warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 de volt x20dlh! egyik barátomnak olyan van. mentem vele, na az az igazán lusta ua moci mint a vectrámban volt. viszont keveset eszik. Tehát nem egy kimondott driftautó? :D Ez meg egész jól néz ki.Ha v.ki ilyesmit tervezne......pl. Stefan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Tehát nem egy kimondott driftautó? :D Ez meg egész jól néz ki.Ha v.ki ilyesmit tervezne......pl. Stefan.. Ezt néztem én is. CS-n valami Tasi néven van fent. Nem rossz, csak még nem igazán van ennyim, meg amúgy is V2000 kéne (legalább optikára). Amúgy ugyanennyiért hirdetnek egy V2000-et is, szintén fekete, inkább ezt venném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ezt néztem én is. CS-n valami Tasi néven van fent. Nem rossz, csak még nem igazán van ennyim, meg amúgy is V2000 kéne (legalább optikára). Amúgy ugyanennyiért hirdetnek egy V2000-et is, szintén fekete, inkább ezt venném. Tasi jó srác, kár hogy rossz szakmában dolgozik :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ezt néztem én is. CS-n valami Tasi néven van fent. Nem rossz, csak még nem igazán van ennyim, meg amúgy is V2000 kéne (legalább optikára). Amúgy ugyanennyiért hirdetnek egy V2000-et is, szintén fekete, inkább ezt venném. Ahogy elnézem, azért ezt a Vekit igen csak újra kellett építeni.Kérdés, mennyire tartós amit csináltak. Én az évjárat/felszereltség miatt a gyengébb verziót venném meg.Később abba is bele lehet építeni az XE-t, ill. rá lehet aggatni a V2000 optikát is.A többi ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ahogy elnézem, azért ezt a Vekit igen csak újra kellett építeni.Kérdés, mennyire tartós amit csináltak. Én az évjárat/felszereltség miatt a gyengébb verziót venném meg.Később abba is bele lehet építeni az XE-t, ill. rá lehet aggatni a V2000 optikát is.A többi ugyanaz. Mindegyiket újra kell szinte építeni, mondjuk az igaz, hogy akkor legalább te csinálod :D Amúgy meg ki beszélt XE-ről? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Amúgy meg ki beszélt XE-ről? :D :D Tasia gépét a jelek szerint nem kell. Amúgy meg a hang mondta a powerkupak alól..... :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ma együtt ebédeltem Pajával és mesélte a projectet? Na mi a helyzet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ma együtt ebédeltem Pajával és mesélte a projectet? Na mi a helyzet? :D Vödör?vagy Lavor? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Na beszéltem Lacibával és ha haza megyek el kell vinni az öreglányt megint hozzá!Egy turbó rendbe tételre!Most mondja hogy mikor ment vele érezte hogy valami nem frankó csak elfelejtette mondani!Legalább az is rendben lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Na beszéltem Lacibával és ha haza megyek el kell vinni az öreglányt megint hozzá!Egy turbó rendbe tételre!Most mondja hogy mikor ment vele érezte hogy valami nem frankó csak elfelejtette mondani!Legalább az is rendben lesz! :D Ha nagy pénz én nem biztos, hogy hozzányúlnék. Szerintem úgy sem nagyon lehet megérezni azt a 8 lóerőt. Mondjuk azt nem tudom, hogy csinál-e gondot ha esetleg nem működik, de majd elmondják alik tuják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Akinek van ingerenciája egy kis techouse-t hallgatni az szedje: Blitz78 - The summer passed.zip most sült meg még meleg! :) A mellékhatásokért felelősséget nem vállalok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ha nagy pénz én beztis, hogy hozzányúlnék. Szerintem úgy sem nagyon lehet megérezni azt a 8 lóerőt. Mondjuk azt nem tudom, hogy csinál-e gondot ha esetleg nem működik. Rábuszni egy mérettel nagyobb turbót! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ha nagy pénz én beztis, hogy hozzányúlnék. Szerintem úgy sem nagyon lehet megérezni azt a 8 lóerőt. Mondjuk azt nem tudom, hogy csinál-e gondot ha esetleg nem működik. Na ez egy jó kérdés!Ezt elfelejtettem meg kérdezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Rábuszni egy mérettel nagyobb turbót! :) :D Johnny szerint nem biztos hogy el bírja a motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Johnny szerint nem biztos hogy el bírja a motor! Majd kiderül a vallatásnál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Majd kiderül a vallatásnál! :D Ha elöbb nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Akinek van ingerenciája egy kis techouse-t hallgatni az szedje: Blitz78 - The summer passed.zip most sült meg még meleg! :D A mellékhatásokért felelősséget nem vállalok! :D má töltöm tesó! mingyá ki is karcolom holnap hifi show-t építünk pesten majd belehallgatok audiolab monoblokkon :) kicsit elektronikus már-már nem is tudom techno de nem gyors akkor inkább house vagy miez? De tetszik! :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Johnny szerint nem biztos hogy el bírja a motor! Ő már csak tudja mit bír el egy motor... :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Tehát nem egy kimondott driftautó? :) Ez meg egész jól néz ki.Ha v.ki ilyesmit tervezne......pl. Stefan.. Bakter, miért adja el? Nem mellékesen ha most nem bővítenénk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ma együtt ebédeltem Pajával és mesélte a projectet? Na mi a helyzet? :D A gép jónak tűnik....csak az árához nagyon ragaszkodnak..... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 má töltöm tesó! mingyá ki is karcolom holnap hifi show-t építünk pesten majd belehallgatok audiolab monoblokkon :D kicsit elektronikus már-már nem is tudom techno de nem gyors akkor inkább house vagy miez? De tetszik! :D Köszi! ez Szigorúan techouse :D Amit ti nagyon szerettek az a slágerhouse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Ő már csak tudja mit bír el egy motor... :D :) :D :D Nem tudom ezért kérek tanácsot,illetve érdeklődök!Hátha valakinek van tapasztalata vagy hallott valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 A gép jónak tűnik....csak az árához nagyon ragaszkodnak..... :D :) Mi az alkudozás tárgya? :D Nem tudom ezért kérek tanácsot,illetve érdeklődök!Hátha valakinek van tapasztalata vagy hallott valamit! Helvécián van egy műhely, ahol kimondottan Opeldieselkocsikat macerálkodnak.Kiskasza ajánlotta anno őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 ....Mi az alkudozás tárgya? :D.... Úgy vélném, hogy új autót akar venni :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Úgy vélném, hogy új autót akar venni :D :) :D :D Újat?Vagy csak másikat? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts