warwolf Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Most ebben az évben a Generali-nál voltam... ott a negyed éves volt 5225Ft... de jövőre kihozta az AB-t 3200Ft /negyed évre.. :) Akkor sanszosan nekem is ott kell majd újra kötni.Ha lesz időm, bemejek hozzájuk.A NETRISK-en még nincsenek fent, a kötvényemet pedig nem találom.A weboldalukon pedig azt is kérik.... :) Ezt meg találtam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Akkor sanszosan nekem is ott kell majd újra kötni.Ha lesz időm, bemejek hozzájuk.A NETRISK-en még nincsenek fent, a kötvényemet pedig nem találom.A weboldalukon pedig azt is kérik.... :) Menj fel IDE én is ott néztem meg először, és ugyanannyira jött ki, mint amit nekem számolt Edit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ezt meg találtam: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/95..._1253609478.jpg :) ilyet én is találnék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 ladát kell venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Menj fel IDE én is ott néztem meg először, és ugyanannyira jött ki, mint amit nekem számolt Edit... :D Thx, lehet nekem is ezzel az Edittel kellene felvennem a kapcsolatot, mert éppen a felébe kerülne mint jelenleg havonta.Igaz, 3500ft/negyedév. ladát kell venni :) Ilyet...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Thx, lehet nekem is ezzel az Edittel kellene felvennem a kapcsolatot, mert éppen a felébe kerülne mint jelenleg havonta.Igaz, 3500ft/negyedév. Az is már sokkal barátibb... ha kell a kontakt, szólj... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Thx, lehet nekem is ezzel az Edittel kellene felvennem a kapcsolatot, mert éppen a felébe kerülne mint jelenleg havonta.Igaz, 3500ft/negyedév. Ilyet...... :) Wehe, jó kis technika ez ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Az is már sokkal barátibb... ha kell a kontakt, szólj... :lol: Oks, Thx.megvárom mit mond Gepárd, aztán ha az Aegon jobb, hívlak. :) Wehe, jó kis technika ez ! :) Igazi retro feeling.Ha lenne benne klíma, használtban bevállalnám....1-2 évesen.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Oks, Thx.megvárom mit mond Gepárd, aztán ha az Aegon jobb, hívlak. :) Rendben... de mint már írtam, nem hiszem, hogy Gepárd jobb ajánlattal tudna szolgálni... főleg, hogy az klubtagoknak szól... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Oks, Thx.megvárom mit mond Gepárd, aztán ha az Aegon jobb, hívlak. :) Igazi retro feeling.Ha lenne benne klíma, használtban bevállalnám....1-2 évesen.... :) én 99 ben vettem 1 1300-s kockát 5 évesen asszem vagy 8 nemtom már, attól üzembiztosabb autó már csak a GSI-m :D Nagyon szerettem jó nem volt egy rakéta , de nagyon szép állapotban volt, és nagyon szerettem :lol: 34000 km -el vettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 én 99 ben vettem 1 1300-s kockát 5 évesen asszem vagy 8 nemtom már, attól üzembiztosabb autó már csak a GSI-m :) Nagyon szerettem jó nem volt egy rakéta , de nagyon szép állapotban volt, és nagyon szerettem :D 34000 km -el vettem :lol: Kiskőrös környékén is igen sok volt/van belőle, bár jellemzően inkább most már Ignis-szel szaladgálnak azok akik ezt a típust használták.Igavonó áll'at autók.Utánfutó utánuk, aztán haccaladjon.Csak benya legyen bennük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Korongot néztél-e? Sikerült 2 db-ot megmentenem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nekem a netrisknél ha újrakötöm akkor az astrán 6E-t,a corsan 7E-t fogok!Máshol is megnéztem,nem olcsóbb sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Későn szóltál Gepárd, Netrisken már rég újrakötöttem. Aegon csak 140 Ft-al volt olcsóbb ezért nem éri meg váltani, Genertel lett újrakötve, így 5860 Ft-al lett kedvezőbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Turci! Beszélj Morgóval, ha senki sem ér rá akkor gyere át Kkfházára és kicserélem neked a hátsó lengéscsillapítókat. Nagyon egyszerű, akna nélkül simán megoldható akár az utcán is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 tegnap feltettem a téli kereket az astrara is. jöhet a hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Turci! Beszélj Morgóval, ha senki sem ér rá akkor gyere át Kkfházára és kicserélem neked a hátsó lengéscsillapítókat. Nagyon egyszerű, akna nélkül simán megoldható akár az utcán is. :) Köszi Udi papi!Beszéltem Fürivel megcsinálják!Hogy utcán ki lehet e cserélni abban picit kételkedek mert úgy kellett le flexelni a csavart!Ráadásul rosszat küldtek pestről így vihettem vissza ma Kereken alszik a gépsas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Köszi Udi papi!Beszéltem Fürivel megcsinálják!Hogy utcán ki lehet e cserélni abban picit kételkedek mert úgy kellett le flexelni a csavart!Ráadásul rosszat küldtek pestről így vihettem vissza ma Kereken alszik a gépsas! Az enyém + Kecson! De ha tényleg összejön az üzlet még többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Az enyém + Kecson! De ha tényleg összejön az üzlet még többet. Mikor menjek szombaton a csere miatt? :) Nagyon folyik ez a rohadék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ráadásul rosszat küldtek pestről így vihettem vissza ma Kereken alszik a gépsas! Láccik hogy új vagy még. :) Ilyenkor NEKEM kell szólni, és olcsópézé' beszerzem a cuccost ami kell. :D Nagyon folyik ez a rohadék. Ma én is megszüntettem az enyémben a szivárgást/folyást.Az újaimat nem érzem, ill. baxottul sajognak a sok kis buzerahelyre betekerendő csavar miatt.Lekopogom, most cseppmentes a helyzet.Már csak a fűtés környéke maradt,aztán elmondhatom, hogy nincs baja.Egyelőre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ma én is megszüntettem az enyémben a szivárgást/folyást.Az újaimat nem érzem, ill. baxottul sajognak a sok kis buzerahelyre betekerendő csavar miatt.Lekopogom, most cseppmentes a helyzet.Már csak a fűtés környéke maradt,aztán elmondhatom, hogy nincs baja.Egyelőre! :) Ne panaszkodjál,szereted te az efféle szopást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ne panaszkodjál,szereted te az efféle szopást! :) Kétségtelen, elvagyok vele...... :) :D :lol: csak most éppen nemjókorra időzítette kocsikám a foglalkozósdit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Mikor menjek szombaton a csere miatt? :) Nagyon folyik ez a rohadék. Reggel szólok,mert nem mondta még a főnök,hogy mit válalt be. És addig nem lehet beállni. Ez haveri alapon megy tehát ingyére! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ma én is megszüntettem az enyémben a szivárgást/folyást.Az újaimat nem érzem, Nálunk is megy a meló, ez még a hét eleje. A kapuból így néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts