Gepard Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nem fog elbutulni öreg korára. Elvileg! :D Ebben azért sokan reménykedünk. És nem csak Laci, hanem a saját érdekünkben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Karba van tartva az agya! :D Nem fog elbutulni öreg korára. Elvileg! :) Hiába, ha már a hozott anyaggal is gondok vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 tegnap voltam jazz koncerten szegeden! nagyon jó volt :D megyek legközelebb is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hiába, ha már a hozott anyaggal is gondok vannak :D Épp temodod ezt? HAHAHA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Karba van tartva az agya! :D Nem fog elbutulni öreg korára. Elvileg! :) Hát , igazából kötelező ez ez.... na de take it easy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Ebben azért sokan reménykedünk. És nem csak Laci, hanem a saját érdekünkben is. Pisti már tudja mi miértvan vegyetek róla példát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Pisti már tudja mi miértvan vegyetek róla példát :D Na az szép lenne, ha én bárkinek a példaképe lennék... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Na az szép lenne, ha én bárkinek a példaképe lennék... :D :) Lehet, hogy ezért van ennyi sörhas? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Lehet, hogy ezért van ennyi sörhas? :) :D :D Ezzel nem vagyok egyedül a klubban, és itt azért vannak nálam idősebbek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 J0hnny X14XE mocija: Szelepek: Moci: Hengerfej: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ezzel nem vagyok egyedül a klubban, és itt azért vannak nálam idősebbek is. Ő csak álmodik arról hogy egyszer igazi emberi súlyban lessz,,,,, :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 J0hnny X14XE mocija: Szelepek: http://img0.tar.hu/udi/img/39058165.jpg Moci: http://img0.tar.hu/udi/img/39058178.jpg Hengerfej: http://img0.tar.hu/udi/img/39058183.jpg http://img0.tar.hu/udi/img/39058231.jpg Mennyit köszörültek a hf-ből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hát ahogy nézem a szelepekhez komoly fésű kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Este megkérdezem, a papíron csak az árakat írta le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hát ahogy nézem a szelepekhez komoly fésű kell. Azt néztem én is hogy elég bajság, először azt hittem a szelep helye bele van marva mint az XE-nél de rájöttem hogy az nem az amire gondolok! :D Én nemakarom a mocim így látni mert rögtön lekaparom magam.... de itt mivolt? Vezérműszíj szakadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Azt néztem én is hogy elég bajság, először azt hittem a szelep helye bele van marva mint az XE-nél de rájöttem hogy az nem az amire gondolok! :) Én nemakarom a mocim így látni mert rögtön lekaparom magam.... de itt mivolt? Vezérműszíj szakadás? Főtengelytörés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Főtengelytörés! :D Tuti az etanol miatt... az minden baj okozója.. mert adott plusz 400 LE-t és azt nem bírta el :) :D Antiiii - nem csak pumpa halt be, itt a bizonyíték, hogy káros :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tuti az etanol miatt... az minden baj okozója.. mert adott plusz 400 LE-t és azt nem bírta el :) :D Antiiii - nem csak pumpa halt be, itt a bizonyíték, hogy káros :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tuti az etanol miatt... az minden baj okozója.. mert adott plusz 400 LE-t és azt nem bírta el :) :D Antiiii - nem csak pumpa halt be, itt a bizonyíték, hogy káros :D :D Tegnap este óta mit ittál cimbi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tegnap este óta mit ittál cimbi? :D Etanolt.. mi mást ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Etanolt.. mi mást ... :) Csak nehogy neked is túl vastag főtengely jöjjön ki tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Udi! Holnap este 5-6 körül, Bazsinál szereljük a Corsát! Bazsi mondta, ha tudsz gyere ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tuti az etanol miatt... az minden baj okozója.. Hú vazze kezdek félni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hú vazze kezdek félni. Ezt beszéld meg Atomancival... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Csak nehogy neked is túl vastag főtengely jöjjön ki tőle :D Á a turbó miatt úgyis átalakítás kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts