warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Így néz ki a betermikelt cucc.Egyik fele le, másik fel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ezt pedig nekem is volt szerencsém így látni.A kalocsai beton 750m magasból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ezt pedig nekem is volt szerencsém így látni.A kalocsai beton 750m magasból. http://pg.c2.hu/userfiles/b5f581bdf12b300a...bbfb3b2e9f8.jpg Nazca vonalak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A hasmagasságuk miatt ezekből lehet szerencsésebb lenne választani.... Tomi Omegáját ne vegyétek alapul hasmagasságilag... nem egészen gyári magasságokat produkál :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 jah valami akerikai batár H1 ben csinos kis dízelmoci van :D :D Hasmagassága is rendben van - asszem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tomi Omegáját ne vegyétek alapul hasmagasságilag... nem egészen gyári magasságokat produkál :D :) :D Már rohadnak a nyúlványok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nazca vonalak? :D Helikoter bázis volt.Láttam, mikor vonultak ki.Nagyon durva volt.8-10 helikoter egyszerre egy kötelékben.Mi-8, Mi-17, Mi-24.Volt egyféle hangjuk. :D :D Valamint a reptér sportpályájának kerítése a Mi-26 rotorlapátjából volt kirakva.Bakker, az nemkicsi volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Így néz ki a betermikelt cucc.Egyik fele le, másik fel: Egyszer egy repülés után volt szerencsénk egy termikhez, ami elkapta a hőlégballont. Após+Reni+utas még a kosárban volt, és megindult a szerkezet. Lent még 4-en csüngtünk rajta, hogy ne kapja fel a magasba és úgy vágja földhöz, azért így is megemelte 3-4 métert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tomi Omegáját ne vegyétek alapul hasmagasságilag... nem egészen gyári magasságokat produkál :D :) :D de nagyon jó ez így csak fel kellett töltenem a kocsibejárómat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Köszi Losi!Tolmácsolom azt majd el dönti mit akar!Az már nem az én gondom hál istennek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Egyszer egy repülés után volt szerencsénk egy termikhez, ami elkapta a hőlégballont. Após+Reni+utas még a kosárban volt, és megindult a szerkezet. Lent még 4-en csüngtünk rajta, hogy ne kapja fel a magasba és úgy vágja földhöz, azért így is megemelte 3-4 métert. Na ezért nem ülök én bele lufiba! :D :) :D Köszi Losi!Tolmácsolom azt majd el dönti mit akar!Az már nem az én gondom hál istennek! NM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Na ezért nem ülök én bele lufiba! :D :) :D Volt ott pár pilóta akkor éppen és se addig , se azóta nem láttak olyat. Nem egy gyakori jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ma el nyelte az automata a kártyát és ki hívták a rendőrséget a bankhoz!Jöttek 3 kocsival meg 1 motoros!Útlevél meg minden játszott!Kérdezik mi van mondom el nyelte a kártyát a bankautomata!Erre a rendőr ezért hívták őket?Mondom nem tudom!El kezd röhögni és el mennek! :D Hát itt se jobbak mint otthon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 de nagyon jó ez így csak fel kellett töltenem a kocsibejárómat :D Nem, nem rohadnak a nyúlványok... Nem mondtam, hogy baj (néha hiányzik, főleg ehhez a teljesítményhez.. lehet mégiscsak leül egy kicsit? :) ) Csak nem szabvány gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Na ezért nem ülök én bele lufiba! :D :) :D Kilitin egyszer hajnalban végignéztem ahogy egy lufi banán alakot ölt egy szélbefújás miatt, és kavics effektus volt.. voltak vagy 80-100 méteren... a "pilóta" meghúzta a hátát, mert ő fogta fel az utasokat... másnak semmi baja nem lett... hja a balon szája (nem) kicsit megégett... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Moci is van meg hasmagasság is..... :) :D :D Úgy néz ki pénteken könnyes búcsút veszünk a zöld Astrától.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Pajának én is a Zafirát akartam volna javasolni, de Tomi beelőzött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Volt ott pár pilóta akkor éppen és se addig , se azóta nem láttak olyat. Nem egy gyakori jelenség. Tudom! :D De akkor se ülnék bele lufiba! :) Moci is van meg hasmagasság is..... :D :D :D Arra felétek eső után pont jó is lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Tudom! :D De akkor se ülnék bele lufiba! :) Hát én meg ki nem ugranék egy gépből sem ha nem muszáj, szerintem az a nem normális dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Hát én meg ki nem ugranék egy gépből sem ha nem muszáj, szerintem az a nem normális dolog. Épeszű ember ép testtel, ép repülőből nem ugrál ki... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Hát én meg ki nem ugranék egy gépből sem ha nem muszáj, szerintem az a nem normális dolog. Senki sem tökéletes! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Losi még egy kérdés!Az omega 2.0 dieselről cd dti 98-as évjárat!Erről mit gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Losi még egy kérdés!Az omega 2.0 dieselről cd dti 98-as évjárat!Erről mit gondolsz? Én nem vagyok biztos, hogy a 2.5-ös bömös motoron kívül, más Diesellel szereltek Omit B1 verzióban a ráncfelvarrásig.B2-ben már igen. Erre inkább a gázolajos kollégák tudnak választ adni.Én csak benyás fronton vagyok félig-meddig képben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Én nem vagyok biztos, hogy a 2.5-ös bömös motoron kívül, más Diesellel szereltek Omit B1 verzióban a ráncfelvarrásig.B2-ben már igen. Erre inkább a gázolajos kollégák tudnak választ adni.Én csak benyás fronton vagyok félig-meddig képben. de volt x20dlh! egyik barátomnak olyan van. mentem vele, na az az igazán lusta ua moci mint a vectrámban volt. viszont keveset eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts