Gepard Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Nyugodtabban srácok! Nehogy már ilyenen vitázzatok! Ma este hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 A hangnem váltásra gondolva írtam, hogy jogos.... :) Hogy ma este hol ? Itthon pancsi a csajszival.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Jogos,csak van nagyobb gond is a háttérben...lehet arról Losi nem tud. Sajnos ez befolyásolja az ember gondolkodását, és stílusát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na akkor leírom ide.Ha normális hangnemben kérdezek valamit, elvárom, hogy tisztességesen válaszolj rá.Nagy ívben teszek rá, hogy mi a gondod, nekem is van.Egy szóval nem mondtam, hogy mit csinálj a pénzeddel, tőlem akár drogra is költheted, lexarom. Nem őriztünk együtt libát, és ezt a fajta stílust velem szemben nem engedheted meg.Sem te, sem pedig más.Nem az első eset volt, és nem szeretném a jövőben esetleg nyomatékosabban felhívni rá a figyelmed.Remélem értjük egymást. Nem is kértem hogy érdekeljen a problémám!Abba is igazad van hogy nem őriztünk libát együtt!Viszont én is kérnék valamit!A magas lóról való beszédet pedig te gyakorold mással szemben pl:meg látszik hogy új vagy és nem tudod kinek kell szólni!A végét olvasd el a válaszod végéről!Részemről ezt a dolgot lezártam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Hátha valakit érdekel: Blitz78 aka Lazy pirates - I'm Love the weekend.zip Blitz78 aka Lazy pirates - I'm love the weekend2.zip Stílus mint BW-n ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 csapatás 4.8-al, mennyé má! :) nyugdíjas automatás :) PK. Van itt Irsán egy kézi gázas automata Fiat, ha esetleg érdekli Uraságod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Hátha valakit érdekel: Blitz78 aka Lazy pirates - I'm Love the weekend.zip Blitz78 aka Lazy pirates - I'm love the weekend2.zip Stílus mint BW-n ! :) Jó muzsika! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Jó muzsika! :) hallgassátok egészséggel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Úgy látom szervezni kell egy közös liba őrzést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Igencsak el vagyunk veszve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Úgy látom szervezni kell egy közös liba őrzést :) Téged csak 20 éve ismerlek,és még veled se őriztem még libát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Sajnos ez befolyásolja az ember gondolkodását, és stílusát :) Sajnos maximálisan megértem,nagyon szar volt látni a mai temetésen,ahogy az általam régóta ismert emberek hogyan törnek meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Sajnos maximálisan megértem,nagyon szar volt látni a mai temetésen,ahogy az általam régóta ismert emberek hogyan törnek meg... Nézzétek páran tudjátok miről van szó!Ne ragozzuk ezt túl mert nem is akarom nagy dobra verni!Joee,Johnnyi,Füri és Tomi veletek beszéltem!Sőt Joee nagyon sokat és sokszor segített nekem!Még most is mikor elmegyek hozzá amiért nagyon hálás vagyok!És neked is Johnnyi azért néhány msn beszélgetésért!Így ennyi többet nem igazán tudok most mondani!A többit nekem kell lerendezni magammal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Téged csak 20 éve ismerlek,és még veled se őriztem még libát! :) Na erről beszélek, ezt pótolni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Sajnos maximálisan megértem,nagyon szar volt látni a mai temetésen,ahogy az általam régóta ismert emberek hogyan törnek meg... Gondoltam rá, hogy kimegyek, de a héten már túlestem egyen. Mondjuk annyira közelről nem is ismertem Kornélt, de nagyon sajnálom őt is és az egész családját. Na meg jövőhétre is van még egy, amitől szintén nem kicsit tartok. Sok ez így egyszerre. Remélem megáll a lavina!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Gondoltam rá, hogy kimegyek, de a héten már túlestem egyen. Mondjuk annyira közelről nem is ismertem Kornélt, de nagyon sajnálom őt is és az egész családját. Na meg jövőhétre is van még egy, amitől szintén nem kicsit tartok. Sok ez így egyszerre. Remélem megáll a lavina!!!!!! Sajnos ilyen dolgok is vannak , nekem is volt részem bőven ilyenben idei évben és az elmúltakban, 2 nagyszülőm is elment..... Ilyenkor azért , én is elgondolkodok bizonyos dolgokról.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Turcival megbeszéltük a dolgokat. :) Kultúrált emberi módon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ezt pedig egyik ismerősöm fényképezte itt Kmét határában.Lehet bombatölcsér? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hátha valakit érdekel: Blitz78 aka Lazy pirates - I'm Love the weekend.zip Blitz78 aka Lazy pirates - I'm love the weekend2.zip Stílus mint BW-n ! :D még nem tudom milyen, de he a mcdonalds net is úgy akarja akkor letöltöm :) A pesti lakásban a szomszéd wifije igen lassú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Endy: Fiatot nekem, soha! hajtottam már párat de mind sz4r. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Endy: Fiatot nekem, soha! hajtottam már párat de mind sz4r. Kézi gázas, automata csak ez van Irsán, szal ha gondolod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Kézi gázas, automata csak ez van Irsán, szal ha gondolod... :) jó nekem az omega! :D így a nyugdíjba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Mici Mackó és Malacka...avagy az influenza mindent visz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hát srácok a következő történt!Jöt egy régi barátom akivel régen találkoztam mióta kinn dolgozok!Mondja menjünk le sétálni közbe dumálunk meg iszunk egy sört ami szerintem nem is lett volna magába véve baj!Hanem jöttek a rendőrök megállnak mellettünk!Személyi stb. Mondja 3000Ft a bírság mert sörözök az utcán!Mondom neki nem vagyunk részegek és nem randalírozunk csak sétálunk és beszélgetünk!Mire ő ha gondom van feljelent és akkor 30-35.000Ft!Mondom nincs gond csak nem értem én éjszaka nem alszok mert az ablak alatt randalíroznak éjjel azzal nem tudnak mit kezdeni és az a legnagyobb gond hogy én iszok egy sört egy barátommal miközben sétálok!Így került fejenként 3000Ft-ba az amúgy 180Ft-os sör! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Pedig azt hittem csak mandarint iszol, csalódtam! :) sajnos a helyzet felénk is hasonló... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts