warwolf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Úgy néz ki, hogy megoldódott a probléma... :D Találtam 1 donor GSi-t, amit sajnos összetörtek, és a benne lévő ABS vezérlő egység, pont ezzel a kódszámmal volt kiadva. Egyenlőre nincs hibakód, műxik az ABS is rendesen... Akkor sikerült felvenni a kapcsolatot azzal a hölggyel akit javasoltam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor sikerült felvenni a kapcsolatot azzal a hölggyel akit javasoltam? kerítő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor sikerült felvenni a kapcsolatot azzal a hölggyel akit javasoltam? Így van, Sikerült. Felhívtam J0hnnyit, Ő megadta Emil számát. Felhívtam Emilt, hogy megtudjam GSiAncsa számát, de szerencsém volt, mert Ő meg épp ott volt Ancsánál...szerelték az "új" GSi-t.... :D Gyorsan lebeszéltük, mire is lenne szükségem, és délután el is mentünk, Szanda-ra... Balassagyarmat mellett van... jó kis túra volt. :) Ami még a mák, hogy abba a GSi-be is ugyanaz a cikkszámú vezérlő egység volt.... pikk-pakk kiszereltem, a másikat meg vissza, és most hibakód nélkül műxik a szekér.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Így van, Sikerült. pikk-pakk kiszereltem, a másikat meg vissza, és most hibakód nélkül műxik a szekér.... :D Hátt ezt nevezem én gyors problémamegoldó képességnek! :D Összegben gondolom barátibb volt, mint a 349 ajrós új ár... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Hátt ezt nevezem én gyors problémamegoldó képességnek! :D Összegben gondolom barátibb volt, mint a 349 ajrós új ár... :D Meg Ancsa is örül, hogy a "lelke" tovább él egy másikban :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Meg Ancsa is örül, hogy a "lelke" tovább él egy másikban :) :D Sajnos elég durván legyalázták az előző GSi-ét, ami nem éppen egy sűrű darab így sem. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sajnos elég durván legyalázták az előző GSi-ét, ami nem éppen egy sűrű darab így sem. :D :D Sajnos ismerem a sztorit :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sajnos ismerem a sztorit :) :D Kicsit más: Jóó kis videó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Hátt ezt nevezem én gyors problémamegoldó képességnek! :D Összegben gondolom barátibb volt, mint a 349 ajrós új ár... :) Jaja, 15 volt, plusz üzemanyag... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sajnos elég durván legyalázták az előző GSi-ét, ami nem éppen egy sűrű darab így sem. :D :) Hááát, elég rossz volt látni így összetörve a "tesót"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Jaja, 15 volt, plusz üzemanyag... :D Baráti.... :) Hááát, elég rossz volt látni így összetörve a "tesót"... :D Elrettentésnek még jó a kisautó......no meg hiénázni! ;) Így kell siklóernyővel száguldani seggen! :D :D Itt pedig a feladat adott! :D :D Le kell ütni a siklóernyősöket légycsapóval! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 na azé ott még nem tartunk...tegnap két random csajjal töltöttem az éjszakát, bár azt mondják nagyon horkoltam :D :) :D Mostanában bébiszittterkeccc ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mostanában bébiszittterkeccc ? :) :D :D :D :D de mikor vágunk disznót és mi lesz hétvégén? kolbászfesztivál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Kap egy guminőt? :D :) :D :D Vagy kóser gumisrácot! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 na mi van teve megfagytál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 na mi van teve megfagytál? :D Teve?Az eszik sültkrumplit? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Srácok kellene egy kis segítség!Egyik kollegám venne omegát 2.5dieselt!Mik lehetnek a tipus hibák?Ha meg venné mire kellene neki oda figyelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Srácok kellene egy kis segítség!Egyik kollegám venne omegát 2.5dieselt!Mik lehetnek a tipus hibák?Ha meg venné mire kellene neki oda figyelni! Ne vegyen ilyen motorral szerelt Omegát.Inkább keressen ugyanilyen motorral szerelt E34-t v. E39-t.Ugyanis ez BMW motor.Nagyon nehéz kifogni olyat, ami nincs szétküldve.Bár leginkább a gondos karbantartás hiánya öli meg őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kint veszi vagy itthon? A teve nem eszik sültkrumplit de a ló igen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nézd csak Paja én innen válogatnék ha összejönne a biznisz vagy egy ilyen: persze ma már a vectra c is igen jó árban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A hasmagasságuk miatt ezekből lehet szerencsésebb lenne választani..... Amúgy most volt Kicsinél, fent vannak a téli gumik.Egész jók, nem zúgnak.Kivi leszek, csúszós úton mit produkálnak majd mert 2004-es gyártások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 A hasmagasságuk miatt ezekből lehet szerencsésebb lenne választani..... háát akkor ott van anyuék kocsija az sem automata da 1.7 H caravan ezust full. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 háát akkor ott van anyuék kocsija az sem automata da 1.7 H caravan ezust full. Sztem bízzuk a döntést Pajára.Gyanítom, v. mi nagyobb autó lesz majd a cél, tuti diesel, a többi.......majd kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sztem bízzuk a döntést Pajára.Gyanítom, v. mi nagyobb autó lesz majd a cél, tuti diesel, a többi.......majd kiderül. :D jah valami akerikai batár Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 jah valami akerikai batár vényóóc mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts