltételek is adottak a normális munkához kinn!Ez mondjuk nem jelenti azt hogy jól is csinálják meg!Az ottani javítási költséget nem a mi pénztárcánkhoz találták ki! :)
warwolf Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Ez mondjuk nem jelenti azt hogy jól is csinálják meg!Az ottani javítási költséget nem a mi pénztárcánkhoz találták ki! :) Ilyesmire gondoltam....... :D Ez pedig kéne... :)
Turci Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Ilyesmire gondoltam....... :) Ez pedig kéne... :) El hiszem!Nem rossz! :D
J0hnny Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 van még nálam 3db kilincsrugó! Ki nem vette át? Szerintem az enyém!
Turci Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Szerintem az enyém! Ha jól tudom Joeenak is van 1!
Gepard Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Srácok! A disznóvágással mi a helyzet? Csinálunk? Ha igen akkor ki van benne? (4 ember kéne) 1 Gepard 2 Turci 3 Joe? 4 J0hnny?
Joee Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 van még nálam 3db kilincsrugó! Ki nem vette át? 1-ért én vagyok a bűnös :)
Joee Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Srácok! A disznóvágással mi a helyzet? Csinálunk? Ha igen akkor ki van benne? (4 ember kéne) 1 Gepard 2 Turci 3 Joe? 4 J0hnny? Hát én lehet lemondok róla, se pénz se szabadidő, és ez egyre rosszabb :)
Kacsero Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Srácok! A disznóvágással mi a helyzet? Csinálunk? Ha igen akkor ki van benne? (4 ember kéne) :) erről én lemaradtam... lehet tudni ezzel kapcs. valamit bővebben? :) jöhet pü-ben is :D
Joee Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 :) erről én lemaradtam... lehet tudni ezzel kapcs. valamit bővebben? :) jöhet pü-ben is :D Ment is!
J0hnny Elküldve November10, 2009 Elküldve November10, 2009 Srácok! A disznóvágással mi a helyzet? Csinálunk? Ha igen akkor ki van benne? (4 ember kéne) 1 Gepard 2 Turci 3 Joe? 4 J0hnny? Meg kell még beszélni.
Gepard Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 :) erről én lemaradtam... lehet tudni ezzel kapcs. valamit bővebben? :) jöhet pü-ben is :lol: Ahogy J0hnny írta erről még beszélni kell, ezért írtam be ide a fórumra. Szóval a terv az, hogy egy disznót leölnénk valamikor karácsony előtt, és kb:3-4-en dobnánk össze rá a pénzt. Feldolgoznánk, jól berúgnánk stb...... :lol: :D
tomi023 Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 én szívesen elmegyek disznóhúst enni tehát benne vagyok! Másik! az évzáróra ugye a kecskemétiek csak azért nincsenek feliratkozva mert egyértelmű, hogy jönnek!
warwolf Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 én szívesen elmegyek disznóhúst enni tehát benne vagyok! Másik! az évzáróra ugye a kecskemétiek csak azért nincsenek feliratkozva mert egyértelmű, hogy jönnek! Flóra úszóversenyre megy Kalocsára, és mi is megyünk így nem tudunk ott lenni az évadzárón.
Kacsero Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 Másik! az évzáróra ugye a kecskemétiek csak azért nincsenek feliratkozva mert egyértelmű, hogy jönnek! Sajnos én meg délután dolgozok, kötelező túlóra... :)
Kacsero Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 Ahogy J0hnny írta erről még beszélni kell, ezért írtam be ide a fórumra. Szóval a terv az, hogy egy disznót leölnénk valamikor karácsony előtt, és kb:3-4-en dobnánk össze rá a pénzt. Feldolgoznánk, jól berúgnánk stb...... :) :) Értem... akkor majd beszélünk még erről..
Recommended Posts